| Valutzaa a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri de prietenie...dau funda la cele mai frumoase

Răspuns Câştigător
| nananaan a răspuns:

Cata vreme avem amintiri, trecutul continua sa existe. Cata vreme avem speranta, viitorul ne asteapta. Cata vreme tu existi, merita sa traiesc prezentul.

O furtuna imi aminteste de cat de frumoasa e vara, fotografiile imi amintesc cat de frumos este sa cresti, prietenii ca tine imi amintesc cat de frumoasa este viata!

Trei ingeri au grija de tine: iubirea, fericirea si norocul. Dar daca vei avea vreodata nevoie si de un al patrulea, aminteste-ti de mine... prietenia!

Toti se emotioneaza la suferinta unui prieten, dar numai un suflet cu adevarat bun, ca al tau, se poate bucura de succesele unui prieten. Iti multumesc ca-mi esti alaturi!

Iti voi fi mereu alaturi, indiferent daca te bucuri sau plangi, pentru ca tu esti prietena mea cea mai buna! La cat mai multe momente frumoase impreuna!

Daca mi-ar spune ca exista un prieten mai bun pe lumea asta, nu i-as crede. Vreau sa stii ca apreciez foarte mult prietenia ta si sper sa pot sa fiu un prieten macar la fel de bun cum esti tu!

Tu esti cea care ma poate asculta, alaturi de tine imi pot invinge temerea... tu m-ai incurajat sa trec peste infrangeri si sa ajung spre victorii. Esti o adevarata prietena!

Am nevoie de "tine"care sa ma ajuti sa ies sin vagauna mea bantuita de vulturi si sacali, sa-mi dai curajul sa infrunt viata, sa nu ma mai desconsider.Sa am incredere in mine si in cei din jurul meu.Te astept pe "tine" salvatorul meu.

Cel mai aproape de fericire este cel care are mai putine dorinte, Singurii care gasesc ceea ce cauta in viata sint gasitorii de greseli "

Sa ne dorim aceleasi lucruri si sa nu ne dorim aceleasi lucruri - aceasta este prietenie adevarata!

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii.

Nu rupe firul unei prietenii pentru ca chiar daca il legi la loc... nodul ramane.

Adevarata prietenie este asemenea unui trandafir: nu-i realizezi frumuseatea pana ce nu se ofileste

Sper ca ti-au placut happy

0 răspunsuri: