| danutza a întrebat:

Vreau si eu niste remedii pentru regenerarea parului e degradat din cz vopselei dar si al placi sadce as putea folosi in materie de produse chiar si leacuri babesti cum le sp mama laughing?

Răspuns Câştigător
| ancalazar a răspuns:

Cea mai buna e masca cu ulei de masline(iti spun din experienta). Se iau doua oua si se amesteca cu 4 linguri de ulei de masline si se aplica pe par...se tine in jur de doua ore (vezi ca curge!) si face minuni chiar de la prima aplicare...stiu ca suna aiurae dar trebuie sa iti infasori pe cat posibil parul intr-o folie de palstic si sa te legi apoi cu un baticut sau asa ceva ca altfel e jale laughing... dar o sa vezi ca o sa fii multumita de rezultat... duap aceea te speli pe cap si te clatesti foarte foarte bine ...ca sa iti tonifici parul poti sa pui zeama de la o lamaie in apa rece si sa te clatesti cu ea... sper sa mearga! succes!

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.

taieti varfurile, spalati parul la 3 zile, si o data pe saptamana inmoaieti parul in apa cu sare.

bybye

| Swabia a răspuns:

N`am mai auzit de remediul asta:apa+sare!laughing

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Foloseste binecunoscuta masca pentru par cu ulei de ricin. E indicata si pentru cresterea parului si pentru regenerarea lui.
Amesteci 3 linguri de ulei de ricin cu un galbenus de ou (ca la maioneza), apoi adaugi zeama de la o lamaie si doua linguri de miere. Cu aceasta compozitie maseaza bine scalpul (dupa ce ai spalat parul si acesta e inca umed) si stai cu capul invelit intr-un prosop vreo doua ore (poti sa invelesti parul si in folie de plastic, apoi in prosop), dupa care te clatesti cu 1, 5 l de apa in care ai pus zeama de la o lamaie. Aplica masca odata la doua saptamani. Succes!

| annda a răspuns:

Pentru intarirea firului de par, la finalul spalarii, clateste parul cu o lingurita de tinctura de pedicuta(gasesti la farmacie aproximativ 6 lei), diluata intr-o cana cu apa calda.
Se unge parul cu uleui de masline si radacina acestuia si se tine capul acoperit cca ½ ora, dupa care se spala bine parul. Tratamentul se face o data pe saptamana, timp de 1-2 luni.

| alle529 a răspuns:

Poti folosi o masca pentru regenerarea parului numita aslavital!happy

| ikram a răspuns:

Gama pentru Regenerearea Parului (par vopsit) Hegron, sampon, balsam, masca de par, sunt fabricate in Olanda.

| ancutzasweet a răspuns:

Pai..eu zic sa amesteci galbenus de ou cu ulei de masline si ulei de ricin..si eu vreau sa incercbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iti faci o masca cu : ulei de masline in combinatie cu, suc de lamaie, putin balsam de par, miere de albine si suc de la castravete verde(obtional), te speli cu sampon iar dupa limpezire pe parul uproblemamed pui masca se lasa 30 de min dupa care se clateste cu apa calda. eu cu aceasta masac mi-am rez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu otet, ou si usturoi