A fost greu si stiu ca am avut dreptate cand voi m`ati criticat! am tinut capul sus si am mers mai departe,Nu ma intereseaza ce crezi despre mine,Inainte sa spui ceva... UIta'te la tine
Lumea asta te distruge,Te induce in eroare, Fura tot si apoi fuge, Te raneste si te doare!
[¦]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[¦]
• O faTa speciaLa`.; x.Nu intaLnesjti la Orice pas`. Cand Nu mai ai speranTse`.Ea te scOate din imPas`
Nu incerca sa ma judeci dupa aparente,Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente
‹¦›Nu’s fitoasa… prea putin imi pasa… uita’te la tine si apoi vorbeste de mine! Ati uitat: AM TUPEU… Ramane-ti in spate CA IN Fata SUNT EU!‹¦›
si poti sa tipi,ca nu te aud,si poti sa plangi,ca nu te vad,si poti sa pleci,ca nu te caut,si poti sa mori,ca nu imi pasa!
Sa taci cand vorbesc eu! Nu`mi place sa minti atat timp cat mint si eu`! Nu`mi place sa imi spui [pa!] Nu uita - asta e replica mea!
Am cazut, ma ridic in picioare
Am pierdut, voi marca in reluare,
Am dat gres, dar nu mai conteaza
In niciun caz nu am sa ma dau batuta
Am s-o iau de la inceput...
Si cand credeai c-o poti distruge. Te uiti la ea, zambeste si e dulce
Ea nu e O păpuşică s.o manevrezi cum vrei Vezi că fata asta mică are în cap o mie de idei
Nu Sunt Pe Bucati`Si Daca Nu`ti Convine` `Stanga`mprejur `Ma Doare Fix In Cot De Tine
Te provoc sa' ti arati adevarata valoare. Faptele.Nu vorbele te fac sa fii mare
Sunt acum, unii ma vorbesc. Nu stiu sigur daca sa îi ignor sau sa îi pleznesc.
•Detalii, nu ma obosesc sa tin minte. Am invatat ca e bine sa nu crezi in cuvinte.
Te doare cand vezi ca nu-mi pasa.Si iti zic mereu "Numai Conteaza, Lasa"!
[. stii? Orice s`ar intampla EA mereu va lupta]
Mai bine lasa Fa`te ca nu`ti pasa!
`Voi Juca DuR...Chiar`Daca`Ma va Durea!!
Deviza lumii mele este:
-Zambeste si Ataca []
-Triseaza si Castiga []
[ sentimentele nu`au preTz! au valoare,
cuLOare`
`ceva atat`de simpLu nu`m0arre!`]
**ScOrpiA PerFecTa PaRe InOcenTa`! **
Ee exact ca 0o stea!; x, Oo vezi doar cand vrea, D`aia esti :* nebun dupa eaa! `.["
"? Ea` e` Barbie `:X altele `vor `sa `o `imite `La c`at `de `scumpa 3 `este Barbie! `Nu `prea `isi `pot` permite!?"
"o• ` Ca amintire `? Iti las ` Un autograf ` :]? Semneaza ` " domnisoara ` :* Care te-a ` Dat :* Peste cap `? `! ""
Ne luam inima`n dinţi şi.
pr0fitam la maCsim’!
M`a înTariT:
"FaTaa mErgI înainTee`
. Chiar crezi ca ma afecteaza!?`Zambesc din nou`. asta`i tot ce conteaza`.
Un look d bad g! rl. O inim@ d goOd chiLd. Eu pot sa fiu ca si tine Oricand. dar tuh qa mine Niciodata.
E atata de schimbata! Exact cum ai zis tu ca nu o sa fie niciodata.
Nu mai e Ea Fetita ce tacea! Astazi iti spune PA, ieri poate'i pasa.
Ji daca nu te mai uitSi la mine Ce? . mahh stiu ca esti cu ea si la mine salivezi! :*
• Nu trebuie sa întoarcem pagina întotdeauna. Uneori, trebuie sa o rupem!
Am` sa fiu` acolo` cand lumea` e` inp0triva` tah`...am sa fiu` acolo` sa te pot` ridika`
esti proastaa` daca ai impresia ca-mi faci vreun rau `. rostindu-mi numele, îl facii uitat pe al tau
Neuronul tau infect isi cam bate joc de tine, Cand vorbesti mult fara rost te faci de rusine`!
Vezi tu scumpo, o fi stat si cu tine! Stiu, stiu si ca a arso cu altele, dar el are o fata si pentru el fetita lui e cea mai importanta!
decat` sa` le Dam SaTisfacTzie` CelOr` care` vor` sa` ne` VaDa` CaZand` … Mai` Bn` nE` DaRamam` … si` Cadem` RaZand`!
?¦ Zambete`n excess! N`avem nici un motiv serios d stress ¦?
" Buna " - Pff. asta era in generala. Acum e boboaca de liceu si e dementiala!
Ea nu e ca restul ea e pur si simplu ea.
Iubita tu esti o papusa barbie.dar sti ce? cu aia se joaca toti
Barfa E Reclama Fara Plata. Deci Barfeste Fata. Oricum eu voi fii mai castigata
Tuturor celor care au aruncat cu pietre in mine…MULTUMESC …cu ele mi-am construit castelul!
Imi iubesc prieteni dar dusmanii ii ador pentru ca invidia lor ma face sa fiu cu o treapta deasupra lor
M-am nascut sa fac fite,nu sa le suport pe'ale altora
E timpu` Sa trec la nivelu` urmator. Ce pacat ca tu ramai la capitolu` anterior
Cand ma barfesti,imi dai satisfactie…cand ma invidiezi, imi dai importanta…cand ma copiezi, imi dai valoare…orice ai face pe mine nu ma doare
Invidia este oglinda a ceea ce crezi ca nu poti.
Numai dupa invidia altora iti dai seama de propria valoare.
Te crezi in stare sa ma poti judeca? Incearca dar mai intai fa o analiza avand ca subiect de studiu persoana ta!
Asa a fost mereu si nu se va schimba ceva, pentru ca nu au o viata-a lor stau s-o comenteze pe-a mea dar eu ma amuz si nici nu stiti cat ma bucur ca ei sunt soricei in ochii mei de vultur.
Intodeauna cel ce invidiaza si este nefericit...se imbata cu apa rece si se crede invidiat...
Mi-e mila de cei care invidiaza dar zic ca-s invidiati, care imita fericirea doar sa-si ascunda nefericirea
Imi iubesc prietenii dar dusmanii ii ador pentru ca invdia lor ma face sa fiu cu o treapta deasupra lor...
Lumea are invidie numai pe cine ar vrea sa fie…
Daca invidia ar produce febra intreaga lume ar fi bolnava!
sper sa te ajute...
FUNDA?
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
anonim_4396 întreabă: