Plauzibil?* Pai, spune-le ca te-ai lovit cand alergai, sau ca ai febra musculara, sau ca ai facut o luxatie, ceva, sau ca te-a zgariat pisica pe talpa si nu poti sa mergi![ ultima mi s-a intamplat mie si chiar nu puteam sa merg prea bine.]
funda?
Zi ca mergeai pe bicicleta si un om s-a bagat in fata ta ai pus frana prusca cea din spate nu a mer si cai cazut in cap(din fericire te-ai lovit numai la picior) funda si daca mai vrei mai am
sau pune niste prieteni sa iti fie martori falsi care sa aprobe ce ai zis tu si sa te sustina imi dai funda?
Buna, uite o solutie: ai facut o miscare brusca si dintr-odata ai simtit o durere puternica, si ai o intindere de muschi... (insa ai grija intinderea nu tine mai mult de cateva zile... muschiul se reface repede!).
E greu sa spui adevarul? ar trebui sa te intereseze ce cred ceilalti? depinde de gandire... Dai in mortii lor stai linistit/a... decat sa afle dupa si sa se supere (sincer nici asta nu m-ar interesa) o sa intelegi gandirea mea cand o sa ai prietenii tigari, blunt, plescari si probabil 2-3 cu care o sa iti impartasesti placerile.