| teadorr a întrebat:

Vreau şi eu nişte statusuri frumoase, dau funda! kiss (p.s: nu de iubire )

5 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Fac ce vreau eu.

| Sfatuitorul_6560 a răspuns:

Numar o bila.
In viata pot face orice, dar viata nu face orice din mine!
Fiecare om e unic ca persoana, dar toti suntem oameni.
Sunt suparat/a dar nu arat, dar arat ca sunt tare si ca nu ma doare!

| ButONaSirynuKA a răspuns:

Îi ignorăm pe cei ce ne adoră...
Îi adorăm pe cei ce ne ignoră...
Îi rănim pe cei ce ne iubesc. Şi
din păcate îi iubim pe cei ce ne
rănesc...♥
Sa curga °Jack si °Redd Bull pana dimineataa`. Respeect pentru cei` cu poftaa de viataa`!
Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •
Incerc sa ascund calvarul numit depresie si zambesc fals doar pentru o buna impresie
nu sunt perfeCta, dar de ce m’as sChimba cand prietenii ma iubesc si aSa?
Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa stii ca nu va fi niciodata al tau.
cel mai †ѓϊŝ† lucru έ ŝά'l vezi pe cel ķāѓз'l iubesti iubind pe altcineva
Imi reviiin putin. incerc s.O iau de la inceput. n.are rost sa ma compliiic cu lucruri din trecut. te.am iubiiit. acum nu te iubesc. saw poate da. dar nu maii conteaza.Du`te la ea.pa! =]
"`Mi-a fost alaturi zile bune si nopti grele Cand plangeam din despartiri sau barfe rele`"
hai ѕa fugim, ѕa evadam...hai ѕa ne ascundem ∂є adevar...hai ѕa mintim ca є perfect...hai ѕa fim suflet, nu un obiect [:χ]
Totusi ma admira pentru ca Sunt copil si am o lume de Vis si Singura mea atingere il duCe'n paRadis; x

| ButONaSirynuKA a răspuns:

Fiecare inima are podul ei cu vechituri, pe care nu se indura sa le arunce niciodata, dar le scutura din cand in cand.
E asa frumos cand calatoresti noaptea si este cineva care sta treaz doar ca sa te astepte.

Pentru avea o viata fericita, trebuie sa ai o minte linistita.
E atat de usor sa coloram o inima desenata si atat de greu sa umplem una adevarata…
Baietii folosesc cuvantul "PRIETENIE" ca sa inceapa o relatie. Fetele folosesc cuvantul "PRIETENIE" ca sa incheie o relatie.
Si cand crezi ca stii toate raspunsurile, viata isi schimba intrebarile.
Si de fiecare data cand respir am dovada clara ca pot trai si fara tine.
E un vis care se tot repeta! Si doar in visul meu GASESC LUMEA PERFECTA!
Daca as fi nevoit sa aleg dintre a respira sau a te iubi, as folosi ultima mea rasuflare spunand: te iubesc!

De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu. De vei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu…
Sunt inconjurata de ingeri. Ii numesc simplu: PRIETENI.
Fericiti sunt acei oameni care reusesc sa-i faca sa zambeasca pe cei care sunt tristi.
Unele peroane sunt atat de false incat daca te uiti pe spatele gatului lor scrie: "Made in China".
Prietenii sunt ca ciocolata. Nu te mai saturi de ei!
Are patratele, e dulce, toate fetele sunt innebunite cand il vad.ce mai...ciocolata este cea mai buna... uneori mai buna decat un prieten

| Brunetica_Elizabeth_1994 a răspuns:

Sunt originale si noi
Sper sa imi dai fundita :3

Lumea îşi dă cu părerea des, dar nu-mi pasă mie! Poate să plouă, să ningă, să fulgere, să tune! Eu fac ce simt, nu fac ce mi se spune!

Sunt mai buna ca UZZI, vedea-te-as in perfuzii.

Nu-mi plac florile tale, ştii ca bag FLORI ILEGALE!; P

Şi doar un joint face magia vrăjitorului din Oz

E numai muzica-n visele mele; pierduta printre ele, pun ajutoru' in tigari, pe creier sa ma spele.

Aş vrea sa primesc tot ce merit Merit multe Aş vrea pe cineva lângă mine să mă`asculte Nu să se prefacă Mai bine-ar fi să tacăă

Fără tine n-am valoare ♥!

Îi mulțumesc lui DUMNEZEU că te-am găsit.
Acum am pe cine să *** rolling on the floor ♥.

Și noi, ăștia frumoși, suntem uneori deprimați... dar ne uităm în oglindă și ne trece!;">

Lumea este invidioasă și foarte rea nu trebuie să stai la gura ei!
Niște vorbe aruncate așa pur și simplu pot despărți două persoane care se iubesc ..Chiar dacă nu faci nimic lumea va găsi un motiv ca să te poată bârfi.
Așa că nu mai stați la gura lumii că aveți multe de pierdut.
Așa că vreau să văd ceva frumoss după ce am spus toate aceaste lucruri ♥