Îl urăsc pentru tot ce mi-a făcut, îl urăsc că m-a rănit, îl urăsc că m-a minţit, îl urăsc că îmi spunea că mă va iubi mereu' şi că niciodată nu m-ar lăsa orice s-ar întâmpla
TU` aI` sa` PlaNgY` Eu` aMm` Saa` radwinking
sa-i spui lu` mata! pe mine ma doare fix... undeva.
M`ai vanduth`cand ai avut`Ocazia` Io`NU te vand`. te dau degeaba
Prietenii vn sh s` duk, putsini la nevoie apar, s` vezi tuu`, raman doar niste poze aruncate`n sertar
•♥•A TreCuT aTaTa VreMe sh`Înk Nu a DisPaRuT••RaSa De Pryetenyy FaLșy Pe Care N`ași fyy vRuT Să`y fyy aVuT•♥•
Razbunarea nu`mi aduce satisfactii insa indiferenta`mea ti`o daruiesc cu multa dragoste. :p "
""in spatele aspectului fizic poti gasi multe si poti fi surprins""
""... unii oameni nu gandesc, vorbesc si ranesc!""
"" Nici un argument nu ma scoate mai tare din sarite decat atunci cand cineva imi arunca o banalitate in timp ce eu vorbesc din toata inima ""
? Zilele trec incet alteori prea repede prietenii pot sa te ajute dar si sa te lepede!
? Banul tine stomacul satul ai buzunarul full da` atata timp cat n-ai cu cine sa imparti e totul nul!
? ii curg Lacrimi pe Obraji `. Vrei sa Le stergi.dar n`ai curaj! Nu e doar o aparenTza! E un gesT de indiferenTza! :*
Sa n`ai încredere în nimeni, care n-are încredere în tine, crede`ma!
Niciodata n-am sa fiu eu cea care se-ntoarce.Intotdeauna o sa spun prima "Lasama-n pace!""
"''Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?''"