Zambetul ei de copil nu se razbuna. Te face sa te simti cel mai puternic cand o ti de mana...
Fericirea nu sta-n plic. Poti sa razi si fara sa fumezi nimic!
Te pot ucide prin cuvinte. Te pot face sa-ti iesi din minte. Te pot ucide cu o singura privire, si în acelasi timp, sa râd fara oprire.
Poate am aere’n cap.Asta e doar problema mea.Nu poti sa ma suporti.Asta e doar problema ta, nu ma cunosti, nu mai comenta.Ai grija d viata ta...nu de-a mea!
Zambet fals. Privire plina de ura. Cuvinte aruncate`n vant. Minciuna! Si toate fara nici un motiv!
Si te doare când vezi ca nu`mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.
Daca ai nevoie de mine, nu mai sunt aici. Cheama-ti zdreanta ca poate ea isi mai face griji.
A fost greu si stii ca am dreptate! Am tinut capul sus si am mers mai departe. Nu ma intereseaza ce crezi despre mine.Inainte sa spui ceva uita-te la tine!
Lasa-ma cu textele, ca iti pasa sau conteaza...lasa-ma cu lumea care nu ma agreaza. Aproape tot ce mi-am dorit am obtinut si daca nu a fost asa, a fost pentru ca n-am vrut!
Ma respecti, te respect, ma iei cu vrajeala, te iau cu vrajeala, ma ataci, ma apar, ma urasti, nu te urasc si stii dc? pentru ca ceea ce pe tine te caracterizeaza, pe mine nu ma defineste!
Nu mai baga texte din astea. Uite-te putin la mine.Stiu ca te doare, cand ma privesti din departare. Uite ce-ai pierdut si acum te pup de ramas bun! Pe zi ce trece.Tot mai bine-mi merge!
Poate te ajuta cu ceva
Viata e ca un joc de *** da macar are grafica buna...
La inceput n-o iubeam, acum o iubesc ca la inceput!
Defectele mele sunt calitatzile tale
Daca nu ai auzit de mine inseamna ca nu ai cultura generala
Mai bine taci si doar pari prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice indoiala...
anonim_4396 întreabă: