| CagulLa a întrebat:

Vreau si eu sa ii intreb pe jucatorii de Metin2Ro daca exista hack de yang sau experienta sau sa faci ceva +9 real (nu sa ti-o arate +9 da sa fie slaba arma) sau ceva hack sa furi de la cineva cand iti da negotz? daca ma ajuta cineva dau funda si ii raman datooor!

5 răspunsuri:
| Ronnix a răspuns:

Nu exista asa ceva. Pe internet circula tot felul de fisiere cu numele de "Hack Yang metin2.ro" sau alte chestii de genu', insa toate aceste fisiere sunt virusi ce-ti vor dauna calculatorului.
Succes! happy

| blabla5532 a răspuns:

Timpul dedicat cautarii hack'urilor folosestel sa spargi un metin / sa cresti si tu time out

| Josh a răspuns:

Exista, chiar exista hack pentru yang real si pentru trade. Au aparut ieri update-uri la filme mai vechi de pe youtube si uite-te si uh cati din cei care au vizualizat videoclipul ( adica toti ) au zis ca chiar e real; Exista si link cu descarcarea hackului real de yang :) eu de trade acum nu sunt sigur dar de hack 100% sigur ca exista si chiar o sa-l descarc si eu dupa ce il mai pune pe alt site ca ala nu imi mere mia... daca iti merge tie uite ca tot te-am ajutat trimite si mie prin email la id : r3bel_emo_1993@yahoo.com; uite si site-ul : http://www.youtube.com/watch?v=uM2yWBRxYdU si uitete la description scrie link-ul; completeaza una dintre variante vezi ca costa 3 euro oricum nu e mult pentru un hack real de yang si dupa aia daca tie iti merge sa ti se descarce sa nu ma uiti sa mi-l dai si mie si nici de funda :P Bafta!

| h4rdrock a răspuns:

Http://metin2ro-yang-hack-update2013.yolasite.com/ în sfârşit un hack de yang care merge :X e noua versiune deja am făcut 5kk :X:X:X

| MihaitaFk a răspuns (pentru h4rdrock):

Imi bag ceva in yolasite-urile voastre PUNCT

Întrebări similare