| AnaaMaria1995 a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri de genu' : "Daca te'am iertat, asta nu inseamna ca am si uitat ce.ai facut" sau statusuri pentru cei care gresesc iar apoi incearca sa isi repare greseala happy. Va rog happy

Fundita pentru cele mai frumoase`!love struck

Răspuns Câştigător
| BetterThanDrugs a răspuns:

Buna;*
Nu stiu daca sunt exact ce iti doresti dar, sper sa te ajutehappy

Vorbele n-au valoare.Stiu ca indiferenta doare.Nu te ascult,n-am nevoie de povesti,plec,iti intorc spatele si te las sa vorbesti

Te doare cand vezi ca nu-mi mai pasa Si spun mereu "Nu mai conteaza, lasa"

Nu ma uit in urma! Trecutul ramane trecut. Unde am scuipat nu mai pup

Esti un scump, dar ieftin la vrajeala.Esti frumos, dar doar pe dinafara.Lasa ca merge si asa, dar Nu Cu Mine.Cu altcineva

Degeaba o sa vii sa plangi in fata mea, daca nu ai plans cand trebuia

Eu iti spun tu nu intelegi[] Tu vrei sa ramai Eu vreau sa pleci[] Nu`ti vine sa crezi ca s`a terminat?! Ai fost doar un capriciu.Si ti-am demonstrat [] Ce odata ma incalzea.Acum ma lasa Rece!

Acum du-te! Fa ce vrei! Dar sa nu mai ai tupeu sa privesti in ochii mei

Hahaha Foarte frumosss! Treci prin fata mea cu tar*a ta. Miraculoss :o Dar si periculos Nu te gandesti oare Ca odata si odata tot iti vei cere iertare? Unde va fi orgoliul tau de baiat mare?

Acum vreau sa te prefaci ca nu poti sa vorbesti prea mult
iar eu am sa ma prefac de azi ca nu pot sa te aud

Niciodata nu am sa mai plang.Niciodata nu am sa mai plec capul.Decat un inger sechestrat Mai bine Du-te Dracu'!

Cand ea iti cersea iubirea,tu iti baTeai joc,ai vruT s-o amagesTi,ai distrus-O,insa ea a rezisTaT.Te lOvesTe acoLo unde te doare,razbunaRea e tot ce vrea,si o s-o ai,dar ai rabdare!

Nu te mai ruga de mine, degeaba speri! Nu te mai uita la mine, degeaba vrei! S-a terminat de mult. nu mai e ca la-nceput! Am inghitit prea mult si a venit timpul sa scuip!

Prostita de iluzii si cuvinte false gen "Te iubesc", comportament copilaresc asta a fost un test

Spune-i stop cand te streseaza explica`i ca exagereaza nu intelege? abereaza? spune-i PA si se calmeaza

Paharul sus, Sampania sa curga.Respect pentru fetele care i'au facut pe fraieri sa plangahappy

TU sa Taci Cand Vorbesc eu! Nu` mi Place Sa Mintzi Cand Mint Si eu! Nu`mi Spune PA... E Replica Mea.

Zambesc. Imi aprind Tigarea. Te privesc. Spun ca pLec, Tu`mi zici " Te iubesc ". Nu te mai ruga de mine, Degeaba speri. Chiar daca ne impacam. N`o sa mai fiu pRoasta de ieri!

Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat!

Sunt Simpla…Dar Prea Complicata,Iubesc Dar Urasc Iubirea…. Ador Soarele Dar Inteleg Ploaia…. Sa Nu-Mi Faci Rau…. Sunt Atat De Inofensiva Incat O Sa-Ti Para Rau…

Niciodata nu e prea tarziu! Toate trebuie` sa le incerci, incearca`le pe viu! Cand toti se prefac, ridica doar degetu` mijlociu

Era frumos...dar asta e. U ai gresit. Ai fost un prost.Nu ai apreciat.o...baga.ti unghia in gat. Uite si u ce fata ai pierdut!

Te iubea fraiere. Chiar te.a iubit candva.Priveste.o acum dar stai departe, ca ea nu te mai vrtea. Nu are acum nevoie de regrete si tot ce isi doreste e sa poata sa te uite.

Te.a adorat mult prea mult. Acum nu mai e asa.Stii ea are un vocabular prea cult pentru mintea ta.

Nu te mai uita la mine acum.E prea tarziu sa te intorci din drum.Sti ceva? eu acum sunt fericita pot ca nu am fost cu tine decat o clipa.

Ascult cum inima imi bate atunci cand te intalnesc. stiu cand nu.mi gasesc cuvintele atunci cand te intalnesc

4 răspunsuri:
| Dash a răspuns:

Aici sunt toate: http://www.statusuri.ro/

| Mewy a răspuns:

"Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi. "
"incep sa te urasc pentru ca m-ai umplut de vicii. fumez clipe ca si km as fuma sentimente, beau vise ca si km as bea sperante.u m-ai facut sa urasc viata si tot ce are legatura cu ea.tie iti datorez clipele desarte in care am asteptat sa apara ceva mai bun in viata mea.in tine am avut incredere si am sperat ca nu o sa ma parasesti.dar si u la randul tau te'ai dovedit a fi doar un vis trecator in viata mea lipsita de importanta. datorita tie am invatat sa urasc si iti multumesc pentru acest sentiment.m-ai facut sa imi pierd speranta in orice si oricine atunci cand totul era mai frumos in viata mea...de aceea tin sa-ti multumesc pentru ca m-ai invatat sa urasc cu toata fiinta mea.acum datorita tie nu mai pot avea incredere in nimeni
"
"Va veni o data vremea cand in urma vei privi. ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii... dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca... "Asa a fost o data!"
" funda?batting eyelashes

| florypufy2011 a răspuns:

Ii intorci spatele pur si simplu.