| Laryssaa a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri cum ar fi:

Eu sunt fetita ta iar tu baiathu meu de cartierwinkingtongue

Cam ceva de genu`:dFundaabatting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Alecsutzaa a răspuns:

Caa e Golann? Stiu ftaa meaa Preaa binee Chiarrr! Insaa GolanuLl` AceStaaa Maaa iubesteee doarr pee MINE! Tee iubesCc vtsmm! love struck

dee laa primaa sarutaree m`aii schimbatt j vreauu alaturii d tine toataa viataa meaa sa stauu`!

Tu` ma supeRi` Tu` ma impaCi` t yUbesC` oricE` imi faCii"

Orice s`ar intampla. el p mine` ma iubeste. Eo sunt printsesaa`lui. Si`fara mine. nebunejtee`!love struck

Ce`am iubit acum un an...Nu mai face nici un ban...Ce iubesc de doua luni este tot ce'am eu mai scump!{love struck}!~Te Iubesc~!

Teeee` IubEsQ` Faaaa Uratt

Cee e al meu pus de`o parte...Sa va fie clar la toate! Greu de cucerit.Simplu de iubit!

Te iubesc! Si nu te las! Sa moara lumea de necazzz!

Una una numai una este sefa ta nebuna...Unu unu numai unu este printzu meu nebuunuu.

Tee iubesc :-x! si` nu maiii vreAww` [-x mOtiVe d`ceaRtaa sa`tsiii maii daw straight facewinking

El e pentru mine tot:-x si il pun pe primul loc :-x eu doar pe el il iubesc:-x. si nu vreau ca sa-l ranesc:-x

Dintr`unn joc cOpiLaresC` aM ajunSs saa' tE`IuBesChh:-x

Draga mea nu ma privi cu ura`! Te iubeste dar eu sunt mai buna`

~sa ma schimbi cu altcineva nu poti, la mine iubesti tot ce la ea nu suportzi~ :X

Am o nebunie care iti place tie.am ceva aparte.eu nu sunt ca toate

Stie` cand` sa rada`,Cand sa fie` supaRata`,Cand in `ochii tai `sa fie `singura faTa `ImpOrtanta

Nu'mi Trebuie Cuvinte ca Sa te Vrajesc! Stiu cand sa RAD! cand sa fiu SUPARATA! cand in ochii tai sa par IMPORTANTA

pentru mine, candva se va lasa de vagabonteala! eu sunt PRINTESA lui chiar si atunci cand ma inseala, stii si u ca esti doar o aventura goala si ca la el in inima tot eu sunt CAMPIOANA!

 < cu tine `n` fiekaree zii` pana` cand `moartea ne `va despartiii`!

Stii...nimic nu poate sa te inlocuiasca, avem vise impreuna care trebuie sa se implineasca:X:*"

stii.n'Ai decat sa vorbesti singuraa.imi gasesti atatea defecte! retinee.sunt printesa lui si asta e toot ce conteaza! "

Dacă ai o fată ce sincer te iubeşte.nu greşi să o loveşti, pentru tine ea traieşte!

Exista un baiat special in viata mea si felul in care rade ma face sa zambesc iar felul in care vorbeste imi provoaca fluturasi.pur si simplu totul la el ma face fericita!

crezi ca mã faCi gel0aSã cu tâRfa taa? Nu bãiaTulee! Chiar nu`mi paSã d Ea. asta esTe ca sã vaDã "prieTena taa" cã tot ew sunt viata taa.

CredH` ca m`aM inDragOstiTh ` In kliipaaa in care te-am prIvIT 8- > Cred ca m`Ai hipnOtiZaTh` De`Am raMAs ASJa BlOKAth`a; x

Merrew nowi vOmm zambii cannd ne v` omm aminthii c faceam cand eram dOarr nisthee cOpiilove struck!

Spui ca adori si ca iubesti, dar nu stii sa pretuiesti.

1 răspuns:
| xDianne a răspuns:

Si poate voi iubii din nou... Eu nu fur inimi, le primesc cadou

E simplu să spui: "Asta e viata!". Am avut senzatia că pierd, nu-i nimic e doar senzatia

Am învăţat că viaţa e dură dar încă nu am învăţat să mă ridic după fiecare lovitură

Ba, ma vezi? Te cred...Ma crezi? Te-aud.M-asculti? Te vad. Esti prafwinking

♥ A ramas cenușa speranțelor stinse

Ce am acum n`o sa pierd. Esti aici si am in ce sa cred; x