• Prefer sa fiu urat pentru ceea ce sunt, decat iubit pentru ceea ce nu sunt.
• Cine spune ca visele si cosmarurile nu sunt la fel de reale ca aici si acum?
• Un vis pe care il visezi singur e doar un vis. Un vis pe care il visezi impreuna cu ceilalti e realitate.
• cea mai mare crima e sa te prefaci
• Fiecare devine eroul propriei sale viet
• Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume; cel mai trist lucru este sa suferi din iubire…
• În faţa amintirilor suntem egali
• Adevarul este ca nu exista adevar
• Daca iubesti viata, si viata te va iubi pe tine.
• Aud vibrand vocea ta in toate zgomotele lumii.
• Dragostea eterna dureaza 3 luni
• Spune-mi cine te admira si te iubeste si iti voi spune ce fel de om esti.
• M-am oprit lângă tine când tăcerea ta mi-a spus nu mă atinge
• E mai bine să taci şi să fii luat de prost decât să vorbeşti şi să confirmi că eşti.
• Şi cum niciodată nu ai vrut să mă faci să plâng. Mi-ai fost mereu alături!
• Iar cand se intampla sa imi fie rau Esti langa mine cu tot sufletul tau Imi dai curaj, m-ajuti sa reusesc Si uite de-asta te iubesc
• maine de as pierde tot, eu stiu ca in inima ta tot timpul voi avea un loc
• Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza
• Facem tot ce stim si nu ne oprim Traim viata din plin
• Sunt doar un copil, fara nici o problema...dar m-am ascuns intr-un om prea matur...
• Am propus sa fac ce-mi place, cum imi place. sa nu-mi fie frica sa pierd, sa ma bucur, sa rad, sa-mi fie bine si atat!
• Si pur si simplu...Raman fara cuvinte Ma uit peste poze :-s Si-mi aduc aminte De clipele frumoase Petrecute-n doi :X
• Oamenii care ma barfesc pentru fiecare aspect din viata mea nu fac altceva decat sa-mi demonstreze cat de interesanta li se pare.
• Dureaza ani sa poti castiga increderea unui om si numai cateva secunde sa o pierzi
• Pentru ca are puterea sa zambeasca cand vrea, nu cand trebuie!
• Imi place sa cred ca nu am pierdut nimic. iar daca am pierdut ceva inseamna ca nu`mi trebuia.
• Nu ma intereseaza parerea altora si tocmai de-asta nu fac nici cel mai mic efort ca sa o schimb!
• Nu mai zic nimic, inchei aici ca doare, Dac-ar fi sa curga lacrimi, sa curga ale tale...
• Trimiteti o ambulanta! Ingerul pe care mi l-ati dat Nu face fata!
• O zi inceputa bine se termina prost….iar o zi inceputa prost se termina si mai prost!
• Urasc cand trebuie sa raspund : " NIMIC! ", cand de fapt as vrea sa spun atatea.
• Traim intr-o lume obositoare, stapanita de statusuri si avatare.o lume virtuala plina de culoare.
• Pacat ca ignoram pe cei ce ne adora si ii adoram pe ce`i ce ne ignora...pacat ca iubim pe cei ce ne ranesc si ranim pe ce`i ce ne iubesc.
• Inchid ochii, visez, aud prea multe soapte Care-mi spun ca ma iubesti!
• Sa poti sa fii acelasi cand totul e schimbat, sa poti sa fii indiferent cand totul te-a marcat...
• Ti am zis ca raman acelasi copil indragostit.indiferent de situatie.
• Oamenii spun ca iubirea e magie. Dar magia e doar iluzie
• Acum ma uit pe geam cum ploua si zambesc Ca-s totusi amintiri frumoase in care ma regasesc; x
• Un zambet nou in fiecare poza...le-am sters pe toate si le-am inlocuit...De ce? Pentru ca. "Traim in prezent si ne facem viitorul (^. ^)
• Cateodata o privire spune mai multe decat o mie de cuvinte.Iar cateodata ascunde o mie de secrete
• Traieste-ti copilaria, caci e un simplu demo,zambeste, nu lasa impresia de emo!
• Zâmbetul meu pervers şterge zâmbetul tâmpit de pe faţa multora.
• Pentru ca atunci cand ma gandesc la el, zambesc fara sa vreau!
• Visele iti dau sperante, iar sperantele te omoara
• Daca m-ar intreba cineva ce as alege intre viata si tine, as alege viata, iar tu ai pleca suparata nestiind ca viata mea esti tu
• il iubesc da prostu nu-si da seama.
• Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
• Prietenii falsi sunt exact ca buruienile,ii intalnesti la tot pasul!
• Nu arunca nici o vorba in vant, traieste intens fiecare cuvant… "
• Nu mai rad nici la glume, pe bune! Am impresia ca sunt singura pe lume!
• Mi-ai promis prea multe care stiai ca nu vor fi,dar pe-atunci totul era posibil, normal, eram copii.
• Si toti ma`ntreaba ce s`a intamplat, le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l`am uitat."
• Va veni o zi cand tu imi vei spune:"Eu sunt pentru tine nu pentru alta", iar eu iti voi spune "ai fost pentru mine, acum fii pentru alta"
• Totul trece, asa se spune.Dar nimic nu trece fara sa lase urme
• Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte…
• Nu mai bag mana in foc pentru nimeni ca ma ard, Am vazut cat de multi ma uita dupa ce cad.
• Realitatea bate platourile de filmare.Viata`i frumoasa si fara efecte speciale
• Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist
• Cand iti va fi dor de mine`. Amiteste-ti un singur lucru : M-ai lasat sa plec`!
• De cate ori ma vei privi cu ura si manie`. De atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie`!
• "Fiecare cadere ma face mai puternica. fiecare tradare ma face mai tare. fiecare barfa ma face mai importanta
• Tu ma faci sa rad, tu ma faci sa plang. tu ma faci sa simt ca traiesc, tu ma faci sa iubesc!
• Am invatat ca nu pot rupe o pagina din viata mea, dar pot arunca toata cartea la gunoi.
• Si daca-l vezi.te pierzi si te gandesti cat de mult ai vrea sa ii vorbesti
• Promit ca intr-o zi o sa te uit.
• trece un an de zici c'a trecut o luna!
• Vrei ceva? Mai bine lasa Nu am! Nu stiu! Nu vreau! Nu'mi pasa!
• Exista 2 tipuri de oameni in lumea asta:Eu si Restul...
• hei am ceva ciudat in calculator.ah era poza ta
• m-am gandit la statusu` asta toata ziua
• evitati excesul de : teme, scoala si`nvatat
• Te iubesc si te ador ca pe o roata de tractor!
• Stau pe Scaun si citesc
Tot la tine ma gandesc...
si gandindu-ma la tine...
S-a rupt scaunul cu mine.))
• uita-te la poza mea, si da-ti seama ca m-ai lasat pentru cine nu merita
• cand nu mai simti durerea ...inseamna ca ti-a trecut...
• Te iubesc la nebunie ca un tort pe farfurie, te-as manca cu lingurita si ti-as saruta gurita
• Oamenii vin, pleaca, si nu-i poti judeca. Da' cand pleaca... pleaca cu o bucata din inima ta.
• Viaţa este o piesă de teatru, iar noi suntem actorii ei. Jucăm cu rolul neînvăţat şi nu e nimeni să ne sufle când ne-am încurcat.
• Nu inceta niciodata sa zimbesti, nici atunci cind esti trist, pentru ca nu se stie niciodata cine se poate indragosti de zimbetul tau...
fundita :O3 PLIZZ IS MULTE
- Alergam dupa fericire pana departe, fie pe mare, fie pe uscat; dar fericirea e aici, aproape.
- Deplina fericire consta in a face pe altii fericiti.
- Doar cel care a simtit nefericirea cea mai cumplita e in stare sa simta cea mai mare fericire.
- Fericirea este o placere pe moment, o amintire de neuitat.
- Fericirea este precum pisica, daca incerci sa o ademenesti sau sa o chemi, te va evita cu indarjire, nu va veni niciodata. Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba, o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala.
- Fericirea se manifesta atunci cand zambesti din adancul sufletului tau si…te simti cu adevarat liber…
- Fiintele umane cele mai fericite nu poseda mare lucru, ele sunt.
- Nu exista nici fericire, nici nenorocire pe lume; exista doar compararea unei stari cu cealalta si atata tot.
- Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place, ci sa-ti placa ceea ce trebuie sa faci.
anonimanonima întreabă: