| JeSuisElle a întrebat:

Vreau si eu sa stiu niste cantarete ne muzica rock.Cine imi da cel mai bun raspuns o sa primeasca funda.

Răspuns Câştigător
| Dumnezău a răspuns:

Avril Lavigne, Alanis Morisette, Hayley Williams(ex-Paramore) big grin

| Deyush08 a răspuns (pentru Dumnezău):

Hayley Williams inca e in Paramore straight face are o singura melodie SOLO cu BOB. Asta nu inseamna ca e solo. Hayley nu a parasit trupa, deci Paramore inca mai exista, cu HAYLEY ca LEAD SIGER! happy

| Dumnezău a răspuns (pentru Deyush08):

Personal,dupa ce au plecat fratii Farro din trupa,pentru mine,Paramore nu a mai existat,ci a existat doar Hayley ca frontman, cu ceilalti doi, ca trupa de backing.Cat mai erau fratii, inca imi parea o trupa decenta si ascultabila, dar dupa s-a pierdut mult din energia si profesionalismul trupei.

| Deyush08 a răspuns (pentru Dumnezău):

Zici tu?

http://www.youtube.com/watch?v=PoTEnaAI9Fo&ob=av2e

E adevarat ca nu mai e la fel, dar asta e. Paramore o sa fie trupa mea favorita atata timp cat Hayley o sa fie in ea!

| Dumnezău a răspuns (pentru Deyush08):

Nu,zic eu,daca zici tu ca Paramore e trupa ta favorita,ar trebui sa iti dai seama ca e o diferenta calitativa intre cantecele de pe primul album,ca Pressure,fata de cele inregistrate fara Josh si Zac(parca asa le zice fratilor), in sensul ca erau mai buni, desi nu aveau experienta.Cu timpul,au devenit o trupa, in general, sell-out.

5 răspunsuri:
| Aldea_Sebastian_1995 a răspuns:

Laura Stoica