| Mandy a întrebat:

Vreau si eu niste metode de slabit, care la voi au functionat.Hai fetelor, sa va vad! Funda happy

3 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O alimentație sănătoasă și săracă în calorii împreună cu multe exerciții fizice făcute zilnic duce la pierderea greutății corporale cât și menținerea greutății ideale timp îndelungat.
Pa, pa.

| Alee_6805 a răspuns:

Infometarea in niciun caz.Eu am slabit cu o reteata sanatoasa pe baza de oua, gratar, salata si sunca praga si in fiecare seara faceam cate o ora exercitii pe bicicleta medicinala...sunt mai multe formea mai poti incerca sa faci in fiecera seara azi 10 flotari, maine 15 si asa mai departe, am inteles ca ajuta.:d
Succes:*

| MICHAel a răspuns:

Peste tot aud chestia cu infometarea dar nimeni nu a murit din asta si chiar slabesti pe bune nu cu toate retetele de...,, cu salate cu oua si cu mai stiu eu ce prostii,, inainte oameni slabeau simplu prin infometare dar acum nu mai este la moda,, acum trebuie sa ne ducem la nutritionist,, chestia cu nutritionistu e o prostie nu a murit nimeni din infometare in plus ca in dieta trebuie sa ne pregatim tot felul de retete tampite si aproape nu da nici un rezultat