•Are impresia ca eu stau sa il astept, dar de fapt eu ma indepartez incet.•
•Toate Curvele Se Cred Neveste Daca Au Stat O Noapte Dedesubt Si Doua Peste •
•Eu inca plang, tu inca plangi Sa vii s-o facem impreuna Eu vreau sa fug, tu vrei sa fugi Sa disparem o saptamana Nu te-nteleg, de ce dureaza asa de mult Ca sa ma uiti Si s-o iei de la-nceput.•
•Să pui sentimente într.o relaţie? în ziua de azi băieţi se uita doar la forme, hai să fim serioase, rar găseşti un băiat care să ţină la tine! •
• Pentru mine au contat acele momente cand fara sa vrei m-ai facut fericita...•
•Barbatii sunt ca si conexiunea Bluetooth: atunci cand esti langa ei raman conectati, dar atunci cand esti departe cauta noi dispozitive.•
•Te mai bag o data-n mata, te pup si am plecat! •
•Ti-as spune sa te duci dracu', dar nici atat nu stii sa faci... •
•Toată lumea are dreptul la o părere. Dar, vezi tu, a ta e idioată.•
•Eşti aşa de falsă că Barbie a început să fie geloasă.•
• Respect pentru baietii, care dupa ce au fost intr'o relatie zic : ‘‘ A fost un timp frumos '' in loc sa zica ''a fost doar o curva''!•
•Tu ai făcut ce ai făcut. deși poate nu ai vrut. Acum vezi că ea te iubea... dar e târziu. prea târziu pentru ea!•
•Te iubea, fraiere! Chiar te-a iubit.Priveste-o acum dar stai departe.Ea nu te mai vrea.E mult prea tarziu pentru regrete.Te-a uitat! Nici nu poate sa te mai ierte.•
•Vorbele spuse de niste fraieri, fac dintr-o fata cuminte, o c***a! •
•De Ce Ma Sarutsi Asa? Oricum Astazi Vei Pleca.Nu Vreau, Nu Vreau Mila Ta, Stiu Ca Ai Pe Altcineva!•
•Imi place vrajeala ta, dar sa nu intelegi gresit! Daca ti’am zambit nu inseamna ca m’ai prostit!•
•Ce usor e sa-i faci pe oameni sa creada o minciuna si ce greu e sa le-o scoti din cap!•
•Spui " iartă-mă ", crezi că asta vindecă rana. Îţi spun " OK " dar inima mea e făcută de toată panarama.•
•Ştii " prinţesă"? Invidia se vede chiar dacă foloseşti fondul de ten.•
•Peste ceva timp ne vom revedea...şi vei vedea cât de mult s-a schimbat "micuţa ta"!•
•" EL"?! Este acum, o simplă cunoştinţă...Una pentru care aş fi în stare, încă, de multe!•
» Zâmbeşte. De ce? Pentru că poţi! ♥ =D
•Imi cereai false scuze, aveai priviri confuze, citeam minciuni pe buze, acum incep sa ma amuze, nu ai fost ca oricare altu` ai fost ca si celalalt
•Iti spun pentru a mia oara: fiecare zi cu tine este extraordinara!
•Sa ai grija cum te porti cu mine` daca` mai vrei sa` tin la tine`! Ca sunt prea dulce` cum ma` port cu tine`, n`am aere ca si tine`
•Hey`, strange`ma in brate`! Daca` vrei sa` intelegi ce e`n inima mea te rog nu` mai pleca`
O sa-mi intelegi problemele la timpul` potrivit!
Imi pare rau`, dar n`am pret! Te simti proprietarul` meu, sunt mai mult decat atat! Crezi ca sunt un trofeu` si chiar daca` ar fi asa esti departe de premiu`!
N`ai curaj sa` ma lasi, sa` traiesti fara mine`! Ca nu` poti sa` respiri, atunci cand eu nu` sunt langa tine`!
M`am schimbat si pot visa acum! Nuu` mai vreauu` sa` cer, voi obtine` oricum!
Si nu`mi pasa de nimic! Imi traiesc viata dupa` bunul meu plac
Frumusetea se deduce inca` de la primuu` zambet, d la prima privire de la primuu` cuvant.
Mi`e dor sa` te privesc fara sa` spun nimic. Mi`e dor sa` numar secundele un pic cate`un pic
Tuu` esti jumatatea care mie`mi lipsea si-ai umplut doru` din inima mea
Nuu` mai visa frumos, realitatea este rece
Ne este de` ajuns acest sentiment ascuns, ne tine uniti pe amandoi si suntem doar noi
De atat barfa m`am intoxicat, dar sa` stii` ca omul` nebarfit e om ratat
Lupta pentru cine te iubestee`, baga`ti pla`n cine`ti greseste`!
Eu nu` cred in tacere, nu` vreauu` sa` taci!
Secretuu` este sa` risti, sa` te simti binee` si sa` castigi!
În jocul ăsta nu îmi e frică...sunt amantă, iubită si amică. poate lumea crede că sunt sora ta mai mică, fără să stie că eu pentru tine sunt unică.
Traiesc intr-o Lume Perfecta. Fiecare Produs are`o Eticheta.•
●Sa fii capabil sa vezi realitatea, este un mare dar. ●
Buna,uite niste statusuri:
1=Ori de cate ori am fost pusa la incercare, am tinut capul sus si am zambit in continuare!
2=Si n-ai sa vezi ca ma plang, si n-ai sa vezi ca ma ascund, sunt pur si simplu ceea ce sunt!
3=Chiar daca unii nu ne lasa sa traim, privim inainte si ironic le zambim!
4=Lacrimile contin durere, dar nu uita, durerea se poate transforma foarte usor in putere!
4=Nimic nu e pentru totdeuna:cafeaua se raceste, fumul se risipeste, timpul trece iar oamenii se schimba!
5=Eu sunt cea care scrie povestea vietii mele.Din pacate o scriu cu pixul, si nu pot sterge amintirile grele!
6=Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut!
7=Vrei sa ma schimbi? Schimba`te tu primul, Tu esti doar personajul, Eu fac tot filmul!
8=Egoista e cuvantul ce ma defineste cel mai bine. N`as lasa pe nimeni sa te ia de langa mine!
9=Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locuL tau • Intotdeauna •
10=Si cand credeai ca o poti distruge, te uiti la ea, zambeste si e o dulce!
11=•Are impresia ca eu stau sa il astept, dar de fapt eu ma indepartez incet.•
12=•Eu inca plang, tu inca plangi, Sa vii s-o facem impreuna. Eu vreau sa fug, tu vrei sa fugi, Sa disparem o saptamana. Nu te-nteleg, de ce dureaza asa de mult Ca sa ma uiti Si s-o iei de la-nceput.•!
13=Nu Sunt Pe Bucati`Si Daca Nu`ti Convine` `Stanga`mprejur `Ma Doare Fix In Cot De Tine!
14=Zi de zi, pas cu pas, se gandeste la ce-a mai ramas!
15=Ii era greu ca ma iubeste sa imi spuna, ii era greu cand ma privea sa ma ia de mana!
Sper ca ti-au placut!
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
♥Mi-e dor sa visez in doi
♥Zambetu meu e iar colorat! Am trecut peste tot ce mi s-a intamplat -.-"
♥Si cu toate ca a pus punct. spunand ca s-a terminat. sufletul ei iti va sopti in gand: Nu am uitat!
♥" Tu? Miee?! N-ai ce sa-mi dai. De unde dracu inima? Ca n-aii! 0_o
♥Acum cauti melodii sa-ti aminteasca de noi.
Iti pare rau. si mie. Dar nu te vreau inapoi. ***
♥Shhi nu mai regret nimic din ceea ce odata demult m-a facut sa zambesc! Shhi chiar iti multumesc. Ca m-ai facut sa vad ca nu esti ce-mi doresc! ♥♥♥
♥Hai alege. pe care o vrei? Fata care te iube$hte sau tharfa de doi lei?
♥Eu nu am prea multe. dar cate le am le merit.
gandeste-te la mine nu la cartea mea de credit!
♥Ma vrei inapoi? Eu nu, Iti spun doar atat. Nu miza pe faptul ca odata m`ai facut sa plang. Am mai crescut
♥Ai crezut ca faci ce vrei
Dar ai scazut in ochii mei
Daca te purtai discret
Te consideram destept...
♥Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •
♥Uita`te`n ochii` mei, spune`mi cata ura vezi in ei?
si poti sa tipi, ca nu te aud, si poti sa plangi, ca nu te vad, si poti sa pleci, ca nu te caut, si poti sa mori, ca nu imi pasa!
ღஜ♥ Voi invatsa sa traiesc fara tine ♥ Si o sa ma gandesc de acum mai mult la mine ♥ Tu apartsii acum de timpul trecut ♥ Vreau sa te uit. ♥ ™ ღஜ
♥Telefonul il strang cu obsesie in mana. Nu stiu cum sa fac sa te sun. Dar simt ca totul e degeaba. Este fara rost Si stiu ca ziua asta. Imi va merge prost.
♥Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist."
♥Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist."
Totul trece, asa se spune. Dar nimic nu trece fara sa lase urme!
♥Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castiga
♥Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
♥Lumea asta te distruge, Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
"Si Va Plange Neincetat, dOrindu`sh s` Fi Uitat…Leganandu`I Durerea O Stea, O Mangaie cU Raza Sa!:
Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!
Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.
Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.
Ne iubim, stii? Si asta conteaza! Hai pa! Nu te baga, nu te intereseaza!
Puteti sa ne barfiti pe noi, da stiti? E povestea noastra in care doar noi suntem eroihappy
Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi. Ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi.
Si toti ma intreaba ce s-a intamplat... Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat"!
Zambeste si arata-le ca nu-ti pasa. Zambeste chiar daca treci printr-o pasa proasta!
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
>Iti va fi dor poate'ntr'o zi...cand, auzindu'mi glasul, vei sti ca nu am sa revin...==> destinul meu e altul!
>Nu am nevoie sa-mi se`arate vreun drum sau sa fiu invatata cum sa gandesc acum!
>"nu sunt perfecta...stiu! am o gramada de defecte...da` n`am obligat pe nimeni sa ma accepte"
>"Cate s'au spus.cate s'au dus.nu' ma mai doare...cu orice zi'n plus...sunt mai sus! restul'. doar vorbe goale!"
>Chiar crezi ca ma afecteaza!?`
Zambesc din nou`.
asta`i tot ce conteaza`.
>Poate am aere’n cap.asta e doar problema mea.nu poti sa ma suporti.asta e doar problema ta…nu ma cunosti…nu mai comenta.ai grija d viata ta…nu d a mea
>Eu nu ascult dEstInuL.lA vise nu cEdeZ.nu`mI poate spune nimeni cE cale sa urmez!
>Si sunt ironica doar pentru ca stiu ca asta ma face si mai tare
>Ori de cate ori vei fi pusa la incercare, nu uita : Capul sus si zambeste incontinuare
>Unii nu ma plac si-mi spun ca sunt nesuferita, tocmai din acest motiv in fata lor par increzuta.Eu sunt independenta, imi place tot ce fac, Traiesc clipa la maxim, totu-mi e pe plac.
>Ea mi-e ca o sora, ne intalnim la scoala la aceiasi ora. Avem idei fixe, radem dupa culise, iar cand cortina a cazut, veselia a inceput \
>Putem spune ca ne stim dintodeauna! In momentele grele ne-am atins una alteia mana!
>~vreau; x cE`i aL meu` sa fie aL meu~,~ Nimeni sa nu iubeasca cE iubesc eU; x~
>Eå nu se ´ compara cu restul ´. e tot ´ ce åi visat´. Åi 0´ viata normala´!? 0 så ´ti-o dea peste cåp´!
>Totul s-a terminat. Asta e soarta.
De fapt ma bucur ca e gata. Tu in stanga. eu in dreapta.
>Daca imi pare rau de ceva in viata mea.
e ca ti'am zis sa pleci cand te puteam ierta.
>Ia'ma de mana.
Hai sa trecem peste toate impreuna.
>Te voi pune pe primul' loc indifierent de ce se va intampla.
pentru ca tu esti doar al meu, iar eu mereu a ta
>Hai sa fugim, sa evadam. Hai sa plutim, sa zburam.
Hai sa zambim, sa visam. Hai sa traim si sa uitam
>Fii atent! Să vezi cum doare, când o să mă vezi nepăsătoare!
> Spun ca nu`mi pasa, ba`mi pasa sa stii. Spun ca o sa plec azi, dar o sa ma`ntorc intr-o zi. Spun ca nu mi`e dor, sincer mi`e dor. Spun ca sunt ok, dar de fapt nu mi`e usor.
>Nenorocita La Propriu, Nebuna La Figurat, Irascibila Cateodata, Ironica De Placere, Ipocrita De La Mama Natura
>Si daca te iubesc, ce? Oricum tu nu vei intelege
>Poti sa vopsesti si o cioara in alb ca nu va fi porumbel, La fel cum nici una dintre voi nu va fi ce-am fost eu pentru el
>"●Tin` langa mine;* doar` pe;;] cinee ` iubesc;; x.De restul`; doar` mah :] folosesc`;>`!●"
>Prea multi prosti pentru o tara asa de mica
>Se spune ca nu ai cum sa fi mai prost decat in ziua in care te-ai nascut, dar unii sfideaza aceasta lege constant.
>Ai incredere in mine! oricati baieti ar fi in jurul meu nici unul nu`i ca Tine
> S-a trezit la realitate. A zis că vrea să se pună pe fapte. : x
>.Nu pot sa te`nlocuiescc. Ca tine nu mai gasesc.; x Nu vreau. Nici n.as incerca.Sa iubesc pe altcineva.; x Te adorr. :*"
>Sii cand vine vorba de iubire. Zi`le ca ma ai pe minne.
>Desi` par cuminte` imi place` indecent`! cA Eva Kentt`. n`am niciun Sentiment`!
Si acasa a ei 0o stiu de fata cuminte’ ca’ joaca binee teatru si pe aman2 ii minte’!
>LVreau sa plang pentru`. noi sa imi cer iertare` `.in fata ta am fost un copil si` ma doare. `.:-xx! As face orice sa te mai pot avea…chiar daca acum esti cu altcineva
>Formeaza` Numarul` meu` Ori De cate ori vrei Sa` vorbim`. Cheama`ma Sh o sa vin`!
>Cand imi intorc privirea spre el, ma luminez de bucurie!"
>stii.n'Ai decat sa vorbesti singuraa.imi gasesti atatea defecte! retinee.sunt printesa lui si asta e toot ce conteaza! "
>Iubeste`o pana mori. C`o fata ca ea nu gasesti de 2 ori`!"