Si ce daca ma port ca un copil? tu iubesti copilul asta
Pentru toate lucrurile pe care le-ai ratat, ai câştigat altceva, şi pentru tot ceea ce câştigi, pierzi altceva!
Ar trebui sa inveti sa apreciezi ce ai langa tine, Ar trebui sa ma respecti, stii bine.Nu vreau sa te oblig sa stai langa mine.Dar daca tot o faci, fa-ma sa ma simt bine!
Hai invata sa treci peste, viata nu e o poveste.Cand destinu`ti joaca feste,nu trebuie sa plangi, zambeste!
cand nu o sa mai fiu,poate ca atunci o sa-ti dai seama ce'ai avut.
Si când crezi ca nimic nu-si mai are rostul,apare cineva si schimba totul!
Nu incerca sa ma judeci dupa aparente, Sau dupa vorbe scoase de niste zdrente
Multi imi gasesc defecte impresii in cap, zi de zi cate un fraier se crede baiat de baiat
•Inspira Mult Talent, In Privire are Magnet.Cum ai Putea sa Nu'i Vorbesti? Ochii aia Caprui sa Nu'i Iubesti?
Decat sa imi spui 1000 de minciuni frumoase, mai bine spune-mi un adevar dureros. Te voi aprecia mai mult.
Lumea are prostul obicei de a reamintii exact ceea ce ai vrea sa uiti
Mai sty? Iti placea sa o vezi razand.Ea tot cu zambetul a ramas.Tu tot cu ea in gand.
Orice s`ar intampLaa `. noi intr-o zii ne vom reveDeea`! Si pana atunci stiu ca si tu ma vei pastraa` Undevaa` in inima taa `!
Eu te-am avertizat sa ma tii aproape de tine.Acum realizezi ca ai pierdut un diamant cand tu erai ocupat sa culegi pietricele!
Niciodata nu vei mai gasi pe cineva ca ea,cineva care sa te faca sa te simti asa cum te facea ea candva,si nicicand nu va mai fi ce-a fost odata,pentru ca tu ai lasat-o sa plece,si nu va mai fi nicicand o alta data; x
si stă în casă tristă plange dupa el,si doarme cu tricoul lui dar nu mai e la fel.
Baga bine la cap si nu uita nici intr-un veac ca eu sunt fetita care ti-a pus capac!
|>| Ce? Tu o stiai cand plangea cu ursuletZu in mana? Pai uite`o acum pe tocuri la unu in masina |>|
• asta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ce urmeaza. •
Spune-i stop cand te streseaza,spune-i ca exagereaza. Nu intelege? Abereaza? Spune-i "PA" si se calmeaza
Las-o sa cada,sa se raneasca,sa planga,sa simta ca traieste! Caci stii mai bine ca oricine...ea, intr-un sfarsit, tot se ridica...si zambeste!
Sa Faci DiferentSa Intre Alte Fete Si Fata Ta...Sa stii Ca Toate Te Vor...Dar Ele Nu Te IubeSc Ca ♥EA♥!
Dc privesti in trectul indepartat? cum poti sa miniti o fata care te-a respectat?
Aparentele inseala, un zambet nu se compara, tot ce e pe dinafara.INAUNTRU TE OMOARA
18."Si Daca ei Nu O Sa-mi Mai Zica "Noapte Buna". Si Daca Nici Pe Strada Nu O Sa-mi Mai Zica "Buna"... Am Prietene Care ma Suna Sa-mi Zica:Fataa, Esti De 1000 De Ori Mai Buna :X
19.•oAm pus SufLe† in cateva momente `! De azi stop:->Sentimente! O sa rad, O sa Traiesc. Dar fara s Iubesc`! Dar mereu, nu uita. Vei ramane Special iN viata mea:*•o°"
Sunt un om simplu, mai simplu decat tine... Genu` de persoana care vrea atat de multe si obtzine.`!:]•"
Copilu` din mine se tine De nebunii intruna Dar nu-i pierd urma il voi pastra in suflet pentru totdeauna:X
"Dar n-are sens... Si ies din cadrul tau sa-ti dovedesc ca traiesc intens. Am succes... :X"
Vezi tu scumpo.o fi stat si cu tine.stiu.stiu si ca a arso cu altele.dar el are o fata.si pentru el. fetita lui e cea mai importanta!
""[] Semnez Scrisoarea De Adio Te Pup Si Pa'...N'am Sa Mai Apar Vreodata In Viata Ta!""
Ai stiut cum sunt. Si totusi m-ai acceptat.
Poate ca-am gresit, tu totusi m-ai iertat.
Eu rad, el plange si ma priveste intr-o doara
Ca toata povestea asta e visul lui stupïd de aseara!
Si stiu ca, nu te iubesti asa cum te-am iubit eu
Si stiu ca, vii la mine acum fiindca ti-e greu : -J
Ramai cu ea stii ca tu aï ales
Eu am acum drumul meu, al tau e-n celelalt sens : -J
Nu-ti trebuie regrete timpul e scurt
Au fost bune si rele ce ti-au placut sau te-au durut
? Viata nu e curva, e doar infidela. Iarta`ma sau pleaca sau mori. C`am gresit o singura data`n viata. de 7 ori!
? Adevarul costa scump spun, ti-l permiti! Esti in stare sa-l infrunti sau vrei sa-l eviti? Ai facut lucruri pe care acum le regreti, daca nu inveti din greseli o sa le repeti.
? Vreau doua cai bune in viata pe care sa merg si`n felu' asta sa nu mai trebuiasca sa aleg. Vreau doua pantere negre din balconu' meu sa raga sa auda toti cat de salbatica`i muzica neagra.
Nu te mai suport nu mai vreau sa te vad deloc
Nu mai pot sa traiesc cu tine in acelasi loc, in acelasi bloc,
Si ma arde ura atunci cand te vad ca-ntreci masura
Cand te vad ca te intinzi cu gluma si nu-ti tace gura
Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin...
Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
tristetea trece, lacrimile se usuca, rana se vindeca, raul se uita, dar acum le simt pe toate, odata cu ele trec si eu…
Daca ai… ai. Daca n-ai… n-ai. Dar e mai bine sa ai!
nu conteaza cat ma iubesti… atat timp cat te prefaci…
nimeni nu ti se pare perfect pana nu te indragostesti
Nu doresc sa reprezint totul pentru oricine, ci as dori sa insemn ceva pentru cineva anume.
Nu conteaza lungimea baghetei, ci magia din ea…
Cand ii aud pe unii spunand: "Viata este grea!", imi vine mereu sa-i intreb: "In comparatie cu ce?"
Necazurile si greutatile sunt trimise in viata noastra ca sa ne invete lectii pe care nu le-am putea invata prin alte metode.
Daca tot nu invatam din greseli, ce rost mai are sa le facem?
Un om trebuie sa fie destul de mare sa-si recunoasca greselile,
suficient de destept ca sa invete din ele si indeajuns de tare ca sa le indrepte.
Grabeste-te incet.
Vei cauta privirea mea in fiecare EA din viata ta!
De ce sa plang? Suflete si zambete pot si eu sa frang
Mi-ai murdarit zambetul dar prietenii l-au facut mai stralucitor ca inainte
Nu treziti amintirile atunci cand nu le puteti adormi
"Cine nu cade nu se poate inalta"
Ochii omului vad in exterior ceea ce se intimpla in interior
daca asa putea te-as da zimbetu meu ca sa te vad mereu zimbind
Sragostea nu intreaba "cat trebuie sa fac", ci "ce trebuie sa fac"
dragostea este o limba pe care surzii o aud si orbii o vad
ce e dragostea? nevoia de a iesi din tine insusi
Nu`mi doresc sa insemn ceva pentru oricine, imi doresc sa insemn totul pentru tine!
e golan? o stiu prea bine.dar golanu asta ma iubeste pe mine
imi dai fundita?
Nu-mi spune cum sa-mi aleg prietenii, stiu perfect ce sa fac. Ca dovada te-am ales pe tine
Funda?
La inceput n-o iubeam, acum o iubesc ca la inceput!
___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[>:P]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]___
defectele mele sunt calitatzile tale
Colo sus in cimitir
Joca noaptea morti in sir
Daca ai ceva cu mine
Am un loc si pentr tine
Eu vampir si tu dracula
Eu beau sange si tu sugi.****
Hai sa dam mana cu mana, Cei cu 4 la romana, Si cu 2/ la geografie, Da-o'ncolo de chimie. Hai sa copiem vecine, Vino-ncoace langa mine, Da fituica la un loc, Amandoi sa avem noroc. Amandoi uram franceza, Amandoi uram engleza, Mate chiar ca ne framanta, Si diriga nu ne-ncanta. Unde-i unul nu-i putere, La suflat si copiere, Unde-s doi puterea creste si nota ni se mareste!
HAI SA DAM MANA CU MANA,
CEI CU 4 LA ROMANA,
SI CU 2 LA GEOGRAFIE
DA-O 'NCOLO DE CHIMIE
NU NE MAI PLACE ENGLEZA
NU NE PLACE NICI FRANCEZA
DA-O'NCOLO DE GERMANA
CA NICI AIA NU-I GROZAVA!
Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu? i?;)
Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti
Am Invatat Ca Dureaza ani Sa Castigi incredere
Si Ca Doar In Cateva secunde poti sa o Pierzi...
www. statusuri.ro :D