Femeia e forţa motrice a vieţii. Bărbatul e doar cheia de contact.
Femeile sunt nişte copii mari care peăstrează simţul umorului.
Femeia este sufletul bărbatului, lumina care îl călăuzeşte. Femeia este gloria.
Femeia este o fecioară... alternativă.
Femeia este un crin care începe a se ofili când îl năpeădesc ghioceii.
Femeia este un cadou care te alege.
Femeile adevărate sunt surorile lunii.
Femeia este fanta care se deschide în zona vizibilului pentru a lăsa extra-ordinarul să peătrundă în lume. Femeile sunt lipiciul care ţine lumea noastră de zi cu zi la un loc.
Femeia este caierul gândirilor, ea - trimisa Cerului - este a tot creatoare şi a ei este opera invizibilă.
Iată ce caracterizează în chip fundamental femeia: ea este Celălalt în inima unei totalităţi ai cărei doi termeni sunt necesari unul celuilalt.
Femeia este raza luminii cereştiFemeia este o hoaţă, o speculantă, un parazit. Femeia este un animal cu peăr lung şi idei scurte. Femeia este o greşeală acceptabilă a naturii. Femeia este două mâini lucrătoare şi o maşină de făcut copii.
Femeia modestă e la fel de lipsită de farmec ca şi femeia semeaţă.
Arheologul este sotul perfect, pentru ca pe masura ce femeia imbatraneste, el devine mai interesat de ea.
Intuitia feminina este rezultatul a milioane de ani in care femeile nu au gandit
Chiar daca ar barbatii ar putea sa inteleaga femeile, tot nu le-ar veni sa creada.
Initial a fost o lume a barbatilor. Apoi, a aparut Eva.
Un misogin este un barbat care uraste femeile la fel de mult pe cat se urasc ele intre ele.
O femeie care iti spune varsta reala este fie prea tanara pentru a avea ceva de pierdut, fie prea batrana pentru a avea ceva de castigat din asta.
Mai degraba as putea sa impac intreaga Europa, decat doua femei.
Atata timp cat o femeie poate sa arate cu 10 ani mai tanara decat fiica ei, ea este perfect multumita.
In spatele oricarui barbat de succes, se afla o femeie, iar in spatele ei se afla sotia barbatului
Nu am mai vorbit cu nevasta mea de ani de zile. Nu am vrut sa o intrerup.
Am avut ghinion in ambele casnicii. Prima nevasta m-a parasit iar a doua nu m-a parasit.
Unul dintre cele mai dificile lucruri este sa convingi o femeie ca pana si chilipirurile costa.
Nevasta mea este un obiect sexual. De fiecare data cand cer sex, ea obiecteaza.
Un psihiatru este o persoana care iti pune multe intrebari contra cost, intrebari pe care nevasta le pune pe gratis.
O femeie stie ca poarta rochia potrivita atunci cand barbatul ei vrea sa i-o dea jos.
Oricat de frumoasa si de dulce ar fi o femeie, exista cel putin un barbat pe lumea asta care s-a saturat de ea.
Cele mai multe femei isi propun sa schimbe un barbat, dar in momentul in care il schimba, nu-l mai plac.
Femeile ne-au facut sa pierdem Raiul, dar il regasim de multe ori in bratele lor
-- FEMEIA - Analiza chimica --
Element: Femeia
Symbol: WO (woman)
Masa atomica: Acceptata ca 57, dar poate varia de la
50 la 96
Descoperitor : Adam
Se întîlneste mai ales in aglomerarile urbane cu o
concentratie mai mica în zonele suburbane si rurale.
Este sclava fluctuatiilor sezoniere.
Proprietati fizice:
1) Suprafata acoperita de obicei cu film vopsit.
2) Fierbe la nimic, îngheata fara motiv.
3) Se topeste la tratamente speciale.
4) Amare daca sunt folosite incorect. Poate cauza dureri de cap.
Folositi cu grija!
5) Gasita in diferite stari : variind de la metal virgin peâna la cea obisnuita.
6) Cedeazaa la presiune daca este aplicata in puncte
exacte.
Proprietati chimice:
1)O atrage aurul, argintul, platina si multe din pietrele pretioase existente.
2) Absoarbe mari cantitati de substante scumpe.
3) Explodeaza spontan daca e lasata singura la întâlniri.
4) Insolubla in lichide, dar are o activitate crescuta
cand e saturata in alcool peâna la un anumit punct.
5) Respinge materiale ieftine. Neutra la bunul simt.
6) Cel mai bun reducator de buget cunoscut de om.
Folosiri:
Mai mult ornamentale, mai ales in masini sport.
Poate îmbunatati mult nivelul de relaxare.
Poate încalzi si consola în anumite circumstante.
Poate raci lucrurile când e prea cald.
Teste:
Specimenul pur se coloreaza roz bonbon cand e descoperita în stare naturala.
Se coloreaza in verde cand e plasata în spatele unei
specii mai bune.
Precautii:
1) Foarte periculoasa când nu e folosita de experti. Folositi cu FOARTE mare grija.
2) Este ilegal sa posedati mai mult de una, exceptie
facând-o arabii
@AndyStreet: te ai facut avocatul poporului sau vrei sa te bagi in seama?
fata a cerut ceva despre fete/femei, i am dat citate, nu stiu care e problema ta. daca esti atat de destept spune tu mai multe.
Cel mai penibil raspuns e al lui Paula. M... zici ca te-ai nascut ieri... cel mai stupid raspuns de pe TPU...
Poti pune intrebarea mai concret? altfel nu te pot ajuta depinde ce vrei sa stii tu despre fete...ca o fata la modul general nu o caracterizezi ca pe un personaj al unei opere......
Soapta unei fete frumoase poate fi auzita mai departe decat ragetul unui leu
atat am gasit pana acum...mai caut
Fetele sunt ca madaliile... trebuie sa te lupti pentru ele, sa le demonstrezi ca merita... iar daca le castigi vor sta de gatul tau toata viata
cv asemanator...
Iti spun eu ca vb aia ...sunt fata!... fetele sunt cam complicate nu le veti intelege niciodata
anonim_4396 întreabă: