| valycraciun_7669 a întrebat:

Vreau si eu sa am o fata fina fara cosuri, ce tratament as putea urma. ce-l mai bun raspus primeste funda

Răspuns Câştigător
| KatherineSparks a răspuns:

Da-te cu ceai de galbenele. Sau fa sauna. Eu merg la sala, fac sauna si ma dau si cu ceai. Stii ce piele fina mi-am facut? Si aveam cateva cosuri, acum nu mai am nici unul!

4 răspunsuri:
| Misssy a răspuns:

Uite fii atenta cel mai bun remediu e apa si sapunul.

| bellaisa a răspuns:

Mierea de albina este cea mai buna... apoi incearca bicarbonat de sodiu cu lamaie.sa vezi cum o sa scapi de tot, bine trebuie sa te dai in fiecare zi, eu inainte foloseam lamaia (iti albeste fata, ti`o curata) si bicarbonatul in combinatie cu lamaia o sa simti intepaturi, si dupa 5 in, te clatesti si o sa vezi cum punctele negre nu se mai observ.si daca ai cosuri de alea mari nu le mai stoarce da cu miere sau cu lamaie, o sa vezi rezultatele.eu am mai incercat cu tot felul de ceaiuri etc, dar nu mi-au priit decat astea doua happy succes, sunt curioasa sa stiu ce daca o sa incerci si sa`mi spui daca a mers happy te puphappy

| sweetyme a răspuns:

Du-te la farmacie si cumpara zineryt...si ia-ti si un sapun DOVE, o sa -ti ajute, mai ales zinerytul, si daca vrei sa ai ochi frumosi, da-te cu ulei de migdalehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatulmeu pentru tine e urmatorul. iei un ou il spargi il amesteci bine apoi o banan o pisezi cu doua linguri de miere si aplici masca pe fata o ti 15 20 de minute si o dai jos cu apa calda iar apoi un jet de apa rece ca sa inchizi porii. asat o data. citeste cu atentie iar seara cand te culci da asta nu mai odata la la 3 4 zile dai cu zeama de lamaie pe fata ca sa iti usuce cosurile iar dimineata te speli bine cu apa calda si sapun apoi dai cu o crema de galbenele ca sa inmoi fata; iti pot da m ai multe sfaturi contacteza ma pe id asta fitzedebaiat