| Gabriella_5169 a întrebat:

Vreau si eu niste status speciale pentru persoana iubita:X funda:*

Răspuns Câştigător
| TragicantaDeSemintzeRoz a răspuns:

Http://sweety-things.weebly.com/ uite detoate funda?

1 răspuns:
| KatJolie a răspuns:

Sunt multe care vin si multe care se duc, insa tu ramai acelasi si insemni la fel de mult, nu vorbesc de viitor, nu faci parte din trecut, esti acum, esti aici, esti al meu si doar atat; x

Sa faci diferenta intre alte fete si fetita ta…Sa stii ca toate te vor, dar nu te iubesc, ca ea; x

Am trecut peste tine, nu-ti pune smne de-ntrebare. Nu ma uit iar inapoi chiar daca pe amandoi ne doare.

« Privesti ucigator, te crezi zeitza tuturor smug

Acum ar trebui sa stii mai clar ce vrei. El are de pierdut, tu esti OK!

Am si acum un mesaj pe telefon de la tine, in care-mi scrii ca ma iubesti si ca ti-e dor de minesad.

Ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti. Il iubesti doar pentru tine nu pentru parinti!straight face

Aveam caractere, imbibate-n orgoliu. De-asta acum momentelor de vis le purtam doliu.

~* Te complici ca proasta pentru un ratat.iti place sa-ti vezi chipul langa un asa baiat? oh go on

~ poti sa vopsesti cioara`n alb
tot nu`i porumbel
la fel cum niciuna` n`o sa fie
cum e ea pentru el.

~ Fara tine vreau sa incep o viata noua.
Nu coteaza daca-mi rup inima-n doua.

~ Mai devreme sau mai tarziu TOTI te dezamagesc.

Am sters si pozele cu noi
Nu vreau sa dau timpu`napoi
Am renuntat la tot ce aveam
Si-mi amintea de tine

Esti cel mai frumos lucru ce l-am avut vreodata. as vrea sa ramenem asa, sa nu ne certam niciodata!

Gaseste acea persoana care sa-ti faca inima sa zâmbeasca...

nu sti cat te iubesc, si imi doresc, mereu sa`mi cant iubirea, as ocoli pamantu'ntreg doar sa-ti vad privirea, as trece muntzi as trece mari, daca as sti ca ele duc la tine.

in intuneric tu esti lumina.