| viiiiicu a întrebat:

Vreau si eu niste texte de pus pe poze!
cat mai multe :X va roooooog
dau FUNDISSA love struck!

Răspuns Câştigător
| candora a răspuns:

Pe strada ne intalnim, ne privim cu regrete. oare tu pastrezi in suflet tot aceleasi sentimente?
Iti pui intrebarea foarte des " De ce? ". De ce?! Pentru ca indiferenta doare mai mult ca orice.
Chiar daca zambetul dureaza doar o clipa, tu stii ca in spatele lui au ramas o mie de amintiri vii.
Ea` traieste` prezentul` `. Pentru Ca` ->Ce` uRmeaza` ` Nu` maii` conteaza`
Ramai asa cum esti,acolo`n lumea ta. Nu vrei sa schimbi nimic, atunci nu ma schimba
Viitorul nu îmi sună cunoscut, dar totuși sunt pregătită să-l înfrunt.
Fii ce simti sa fii, fii mic dar in acelasi timp invata sa fii mare, invata sa lupti cu garda jos, sa suporti atunci cand doare.
Invaţă sŞi n-ai să mă vezi că mă plâng, n-ai să vezi că mă ascund.;;] Sunt pur şi simplu ceea ce sunt!;> Şi încă o dată iert... dar nu uit!
ă faci faţă, învaţă să te uiţi in faţă...nu lasa să-ţi moară: orice urmă de speranţă!•
Am fost asa cum am vrut si sunt asa cum imi place,rup barierele chiar daca mi s-a spus ca n-o pot face
Cand viata iti da o mie de motive sa plangi, demonstreaza ca ai o mie si una de motive sa zambesti!
Iti pastrez un loc in inima mea`, si jur ca nu o sa.l dau la nimenea`.
Vara asta are un parfum special
Rămân la fel, ma simt altfel,să nu te temi de ce gandeşti, tu decizi de fapt cine eşti
Zambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi
Nu mai sunt ca la`nceput si asta te doare cel mai mult!
Am deschis un ochi, dar l-am inchis rapid, ca e dezastru.In plus, cu ei-nchisi se vede cerul albastru
N'am niciun regret, n'am speranţe deşarte, că mi-am pus sufletul pe foaie şi am mers mai departe.; x
Funda happy

2 răspunsuri:
| Valentina_Dulcika_1998 a răspuns:

Uita-te in ochii mei!
Simte ce simt si eu!
Nu asculta de gurile rele!
Doar vino cu mine!
Si iti promit ca va fi bine!

| viiiiicu explică:

Oooou mersii :X mult
dar o sa-ti dau fundita dupa ce mai primesc
raspunsuri