Nume de hi5:
*Sოﺁℓε ƒօг ოεε
*I'm just a kid
*BiNGBanG
*»fε†¡ŧžά ŗạŝfά†žά†ά«
*●TeLefon Cu bĻuştutž●
*αsтα mιcα
*Bebe mic şi plin de gumă ׃x
Sper sati placa
Si statusuri:
*E fiara C`atrage prada cu un zambet in0cent...Lic0area cea letala cand cautSi un sentiment; x
*spirith latin iubestidar n`ai noroc, o iei de mica, o cresti. pana se face frumoasa foc; x
* E atat de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie vreodata
*Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy!
*I'a Zapacit Pe Baieti A Facut Din Ei Valetzi, Merge Purtata de Tandrete K e O mARE fINETE, Bn Arata Bn sE PoartA, cand iSi AratA Talentu dObOarA ToT clAsAmentu
Sper ca te-am ajutat
De exemplu... te-as putea ajuta cu cate ceva...:
Nume de hi5eeDee:X, DyDyDoLl
statusuri:"ai crezut ca am cazut jos, afla ca te-ai inselat, am reusit sa ma ridic si sunt mai buna decat ai visat";"totusi ma admira, pentru ca sunt un copil si am o lume de vis, iar simpla mea atingere il duce`n paradis;
Ne-am indragostit [:X]
Pe dracu
Tu de mine
Eu de altu
Draga nu ma privi cu ura. dar Eu sunt mai buna:Xsh ink ceva papusa.:/e o diferenta mare intre Mine sh tine.Eu nu am sange d tarfa in mine
Acel copil ciudat, cu acel ceva SpeCial! >x"
O fata mai dulce decat ciocolatha, O fata care nu te streseaza ca gagica aia ingamfatha! O fata pe care o visezi odatha. Da` ea e "fata lu` tata
Am pRiViRea lu` TaTa; x ZamBeThuL lu` MaMa; x Dar ochii ... Ochii sunt ai mei
ma urasti?~problema ta!~ma copiezi? haa...nu'mi ajungi la pricoare! ma iubesti? si eu pe tine!~un sfat?~nu te lua de viata meah! te-am amagit?~scuze!~te-am jignit?~bv mie!
Poate am aere’n cap.asta e doar problema mea.nu poti sa ma suporti.asta e doar problema ta…nu ma cunosti…nu mai comenta.ai grija d viata ta…nu d a mea
Ceea ce il usuca pe tati meu de baniE pustoaica lui de 14 ani
…->…?•º° ai crezuT ca Tu esti ceL mai Tare … Ca`i sa Cazi ToT TimpuL in piCiOare … ai Fi vruT sa ma inTorc La Tine … Ai TraiT inSa cu impResia ca mai Tine … Te`ai inSeLaT pTr. ca eu te-am uiTaT … Nu mai ai lOc in mintea mea … Vreau sa GaSeSc pe aLtcineVa! ~ °º•? "@ A fost o vreme`. m`am bucurat de viata ca un copil care a uitat de teme. Dar ` viata m`a inclus in multeee scheme `! "
Te indrag0stesti, iubesti, simti ca plutesti. La final, zdrObesti ce ai inceput sa c0ntruiesti! cOrtina uiTarii nu va caDea niCiOdaThaa peStee decOruL unei prieTenii seinCere nUma cand pieSaa a LuaTh sfarSiTh`! name : gen. Bl0nDiiiii =X ochii CaRpui >