| aNdReEa_2925 a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri de prietenie, va rog puppy dog eyes.
Findita pentru cele mai frumoase!

4 răspunsuri:
| ImHereForYou a răspuns:

Aseara te-am visat
ca te-am sarutat
si de bucurie
am cazut din pat!

a fost o data,
un mos si o baba,
mosu a spus,
eu mor!
iar baba a spus,
iti dau ignorre

Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus… te-asi iubi! "

de fapAs vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun t cat te iubesc

»" Sa iubesti nu e nimic , sa fii iubit e ceva , sa iubesti si sa fii iubit e TOTUL ! "

Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire…

Visez doar la tine…. visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini? "

Daca drumul catre tine ar fi asternut cu foc eu as trece printre flacari si n`as regreta deloc ! "

Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.

Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti!

Tu de vei iubi pe alta… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!

Voi radeti toti de mine ca sunt diferita, iar eu rad de voi ca sunteti toti la fel

Exista 2 tipuri de oameni in lumea asta:Eu si Restul ...

Le doresc la totzi dusmanii mei 3 masini in fata casei:salvarea,politzia sh pompierii...

Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine.isi aprindea tigara. Doamne! sa scap berea din mana nu alta.

Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda

DND aspir……. la o viata mai buna.

Cine rade la urma…nu s-a prins de gluma

Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan

| Anonima007 a răspuns:

Ai habar oare,mai precis,te doare? faptul ca cel mai bun prieten vine si dispare? º

nu νяєaυ aνєяι, νяєaυ ∂σaя un вaιaт ¢aяє ѕa мa ѕυηє ѕa`мι ѕρυηa: aι gяιנa ∂є tine ιυвιтa, тє ρυρ, ησaρтє вυηa! nu тє ρℓι¢тιѕєşтι îη ιηƒєяη; тє ρℓι¢тιѕєşтι ηυмaι îη ρaяa∂ιѕ. ηι¢ισ∂aтă ѕă nu îηℓσ¢υιєşтι un suflet вυη ¢υ un ¢нιρ ƒяυмσѕ! nu-мι ρaяє ηι¢ισ∂aтa яaυ ¢aη∂ ιмι νa∂ ƒσѕтυℓ ρяιєтєη ¢υ aℓт¢ιηєνa, мaмa мι-a ѕρυѕ мєяєυ ѕa ∂aυ נυ¢aяιιℓє νє¢нι ¢υι nu ℓє ρσaтє ¢υмρaяa! aѕтazι ƒa¢ι ρaятє ∂ιη тяє¢υт, ∂єѕι ιмι υмρℓι тσт ρяєzєηтυℓ ¢υ aмιηтιяєa тa мι-є ∂σя ∂є ιη¢a un zaмвєт am ρυѕ aтaтa suflet ѕι nu мι-aя ƒι aтaт ∂є gяєυ ∂a¢a ιηтя-σ ¢ℓιρa яє¢є ιaя мι-aя ѕσρтι ¢a ιмι тяє¢є ѕι ѕє ιηтσaя¢є ιη νιaтa мєa ∂aя σ¢нιι єι nu mai νσявєѕ¢ єa ¢a ρє σ ℓa¢яιмa м-a ѕтєяѕ nu am ∂є gâη∂ ѕă мă agιт pentru ¢є zι¢ aℓţιι, şι ηι¢ι nu am ∂є gâη∂ ѕă σƒєя mai мυℓт ∂є¢âт ρяιмєѕ¢. ¢є є aℓ мєυ,є aℓ мєυ.¢є є aℓ тaυ nu мa ιηтєяєѕєaz ƒєяι¢ιяєa ιѕι aяє σяιgιηєa ιη ѕυƒєяιηтa, ѕι, σяι¢aт ∂є мυℓт am ∂σяι ѕa тяaιм ηυмaι ιη ƒєяι¢ιяє, єѕтє aвѕσℓυт ιмρσѕιвιℓ, ιηтяυ¢aт ƒaяa ѕυƒєяιηтa, a¢єaѕтa ηι¢ισ∂aтa nu-ѕι νa aяaтa мιяa¢υℓσѕυℓ ѕρє¢тяυ. ι ∂ση`т мιѕѕ мιѕѕιηg уσυ... :● ne-am ιηνaтaт υηa ρє ¢єaℓaℓтa ¢a νιaтa мєяgє ιηaιηтє, ¢υ вυηє, ¢υ яєℓє. aѕa є ѕa ƒιє. ∂am ∂є gяєυ ѕтιм ѕa тяє¢єм ρєѕтє. ♥ :χ ¢яє∂єaм ¢a ∂a¢a νσι ρℓє¢a, тє νσι ρυтєa υιтa. ∂aя σяι¢є ¢aℓє aℓєgєaм ℓa tine мa ιηтσя¢єaм, єѕтι тσт ¢є є mai вυη pentru мιηє ♥ aι aνυт νяєσ∂aтa ιη νιaтa тa, σ ƒaтa ρє ¢aяє ѕ'σ νιѕєzι ѕι ησaρтєa, ѕa nu'тι ιмagιηєzι νιaтa ƒaяa єa ѕι ѕa тє ∂σaяa-η 14 ∂є aℓтa ؟! a ƒσѕт σ∂aтa, aѕтa nu ιηѕєaмηa ¢a νa ƒι мєяєυ, ● un zaмвєт, σ aмιηтιяє, un suflet, νσявє, мσмєηтє, тσт ¢є є ℓєgaт ∂є tine ρσт ηυмι νιaтa. ♥ тняσυgн єνєяу ∂aяк ηιgнт, тнєяєѕ a вяιgнт ∂aу aƒтєя тнat |ι ηєє∂ aη aηgєℓ, тσ вяєaк мє ƒяσм ƒaℓℓιηg ∂σωη, aη aηgєℓ, тσ ѕнσω мє тнє яιgнт ωaу ησω
σ ƒємєιє ρσaтє ѕă ιєятє σяι¢є, îη aƒaяă ∂є ƒaρтυℓ ѕă nu-ţι ρєѕє ∂є єa. nu νяєaυ aνєяι, νяєaυ ∂σaя un вaιaт ¢aяє ѕa мa ѕυηє ѕa`мι ѕρυηa: aι gяιנa ∂є tine ιυвιтa, тє ρυρ, ησaρтє вυηa! nu тє ρℓι¢тιѕєşтι îη ιηƒєяη; тє ρℓι¢тιѕєşтι ηυмaι îη ρaяa∂ιѕ
ηι¢ισ∂aтă ѕă nu îηℓσ¢υιєşтι un suflet вυη ¢υ un ¢нιρ ƒяυмσѕ! nu-мι ρaяє ηι¢ισ∂aтa яaυ ¢aη∂ ιмι νa∂ ƒσѕтυℓ ρяιєтєη ¢υ aℓт¢ιηєνa, мaмa мι-a ѕρυѕ мєяєυ ѕa ∂aυ נυ¢aяιιℓє νє¢нι ¢υι nu ℓє ρσaтє ¢υмρaяa! aѕтazι ƒa¢ι ρaятє ∂ιη тяє¢υт, ∂єѕι ιмι υмρℓι тσт ρяєzєηтυℓ ¢υ aмιηтιяєa тa sad мι-є ∂σя ∂є ιη¢a un zaмвєт am ρυѕ aтaтa suflet ѕι nu мι-aя ƒι aтaт ∂є gяєυ ∂a¢a ιηтя-σ ¢ℓιρa яє¢є ιaя мι-aя ѕσρтι ¢a ιмι тяє¢є ѕι ѕє ιηтσaя¢є ιη νιaтa мєa ∂aя σ¢нιι єι nu mai νσявєѕ¢ єa ¢a ρє σ ℓa¢яιмa м-a ѕтєяѕ
funda?love struck

| Dey_1617 a răspuns:

Prietenia este egalitate armonioasă. a Pitagora

Prietenia înseamnă a fi frate şi soră, două suflete ce se ating fără să se confunde, două degete ale aceleiaşi mâini. Victor Hugo

Prietenia este închisoarea sufletului de bună voie în trup străin. a Dimitrie Cantemir

E mai ruşinos să nu ai încredere într-un prieten decât să fii înşelate de el. Arthur Schopenhauer

E bine să te înduioşezi de nenorocirea prietenilor tăi, dar mai bine este să le vii în ajutor. Voltaire
Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri. Aristotel
Ţine-ţi prietenii aproape, iar duşmanii şi mai aproape.
Fereşte-te deopotrivă de prietenia duşmanului şi de duşmănia prietenului.
Prietenia îndoieşte bucuriile şi înjumătăţeşte necazurile.
Sper ca te-am ajutat:*

| MoatZa a răspuns:

Decat sa plang Cu voi, prefer sa rad de voi!

E timpu` Sa trec la nivelu` urmator. Ce pacat ca tu ramai la capitolu` anterior.

Hey tu.Frumoasa din padurea adormita.Nu adormi tu definitiv sa mai scapam de o vita? :d

Iubeste`o! Nu`mi pasa! pastreaz`o de tot. iar pe mine priveste`ma si lingete pe bot!

Are pretentii`, Are intentii` bune. E Cea Mai Scumpa Din lUme, E SeriOasa NuU`i Arde De GlUme

Stiu ca vei cauta in fiecare EA ceea ce odata adorai la mine! dar nu vei gasi.
Daca te face proasta ii zambesti de parca ai fi primit cine stie ce compliment si-i spui: Da si eu te iubesc batting eyelashes!

Imi vine sa iti sparg dintii, dar de ce sa te fac sa arati mai bine?

Orice asemanare dintre tine si o fiinta umana este pura intamplare

Esti mereu asa de prost sau azi e o ocazie speciala?

Ce parere ai despre specia mea umana?

Maicata a avut copii care au trait?

Parintii tai te-au rugat vreodata sa fugi de acasa?
ce inima de gheata ai in tine, de gheata sunt si eu my inghetat si pe mine; x

Am nevoie de cineva da\’ n\’am nevoie de Oricine….eO am nevoie doar de cei care au nevoie de mine!love struck:Xlove struck"

Unii spun ca`s dulce. altii ca nu`s rea deloc. dar asa cum sunt. la multi inima am frant

Zambetul e cea mai frumoasa arma, atat pentru prieteni cat si pentru dusmani!"
Personalitatea ma scapa de greu.Pt cu ce`i frumos. Ii place si lui Dumnezeu: X:X"
Pentru cine m`a acuzat c`as fi uitat de unde am plecat, ma faci sa rad, niciodata n`ai stiut de unde am inceput

Noi 2 ne intelegem asa de bine.Deoarece Iubim Acelasi Lucru.Adica Pe Mnlove struck
O fata poate ierta cateodata un baiat care incearca sa o seduca, dar niciodata pe baiatul care rateaza o ocazie atunci cand i se ofera "
Tuturor celor care au aruncat cu pietre in mine…MULTUMESC …cu ele mi-am construit castelul

ce proaste sunt unele… eu asa pun de fiecare data si se simt ele

Colo sus in cimitir stau mormintelein sir, daca faci misto de mine, fac un loc si pentru tine

Urasc p_dele` proaste care vorbesc neîntrebate si urasc curvele strâmbe care iti vorbesc cu "Frate" …

Din cocos nu faci gaina, nici din curva gospodina.

Nu sunt o papusjica pe baza de arc! Daca vreti sa faceti ceva pentru mine. faceti infarct
Mi-am ingropat vise, sperante,
Intr-o falsa prietenie.Am constatat
Pretenul` cel mai apropiat
Plin de invidie m`a tradat