| Biibu_Biianca_1998 a întrebat:

Vreau si eu status gen : Degeaba esti asa`oh go on oricum in fata ramai o curva`straight face.
Funda :X

2 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Da,da,cum vrei tu, eu vreau să te întreb o chestie:
Care e rostul ` în propoziţia respectivă?
Şi dacă vrei statusuri ieftine caută pe google sau alege-ţi din răspunsul dat de disperata de mai sus.O posibil piţipoancă şi ea.

| Angellx3 a răspuns:

Sterge-ti zambetul fals de pe fata si taci, ...ca doare!

incerc sa ascund calvaru' ce il numesc depresie si zambesc fals doar pentru impresie.

Pentru mine ai fost cea mai buna prietena, acum esti doar o c*r*a oarecare.

Esti fals si ''plin de TINE''!
M-ai aruncat ca pe-o ''scama'' din sufletul tau;
Sarac si gol pe dinauntru,
Asa ai fost, si-ai sa ramai mereu!

Tarfulita mica nu te oftica fara motiv
Mash incurca cu tine la un sex in lift
I`ai facut`o de atatea ori s`a terminat
Faza dupa faza numai faze de ****
Ma bucur pentru tine am auzit ca o duci bine
K ala are masina si ca te si intretine

Curvele,tarfele,usuraticele nu au suflet.Tu nu stii asta?(deci nu ai unde le atinge, decat acolo...)

Vezi tu iubita e o mare diferenta intre noi, eu n-am sange de tarfa in mine

Poţi să mă urăşti, nu te condamn, dar când suntem faţă în faţă mai bine îmi eşti fană;*!

~Şi nu-mi spune „ soro" că nu eşti fiica lu’ mama! Puţini mă cunosc. De ştiut, mă ştiu o grămadă. Unii ştiu de ce-s în stare, alţii nu vor să creadă!

~Tu comentezi de alţii, dar uită-te la tine! Ea ştie să ţină un şmecher, tu de abia te ţii să nu faci pe tine.

-.- sa ne punem spate`n spate, sa dam zdrentzele la o parte! le-am luat pofta d viata sh am luat loku` 1 in fata!:X

Ne iubim, sti? Si asta conteaza! Hai pa! nu te baga, nu te intereseaza!

NU TE BUCURA, daca iti zambeste EU am fost iubita lui. Doar pe mine ma iubeste! Si chiar daca acum ar vrea sa fie cu tine. Oricum mereu se va gandi la mine.

Cu tine vrea o zi, cu mine vrea o viata.Eu sunt iubita lui. Iar tu ramai o ZDREANTA!

Uită'te la noi; x Şi dacă vei comenta ceva.Scz! Fetiţa mea. Dar ştii ceva? Te cam roade invidia

Unde am fost eu n-o să ajungă niciodată, iar dacă crede asta e o proastă!

Aveti calitati aparente sh defecte permanente.sunteti fete numite 'curve' dar care va credeti decente

Daca` le dai prea multa imp0rtantza` esti o zdreantzaa`.ia
atitudine fetitzo0o`; x. Si skuipa`i in fataaa`;-j

Alegi statusurile care iti placwinking