Pai stiu multe expresii. dar iti zic cateva. daca te enerveaza unu ii spui asa:Hai du-te cu bubele.cand stii o veste noua pe care vrei so spui la prieteni... ii intrebi asa:Cine vrea sa afle noul BUF... daca vrei sai injuri in tiganeasca sau in alte limbi spune asa:Hasmoro pele, catzo dimerda, vafan culo, vacaboya, si altele da. am multi baieti ii mai striga pe altii.CAP.sau cap de strutz. sper sa-ti placa.papa
O, Doamne. Si eu care credeam despre mine ca sunt cretin...pe bune ca tu folosesti cretinatatile alea de mai sus?
Te-a bagat cineva in seama? Cretin esti tu si toata familia ta...si ca sa stii si tu le-am luat de pe net..am vrut doar sa raspund la intrebare.dar daca tu esti asa prost si nu iti dai seama
Si prin raspunsul de mai sus mi-ai demonstrat ca esti o cretina cu un IQ negativ.
Ma confuzi cu tine, draga
Stii cum se spune, cei inteligenti cedeaza primii. Uite, eu iti dau sansa sa fii tu aia "dasteapta" sa sa ma ignori.
Dupa ce ca nu stii sa scrii...mi-ai aratat ca esti si prost. Uite te ignor cum ai zis si tu. poti vorbi singur singurel.Si apropo nu stiu de ce ne certam nici macar nu ne cunoastem, da asta-i viata cu bune si cu rele...mai dai de prostii in ea ..asta este.Tii pup Pa-pa.
De ce zici ca nu stiu sa scriu?
Mi-a placut ultima partea adica aia ca in viata dau de prosti, mare adevar, mare adevar.
Ba nu vreau sa par arogant dar expresiile de strada nu se invata de pe net expresiile le ai tu in limbaj doar tocilarii leinvata cei care ies afar in cartier au in sange ca sa zic asa limbaju hai va pup :*
JokerulDinMana întreabă:
xXTheDeadHeroDarkXx întreabă:
Geo2969686 întreabă: