| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a întrebat:

Vreau si eu sa stiu ce pot face in situatia asta:eu si o colega pe care eu o consider,, dusmanca`` din mai multe motive il place amandoua. Ss vrea sa eu iau inainte colegei mele dar nu stiu cum am aflat cred ca el ma place dar nu sunt sigura.cand am iesit afara el m-a luat prin surprindere pe la spate si ma strans ca cica vroia sa ma arunce in zapada laughing. oare chiar ma place? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Razvan a răspuns:

Un simplu gest copilaresc facut de el nu e suficient ca sa iti dai seama daca te place. Oricum o sa se simta flatat cand va vedea ca ii fac curte doua domnisoarelaughing
Vezi sa nu te bati cu "dusmana" din cauza luiwinking

3 răspunsuri:
| roox a răspuns:

Da, cred că da.hee hee
Cum spune "onutzu" : să nu te iei la bătaie cu "duşmanca"laughing

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå explică:

(corectare) : Vreau si eu sa stiu ce pot face in situatia asta:eu si o colega pe care eu o consider,, dusmanca`` din mai multe motive il placem amandoua pe acelasi baiat.Si vrea sa eu iau inainte colegei mele dar nu stiu cum am aflat cred ca el ma place dar nu sunt sigura.cand am iesit afara el m-a luat prin surprindere pe la spate si ma strans ca cica vroia sa ma arunce in zapadalaughing. oare chiar ma place? Multumesc anticipat

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå explică:

Nici nu fac asa ceva laughing