Ei. sunt o groaza pe site care dau stupizi doar de dragul de a da .
La toti ni se intampla, nu trebuie sa te simti aiurea :p.
Stai, mama, linistita. Sunt si unii care dau vot stupid la tot ce prind...numa' asa...de-ai dracul. Tu sa fii sanatoasa!
@ nebundupatine normal ca nu mor dar m-a deranjat pentru chiar nu mi se pare ca avea dreptu. Eu chiar m-am simtit putin discriminata. Poate am exagerat si eu, inteleg ca are dreptul sa puna ce intrebare doreste, dar sunt total contra discriminarilor.
@eu_o_mare_enigma mersi pentru explicatie, chiar nu stiam
Si vad ca acum am suparat pe altcineva care imi da voturi nefolositoare la explicatiile pe care le-am dat.
Eu va multumesc tuturor pentru toate voturile.
@jupiter Cred ca TPU nu este chat.
@Sensei.BRO chiar nu ma mai complic, ptc nu se merita, vad ca este multa lume care pune intrebari mai stupide decat raspunsurile mele.Am citit o intrebare de am ramas socata, si normal ca intrebarea era despre Miley.
Si chiar sunt curioasa cine ne-a dat la toti nefolositor
@eu_o_mare_enigma s-ar putea dar intrebarea suna asa: " Care este parola si adresa de mess a lui Miley". Cum sa nu ramai socat? Ma intreb cum de a fost aprobata.
Nu a fost vorba de discriminare. Pur si simplu dorea fete de varsta ei cu care sa vorbeasca.
Era unu @Timishan care a incarcat la greu pe multi, mai ales pe una, da am stat ieri de vorba cu cineva si mi-a spus ca n-a avut treaba cu aia calariti de stupizi, si mai e si un om minunat daca-l cunostiParerea mea e sa nu mai luati in seama stupizii, ori cereti in grup sa se scoata acest vot stupid, si gata treaba fratilorDaca tot este TotiPentruUnu, faceti petitie sa se scoata, si cei sensibili in orgolii nu vor mai suferidaca cineva stie ca nu este prost, ce se supara de la un strain ca l-a votat asa? Hai s-o luam altfel - Daca lasa cineva compul nesupraveghiat, cuTPU deschis si vine un copil la el da care a vazut ca ala mare voteaza cu sageata, si da doar pe stupizi, ce vina mai are stapanul contului? si da pagina inapoi si nu se mai vede ce s-a votat...NU VA MAI SUPARATI PE ASA CEVA... E STUPID! Treceti peste treaba astaq orgolioasa fratilor si concentrativa pe ajutorul ce vreti sa-l dati, nu pe ce vi se baga-n buzunar!Pt cei care au fost votati de Timishan cu stupizi, imi cer eu scuze in locu lui! La revedere si sa fiti sanatosi
Mamica draga, eu am vulva intre picioarestii ce-i aia? cauta-l pe @Timishan in alta parte.Io nu-l cunosc personal, am si spus, si dau voturi la cine vreau cum cred ca merita. Daca ma asemeni cu cine nu trebuie, cred ca @Timishan n-a fost prost cand a facut ce-a facut.Io nu-ti dau stupid, dar uite ca ma bag la toate raspunsurile tale si-ti dau nefolositoare LA ORICE, sa vad ce faciE ora 23 cu 6 minute dupa, ziua 3 august, ca vad ca se aproba si dupa zile pe aici intrebari si raspunsur