| adrian0123 a întrebat:

Vreau si eu o idee de compunere happy adica niste idei. am de facut o compunere despre o excursie neobisnuita happy ...eu am facut asa : titlu : excursie de vis
incepe la fel in fiecare dimineata. Telefonul imi suna la 8 si 5 cu aceeasi melodie plictisitoare de vreo 3 ani, cu scopul de a ma trezi happy, Ma trezesc, il opresc, ma culc la loc happy
Dar azi, azi nu e o zi obisnuia, poate e chiar cea mai minunata zi din viata mea. Prima zi de vacanta. Sunt la distanta de doar cateva ore de excursia promisa inca de anul trecut de tatl meu, cu destinatia Dubai. Multa graba, bagaje cat cuprinde, aglomeratie, tot ce poti gasi intr. un aeroport. Eram atat de mic, printre oamenii aceeia atat de mari.happy
Sia aici m.am oprit. vreau sa spun ceva de genu ca am incurcat avioanele, eu am luat alt avion, famila mea altul si ma trezesc cine stie pe unde, si ma distrez la maxim treacnd prin multe peripetii... dar nu stiu cum sa formulez happy niste idei va rog si idei de peripetii happy multumesc happy dau funditabatting eyelashes

2 răspunsuri:
| DarkShaodw1 a răspuns:

Pai.vad ca ei idei foarte bune. Iar inceputul e bestialwinking Asa ca poti continua asa, prin fraze scurte, cu niste interjectii presarate pe ici pe colo. chestii de-astea. Sunt interesante ideile talewinking
In acea tara ciudata unde ai ajuns din greseala, cunosti lume noua, te indragostesti etc. Si poate cand parintii de gasesc u parca nici nu ai mai vrea sa pleci.
Tine-o tot asa! Sigur o sa iei nota marewinkingSucces:*

| Pittini_Naldi_1992 a răspuns:

Uite daca nu-ti reuseste eu vreau sa-ti dau un titlu de compunere cum ar fi "toamna" si incepi asa..plimbandupa pe alea ce frumoasa in care zici ca frunzele cazute formeaza un covor pictat de un pictor celebru in culori esentiale galben si maro picate cu apa."_