| Chocolate26 a întrebat:

Vreau si eu niste sfaturi ANTIPLICTISEALA tinand cont ca am piciorul in ghips.

Răspuns Câştigător
| SiLLent a răspuns:

Jocate pe telefon ia o minge arunc-o de perte si prindeo laughing sau stai pe mess tot pe telefon (daca ai net ) si daca iti place deseneaza ceva.

Si apropo INSANATOSIRE GRAVNICA!winking

2 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, mai ales ca e si cald afara si iesitul in parc, la o inghetata, un suc, e ceva aproape normal si obligatoriuhee hee. Trimite pe cineva din familie (mama,verisoara,sora), sa iti cumpere niste reviste interesante gen Bravo,Cool Girl, Marie Claire, ce ne place noua fetelor, o carte despre adolescenti, cauta tutoriale de facut unghiile/parul pe youtube, apoi aplica-le la tine, uita-te la filme, asculta muzica, deseneaza, joaca-te pe telefon, la calculator, vorbeste pe messenger, cam atat. Singura activitate care te-ar tine mai ocupata e un film frumos cu adolescenti, liceeni, indragostiti, sau de ce nu, un horror. Pupici si insanatosire grabnica (nu gravnica, cum a scris tovarasul de deasupra mea).

| Chocolate26 explică:

Multumesc foarte mult. si azi chiar m-am jucat cu mingea pe peretelaughing si net-ul de pe telefon functioneaza dar prietenii sunt la scoalahappy