| lalalalalalalalalalalaaa a întrebat:

Vreau si eu sa slabesc vreo 10 kg...ma poate ajuta si pe mine cineva care a tinut o cura care chiar a dat rezultate?
Am vazut o gramada de diete pe net, toate promiteau, dar erau argumente de genul "te ingrasa cu 5 kg!"
Va rog mult, raman datoare!

4 răspunsuri:
| KidduKid a răspuns:

Pai am auzit ca merele slabesc si ai putea incerca sa mananci mai des sa iti imparti cele 3 mese zilnice in 8 mese si sa mananci mai putin si de mai multe ori.asta ar trebui sa ajute. sper sa iti fie de folos

| Adorable a răspuns:

Cel mai usor mod de a slabi ti-l garantez deoarece a incercat o colega. Inainte era plinuta, iar acum hainele ii stau largi.
Nimic mai mult : Renunti la carne si consumi fructe si legumele, multe salate de legume.
De exemplu iti faci o salata din ceapa, rosii, castraveti si salata verde. Are multe vitamine, tine de foame si slabesti garantat. happy

| Puf a răspuns:

Presupun ca vrei sa slabesti iar apoi sa reusesti sa te mentii. Cel mai bine e sa slabesti sanatos si usor, nu repede. Ceea ce e peste noapte, trece odata cu noaptea. Primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa renunti la dulciuri, bauturi acidulate, produse ce contin foarte multe grasimi(asta nu inseamna ca nu ai voie sa mananci produse cu grasimi reduse) si cel mai important sa nu mananci nimic dupa ora 18. Daca tii dietele alea foarte stricte nu rezolvi nimic decat sa te infometezi si sa iti creezi o stare foarte naspa(propia experienta) Incearca sa iti faci u un program al tau, in functie de timpul tau, sa ai 3 mese principale pe zi(ulima sa nu fie nicidecum dupa ora 18). Dimineata e cea mai importanta masa, la fel si cea de amiaza. incearca sa mananci mancaruri cat mai sarace in calorii(salata, branzeturi slabe, cereale integrale cu lapte degresat, peste, supe, mancare gatita, nici decum mezeluri). Painea alba inlocuieste`o cu cea integrala sau daca ai putea ar fi bine sa o elimini cu totul. Daca mananci paine integrala nu depasii 3 felii pe zi.
La un regim alimentar e important sa adaugi si sport. Daca nu poti merge la sala de sport, poti alerga in timpul liber si sa faci o serie de exercitii pe zi. Toate astea le poti face intr-o ora.Nu uita ca apa e foarte importanta, 2 l pe zi e recomandat, si bine inteles apa plata. Poti bea o cana de ceai verde pe zi e recomandat intr-o cura de slabire.
Trebuie sa ai ambitie si sa respecti unele reguli. Vei slabi treptat si nu vei mai lua kg in plus daca te mentii, insa daca slabesti intr-un timp foarte scurt e posibil sa iei dublu inapoi. Deci nu exagera cu infometarea. Si am uitat sa mentionez ca e important ca cele 3 mese pe zi, cele principale sa le iei mereu la aceeasi ore si sa nu uiti de gustarile dintre mese, acestea pot fi fructe.
Bafta :*

| MuSk a răspuns:

Pai dimineata o felie de paine cu pateu pana la pranz fructe la pranz mananci 100g pui nu prea conteza partea ce preferi dar far piele si cu o singura felie de paine seara mananci o supa tot asa cu o felie de paine si cam atat a poti manaca fructe cate vrei dar nu ai voi se bei nimic acidulat mai multa apa decat sucuri si din astea fara dulciuri ma rog eu am dat jus cam 1kg pe zi si se tine max 10 zile dupa il poti reincepe dupa 3 luni!