| ->Δииα<-...˩σʌɛ ʏσʋ a întrebat:

Vreau si eu niste statusuri sau nu stiu fragmente, citate etc despre perversitate ma refer ca lumea sa nu ma mai creada asa >cuminte: laughing intelegeti voiwinking mersi:* FUNDA+VOTbatting eyelashes

2 răspunsuri:
| SufletAcadelicit a răspuns:

În primul rând, dacă vrei să-i faci pe alţii să creadă asta despre tine, trebuie mai întâi ca tu să crezi asta.
În al doilea rând, demonstrează chestia asta, dacă e aşa de importantă pentru tine, demonstreaz-o în lumea reală, nu virtuală, fetiţo!
Ce e cu lumea din ziua de azi? V-aţi născut toţi cu laptopul/calculatorul în braţe?

| FrunzaDeToamna a răspuns:

Am pretentsii` am intentii` bune` sunt nebunaa` imi arde de glume`

Sunt Simpla Dar` prea Complicata`. IubeSc dar uraSc Iubirea`. ador soarele, dar înteleg ploaia`.Sa nu-mi faci rau.Sunt atât de inofenSiva îNcât o Sa-ti para Rau.

E exact cum trebuie sa fie, asa cum îi convine! Are stilul ei de`a amagii, numai dintr`o privire

Zambesc. Imi aprind Tigara. Te privesc. Spun ca pLec, Tu`mi zici " Te iubesc ". Nu te mai ruga de mine, Degeaba speri. Chiar daca ne impacam. N`o sa mai fiu pRoasta de ieri!

Iubire esti uimit, fiindca vezi ca m`am schimbat, ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat!