anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu status frumoase, depresie, emo love, viata.love struck [ dar nu. din astea de fite.chatterbox] vreau unele care se gasesc mai greu happy pls.

funda vot happy

2 răspunsuri:
| chronoStrix a răspuns:

Statusuri despre:depresie, emo love, viata = fite

| LastNight1324235436 a răspuns:

1.Am mai pierdut inca o clipa, inca un an, inca o viata degeaba … te-am pierdut pe tine …
2. Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi…
3.In inima mea iubirea sa moara, mancata de carii in ritm de vioara, sa planga, sa urle in bezna murdara.
4.Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat.
5. Alfabetul incepe cu litera a, numaratoarea cu 1, tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine.
6.Am plans, am suferit, am pierdut atatea. totul pentru o cauza nobila: IUBIREA dintre noi doi
7. Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc: supara cel ce iubeste. cel iubit isi bate joc
8.Ma trezesc cu tine-n gand adorm la chipul tau visand dar tu n-ai vrut sa fii a mea, chiar daca esti dragostea mea…
9.Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!
10.E greu sa iubesti, si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste, si acela sunt EU!
11.

In intuneric tu esti lumina care imi da viata… singura mea speranta… sg’ul meu motiv care m-a mai tine la suprafata…
12.E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie, e greu sa suferi in tacere si nimeni sa nu stie…
13.Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!
14.Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta, crezand ca eu inca te astept..vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea, insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit

demult… vei plange atunci cum am plans si eu, dar va fi prea tarziu…
15.E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc … traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata …
16.As vrea sa pot da timpul inapoi … sa intorc clepsidra … si sa te pot privi din nou in ochi … sa pot sa-ti spun cat te iubesc!
17.A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna
18.Sometimes when I'm alone
I Cry,
Cause I am on my own.
The tears I cry are bitter and warm.
They flow with life but take no form
I Cry because my heart is torn.
I find it difficult to carry on.
If I had an ear to confiding,
I would cry among my treasured friend,
but who do you know that stops that long,
to help another carry on.
The world moves fast and it would rather pass by.
Then to stop and see what makes one cry,
so painful and sad.
And sometimes...
I Cry
and no one cares about why.

Sper k te am ajutat:*