| GeorgianaGeoK a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri... Imi place de un baiat si imi e cam greu sa ii spun. e destept si cred ca va intelege din statusuri. Dau funda! Mersi :*

5 răspunsuri:
| MiruD a răspuns:

In lume sunt 2 orbi. Tu - pentru ca nu vezi cit de tare imi trebuiesti, si Eu - pentru ca nu vad pe nimeni in afara de tine.

E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie.

As iubi vantul dar el mereu fuge, as iubi fulgerul dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine dar...tu ma vei iubi?

| stef87 a răspuns:

Stii care e principala problema? de unde stie el ca acel status e pentru el? de multe ori am vazut statusuri care credeam ca ma vizeaza (nu neaparat romantice), dar apoi ma gandeam: si daca de fapt e pus pentru ca pur si simplu a dat de piesa aia si i s-a parut faina sau daca are alta tinta (alt tip)?
Prin internet devenim cu totul altfel decat in realitate, pentru ca nu mai trebuie sa "suportam" privirea si tot limbajul corpului celuilalt, vorbele celuilalt, intonatia (toate avand efect asupra psihucului). Cat de naturala va fi atunci reactia lui? Te vei multumi cu niste cuvinte care iti apar pe ecran?
Daca e ceva, lamuriti fata in fata, in lumea reala, pentru acolo va veti petrece relatia, nu prin firul de retea!
Pe de alta parte nu trebuie neaparat sa-i spui, e de-ajuns uneori sa-i zambesti, sa glumesti, sa fii deschisa, sincera, sa stii sa-l ajuti sa treaca peste... iar totul va veni de la sinewinking

| AleeMicha a răspuns:

Stiu ca nu e ceea ce ai cerut, dar o sa iti dau un sfat. E o chestie prin care am trecut si eu. Nu te poti astepta sa ghiceasca in stele sau ma rog in cazul tau in statusuri ca nu o va face roicat de inteligent e. Incearca sa vorbesti cu el, chiar daca o faci intr-un mod extreeeeem de subtil, nu trebuie sa ii spui direct "te plac" poti sa il faci sa inteleaga asta din modul in care ii vorbesti sau lucruri de acest gen. Sper sa reusesti sa ii deschizi ochii. Succes!