Lasa ingerii sa vada ca si oamenii plang cateodata.
Ploua tu nu esti sa ma ascunzi.ca de bicei tu n`ai timp sa ma asculti ...nu`s de dor
Mi.am fost atat de greu, ma durea nu stiai!
Dedicatie pentru cel mare m. a distrus: Te cataloghez un cost, sau cel mai fraier fost
Uneori imi e dor de tot ce.am trait dar imi spun: si ce daca nu m.ai iubit?
Fii atent sa vezi cum doare cand o sa ma vezi nepasatoare
As putea sa renunt la tot dar la tine nu pot!
I miss you...
Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea…
M-am asezat pe genunchii singuratatii mele…si ma gandeam cat de dor mie de tine
mi-e dor de tine, de zambetul tau de ochii tai in care ma pierdeam si mai ales de buzele tale fermecatoare (by me)
"cine isi inneaka necazurile in bautura uita un singur lucru : necazurile stiu sa innoate" nu e de dor dar e amuzant
Pai eu zic sa pui ceva FOARTE simplu ca sa nu pari una din aia care isi ia status'urile de pe google. ceva de genu : "crazi ca ai facut bine?!" si sa stii doar tu la ce se refera.asa trezesti si un fel de mister
♥. Amintirea ta e inca prezenta. Ca o ploaie de vara rupe totul in sufletul meu!
De`ai putea sa vii o clipa, sa ma vezi atat as vrea...si sa te convingi iubire, ce`a ramas in urma ta!
Cel mai trist lucru in lume este acela ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el
Nu uita`langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii. :[
i miss you like i would miss the stars if they ever stopped shining.[Imi e dor de tine la fel de mult cum mi-ar lipsi stele daca nu ar mai stralucii]
Cand ceva care`ti place se termina sau pur si simplu pleaca aminteste`ti ca frunzele de toamna nu cad pentru ca vor ci pentru ca a sosit momentul.
Si in gand, raman doar cateva amintiri, Si cand te gandesti la ele uneori uiti sa respiri!
Dragostea inseamna sa-i dai cuiva puterea de a te rani sau chiar de a te distruge, sperand in acelasi timp ca n-o va face niciodata. Si tu ai facut`o.
Astazi ti-am trimis din nou un inger sa-ti bata la fereastra si sa-ti spuna ca cineva iti simte enorm lipsa.Astazi ar fi fost soare daca ai fi zambit.Astazi as vrea sa-ti spun ca mi-e dor de tine mai mult ca niciodata.Astazi am realizat ca daca inchid ochii te simt aproape chiar daca esti departe.Astazi as vrea sa pot crede ca ce a fost nu s-a terminat asa de repede.Astazi daca as putea sa-mi pun o dorinta ar fi sa nu mai plec niciodata de langa tine.Astazi te-as strange in brate asa cum nu am facut`o niciodata.Astazi a plouat in sufletul meu.Astazi sper sa te gandesti ca cineva adoarme in fiecare seara cu tine in gand.
O persoana care te iubeste nu iti poate promite ca nu o sa te raneasca niciodata pentru ca la un moment dat o sa o faca.
Adevarata promisiune este aceea ca timpul petrecut impreuna sa merite suferinta de apoi
words can`t explain how much i miss you.[cuvintele nu pot explica cat de mult imi lipsesti]
:*
Rafaela_5154 întreabă:
BaiatuFitzosu întreabă:
Geo2969686 întreabă: