| Marius_Andrei_1996 a întrebat:

Vreau si eu o persoana care sa poata sa ma inteleagasad caut in zadar de atata timp..TPU ma ajuti?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Si eu am trecut prin asta cand eram beat fi fara griji asa e cand esti tanar

| pietrean a răspuns:

Ai doar 17 ani(banuiesc).Ce probleme majore ai avea,ca sa nu gasesti un prieten de varsta ta,caruia sa-i spui ce te framanta?
Pe acest site,am observat,ca sunt unele personaje,care-si dau varsta ma i mare,ca sa para maturi,dar din intrebarile si raspunsurile lor,se vede clar ca sunt tanci(cel putin in gandire).
Eu pot sa-ti dau un sfat,o vorba buna, daca vrei, dar, doar sa ma pricep sa-ti raspund cum trebuie, la problemele tale.Incercam? Cum vrei, aici sau pe mesaje.

| Marius_Andrei_1996 explică (pentru pietrean):

Nu ma frate nu m-am exprimat eu bine sory...ma refeream cu curvele astea chiar toate sunt asa de curve straight face|||||||| ma omara zau dar imi place stilul tau de a vorbi esti foarte convingator

| pietrean a răspuns (pentru Marius_Andrei_1996):

"Ma frate",care "curvele astea"? Cele de o varsta cu tine? Poate, in legatura de cum gandesc fetele din ziua de astazi, nu prea stiu ce sa-ti spun, deoarece difera de felul cum gandeam eu.Dar, sigur sunt si fete serioase si aici nu ma refer neaparat la cele tocilare. Poate o sa gasesti si tu persoana care o sa-ti placa si atunci sa vedem cat de serios o sa fii tu.

Răspuns utilizator avertizat
| a3e6u9 a răspuns:

Majoritatea adolescenților se simt neînțeleși, îți va trece.