Dupa cum arata mi se pare ca e genu 'da iubita, ne impacam, promit/jur ca n-o sa mai fac' si dupa 1 saptamana.,cand e cu tine si vede pe alta, se uita dupa aia si uita sa te mai intrebe de sanatate .
Daca as fii in locu tau, as cauta pe altu in care sa am incredere si la care sa nu am ocazia sa-i mai dau a 2a sansa, pentru ca nu o sa am motiv. asta pare prea. sa nu o iei ca o jignire, dar fiecare cu preferintele ei.
Nu stiu ce gusturi/preferinte ai tu, sau cum e baiatul ca si caracter, cum gandeste, ce principii are, cum se poarta, etc., pentru ca nu totul se bazeaza pe infatisare .
dar conform cerintei tale, judecand strict dupa poza, eu nu i-as fi dat nicio sansa din prima.
Nu stiu ce sa spun adica in primul rand depinde ce ti-a facut de te-ai despartit de el si daca ti-a facut ceva ce nu poti sa accepti atunci parerea mea e ca nu nu merita a doua sansa.succes sper ca te-am ajutat. fundita?
Vreau niste raspunsuri bazate strict pe infatisare adica, cum v-i se pare...
Alexander in primul rand am zis sa comenteze doar fetele si in randul al 2-lea se pare ca nu prea ai oglinda acasa din moment ce vb urat de alti, nu m-i se pare din poza aia ca esti un baiat frumos ba din potriva
Pfff... sincer nu cred ca ar merita. acum faci cum crezi. nu pot sa-mi dau seama dupa o poza pentru ca depinde si de caracter...