Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Dragostea se naste din priviri, creste pe buze si moare in lacrimi…
Ziua in care te-ai nascut tu sigur era ploioasa, dar nu era ploaie… cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger!
Daca vezi o umbra sunt eu, te urmaresc; daca vezi o stea, prin ea eu te privesc; daca vezi un inger nu sunt eu dar e trimis de mine sa te sarute de noapte buna……….as vrea sa-ti fur ochii, sa nu mai farmece pe nimeni, as vrea sa-ti fur inima ta, sa bata numai pentru mine.
Grea e viata a unui peste cand se zbate pe uscat, dar mai grea a unei fete cand iubeste un baiat!
Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine:tu sau viata? Eu voi spune ca viata iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata! "
Oooooo……. de-as putea să-mi rup din ochii tai privirea mea bolnava de tine….
Daca asi fi o pisicuta as iubi un…motanel dar sunt o fetita si iubesc un…baietel…
Intotdeauna te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu. Esti inima mea, si dragostea ta imi curge prin vene… Insemni totul pentru mine si nu o sa las nimic niciodata sa te raneasca…
Psihologul este un tip care-ti ia o gramada de bani ca sa-ti puna toate intrebarile pe care sotia ti le pune.