| ღHoneyBunnyღ a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri gen: spui mereu asta mica? dar nu uita ca asta mica te-a facut sa o iubesti.:p
sau: pentru unul sunt permisa. pentru restul interzisa.

dau fundita celor mai frumoase:Xlove struck

3 răspunsuri:
| Anne24 a răspuns:

Si`mi spuneai ca sunt prea copilaroasa, Scuza`ma dar copilul asta n-are timp de o relatie serioasa

Incearca sa zambesti fato, urmeaza'mi sfatul! E cazul sa fii fericita, toate trec, o sa vina altu`!

Cand altii se bucura ca am renuntat, dau din cap, zambeste, si trec pe linia de start

Lasa`ma cu textele, ca iti pasa sau conteaza, lasa`ma cu lumea care nu ma agreaza, aproape tot ce mi-am dorit am obtinut, si daca nu a fost asa. a fost pentru. ca n`am vrut!

Daca iti zambesc asta nu inseamna ca te iert!

Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza

pentru tine as prinde ploaia din cer love struck!

Nu cer iertare nimanui.Ma iert eu insami, sper ca exista un iad si pentru cei buni.

Cine ma cunoaste stie care'i adevarul, 100 de intrebari tu esti urmatorul.winking"

Incearca sa razi si tu de viata...nu lasa numai viata sa rada de tine..."

Nu`mi lipseste nimic in viata asta, deci nu mai cedez pentru nimeni.Nu las de la mine decat atunci cand stiu ca o sa`mi fie mie bine!

Ea n-are nume, calca discreta peste scuze, cu un secret pe umeri, si unu-ntins pe buze
Sunt o fata normala...sunt ceilalti care ma fac sa ma simt speciala.
Zambeste.Simte.Iubeste.Viseaza.Crede.Spera.Risca.Traieste.Atinge...Conteaza
Lumea e o scena. Viata e un act. Ai venit. ai vazut. ai plecat
Sa iert? tot timpul ...sa uit? niciodatawinking
Las in spate amintiri ce dor, n-am nevoie de aripi sa zbor!

Nimic din ce`am facut n`am regretat...am uitat de toti care m`au uitat

ce e al meu e doar al meu.si nimeni sa nu iubeasca ce iubesc eu; x

Copilaroasa?! Da. Pentru ca asa vreau. Matura?! Cand vreau. Ignoranta?! Cand nu vreau sa vorbesc cu tine. Prietenii mei?! Cele mai tari persoane :X

Vreau sa stii ca de azi devin indiferenta, devin mult mai rea, devin fata perfecta :X
Nu vreau sa-ti mai zic, poate vreau sa trec direct la fapte smug
Si imi spui ca ai tupeu?! iubireeee` u ai tupeu doar daca vreau eu :X

E greu sa uiti sarutul ce ink il doresti e greu sa uiti un nume cand ink il rostesti :[

Toti spun ca dragostea sta ascunsa in fiecare colt, am impresia ca eu merg in cerc

happy

| BLUEishot a răspuns:

Eu am un status laughing pe care il folosesc vesnicc laughingrolling on the floor si eu is mica :

- esentele tari se pastreaza in sticlute mici smug

| giagianina a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......funda-ptr/

intra aici sigur gasesti:*