| SmileSiAtat a întrebat:

Vreau si eu niste versuri dragute despe dragostebatting eyelashes. Daca stitibig grin. Fundoilove struck

Răspuns Câştigător
| AnaBejenaru a răspuns:

Tu pentru mine esti soarele in noapte
Esti precum oceanul in pustiu,
Esti aproape dar si departe
Si devreme si tirziu…
Sper ca de fiecare data cand vei citii aceste
Versuri de dragoste, sa te gandesti la mine!

* Dorul este focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.

* Mi-ai vazut zambetul pe undeva? Cred ca mi l-ai luat cu tine cand ai plecat! Imi e tare dor de tine si de zambetul meu!

* Uneori am nevoie de dragoste, alteori de singuratate, uneori de zi, alteori de noapte, uneori de frig, alteori de caldura, dar intotdeauna am nevoie de tine…

* Imi lipsesti la fiecare bataie a inimii, la fiecare clipire, in fiecare secunda si in fiecare moment al zilei…

* Tu faci parte din inima mea si nu stiu daca tu stii ca fiecare zi ce trece si tu nu esti langa bine, ma face sa ma topesc de dorul tau. Grabeste-te sa ma salvezi de la topire!

* Tu esti soarele din dimineata mea, tu esti luna din noaptea mea, tu esti ritmul care bate in inima mea! Mi-e dor de tine si nu pot sa stau departe de tine!

* Plang de durere, singuratatea ma sfasie, dar cel mai tare ma sfasie dorul de tine. Intoarce-te la mine si alunga-mi tristetea si fa-ma din nou sa zambesc…

* Lacrimile pe care le vezi pe obrazul meu sunt bucati din inima mea, cea ce iti declara astfel dragostea si dorul de tine.

* As vrea sa-ti dau inima mea, trista si rece, sa vezi cat sufara de dorul tau.

* Ah, credeam ca daca voi pleca de langa tine imi va fi usor, dar strigatele de dor care se aud din inima mea ma asurzesc si imi amintesc de tine in fiecare secunda… deci este clar, nu pot trai fara tine, caci risc sa raman surd(a)!

*Am mai pierdut tot ce era mai scump si de pret in viata mea odata cu plecarea ta…. te-am pierdut pe tine si nu pot sa trec usor peste asta! Ma sfasie dorul de tine!

* Astazi este doar o zi din lungul sir al zilelor triste care au urmat odata cu despartirea noastra… este o zi ploioasa, dar nu afara, ci in sufletul meu…

* Cand imi vei vedea ochii tristi iti vei dea seama cat au suferit de dorul tau si cat te mult mi-ai lipsit!

* Sufletul mi-l simt rece, caci plecarea ta a luat cu ea flacara din inima mea, cea care o tinea vie!

* Dorul este focul ce mistuie, iar cenusa este amintirea a ceea ce a fost candva. Intoarce-te la mine sa nu fie nevoie sa traim cu amintirile.

* Imi spuneai ca sunt o stea pentru tine, acum stiu ca sunt doar una dintre stele, caci altfel nu m-ai lasa atat de mult singura.

* Cand sunt cu tine pe fata imi apare un zambet, cand esti departe de mine, pe fata imi apare o mare de lacrimi! Miss U!

1 răspuns:
| SmileSiAtat explică:

Haideti ca vreau si eu raspunsuri[-o

Întrebări similare