Colo sus in cimitir
Stau mormintele in sir
Daca faci misto de mine
Fac un loc si pentru tine
Daca intr-o zi femeia pe care o iubesti iti e infidela si-ti trece prin cap sa te arunci pe geam, adu-ti aminte ca ai coarne, boule, nu aripi!
Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine isi aprindea tigara Doamne! sa scap berea din mana nu alta.
Ma uit la luna te vad pe tine ma uit la soare te vad pe tine ma uit in departare te vad pe tine DA` da-te dracu din fata mea odata!
spune-mi ca ma iubesti si atunci iti marturisesc si eu ca sunt insurat
mi-ai spus ca eu sunt planta! in cazul asta, tu dragul meu esti o intreaga gradina botanica
Prietenia este ca si atunci cand faci pipi pe tine: toata lumea poata sa vada acest lucru, dar numai tu stii sentimentul caldut pe care il ofera
Se spune ca inotul slabeste.atunci balenele cu ce au gresit?
evitati excesul de : teme, scoala si`nvatat
PUMNUL-este partea de vorbire ce muta maxilarul dintr-o parte in cealalta si raspunde la intrebarea : MAI VREI?
chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit
Femeile sunt ca locurile de parcare : cele bune sunt ocupate iar cele libere sunt pentru handicapati.
Cand eram mic credeam ca faima si banii ma vor face fericit acum ca am crescut am realizat ca asa este!
iubi cand intri dati 2 palme si iesi!
Sex is like Nike, JUST DO IT
Cumpar droguri? pentru relatii sunati-ma la numarul 112/955. ofer cazare pe termen lung dupa incheierea contractului? rog seriozitate!
Salveaza planeta! sinucide-te!
Fac teme ca altceva nu mi-o dat scoala
dnd bunica la pc nu da buzz ca se sperie
DND a fugit mouseul
Dnd ma bate mama
Opriti planeta vreau sa cobor
DND... gadil o musca
DND mi-a fatat pisica 4 vitei
dnd ma plimb cu vaca
imi e dor de tine de caldura ta in zilele cand ma culcam cu tine draga mea pijama
culmea nesimtirii: sa impingi o batrana pe scari si s-o intrebi de ce se grabeste
DND incerc sa numar o bila
Imparatul avea o gradina si in fund un mar
Si cum spuneam cand m-am trezit nu mai dormeaa
stire de ultima ora: Elodia nu a murit e pe invisible
Nu cred ca am o lista intraga sa-ti dau,dar iti spun cam ce am eu la status:
Hey, you, trust like a cupid; don`t you know you look so stupid? (asta e pentru Valentins Day)
Cola e mai buna ca spirtul
█ ▄ █ ▄ Music Is My Life ▄ █ ▄ █
●‹İ↔ςaη↔ςhaηġε↔†ħĕ↔ωŏřſđ›●
●TeLefon Cu bĻuştutž●
×SupradozaDeVise×
DoDo întreabă: