Mo : Ce faci Foca?
Foca : No,bine ma uite .
Mo : She faci Foca . Ce`i pufosenia asta ?Si`o activat ceva glazura.
Foca :Normal , daca i`ai zambit cu chipu` tau angelic .
Mo : Da` uite Foca cat ii de dulce .E un kilometru de dulce . I`asa de dulce ca-mi vine sa ma iau in brate sa ma strang pana nu mai am aer .Ca zaharu` inmuiat in miere e sarat pe langa ea . Ar putea exploda de dulce ii .
Foca : Mda . Ma uit la ea si`mi creste glicemia .
Mo : Eu ma numesc Mo .Pe tu cum te cheama ?
Foca : Nu te`ntelege !
Mo : Poate nu m`aude de scutu` pi*dii !S`a facut si mai gros ! `tui natia masii de soric !
Foca : Nu mai injura mediocrule !Ca la orice`njuratura isi mai pune un strat de armura !
Mo : Aaaa ! Si daca vorbim mumos . Isi da din armura jos ?
Fragutsa cu ciocolata si cu frisca amestecata,cu capsuna . Mananca mananca ! Si vanilie zmeurica .
Foca : Bezea .
Mo : In sfarsit ! Pot s`o zmotocesc ! O s`o iau si`o s`o`ndragesc !O sa o`navat trucuri ... Sezi pufosenia ! Vezi ce repede`nvata ?! Braaavoo !
Foca : Stai ! N`o atinge ca o contaminezi !Trebuie testata !O duc in laborator .
Mo : Ce !? ... Foca . Stii vorba aia cu "cel mai destept cedeaza?"
Foca : Mdaa . Da!
Mo : Desteptule !
** Stranuta si omoara pufosenia **
Foca : Egip*la mea !
Fraguta cu ciocolata, si cu frisca amestecata, cu capsuna mica mica si vanilie zmeurica - Pufoshenia
in sfarsit pot so smotocesc - Pufoshenia
Ti pup, ti pup - Pufoshenia
Sio activat ceva glazura.
Normal daca iai zambit cu chipul tau angelic.
E un Kilometru de dulce, e asa de dulce cami vine sa ma strang in brate pana nu mai am aer.
Mda ma uit la ea simi creste glicemia.
Tui natia lui de soric.
Nu pot sa iti dau replicile dar nu stiu daca te va ajuta intra pe Creative Monkeyz acolo ii gasesti
FraguţăCuCiocolata întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LollySiAtat întreabă:
Twister09 întreabă: