| BrancoveanuAlexandra a întrebat:

Vreau si eu status pentru o fta care nu o suport! pls help! Pt cele mai multe funda!:*

5 răspunsuri:
| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Sh'cum se schimba unii in curve.nc nu'ti vn sa crezioh go on

Dar tie iti pare a fi fenomenaloh go onTu crezi ca totul se-nvarte-n jurul tau? mai bine ar fi sa calculezi din nouwinking

Tu te mai suporti? eu nu te mai suport!laughing

Ce fac? Cum fac? treaba mea!winking vz ca prinde invidie pe mine tarfa taoh go on

Nu esti decat o marioneta si iti dai impresii.esti ''vedeta''oh go on ma faci sa rad.esti chiar penibila. dar tu te crezi ''irezistibila''laughing

Aveti calitati aparente sh defecte permanentehappysunteti fete numite 'curve' dar care va credeti decenteoh go on

Simpla mea prezenta poate fi fatala uneorismug Stiu cat ma adoratilaughing asta e.ma suportatibatting eyelashes

Dar eu nu asc ce sp lumea reahappy nu crd nmc din c sp eano talking

Multe barfe.Multe tarfe.asa-i viata.cand te apuca greataoh go on

Defectele melehappysunt calitatile talebatting eyelashes

[♥]Dacaa`sunt subiect d Barfa`Tu cretinoo esti oo tarfa`[♥"

Fiecare barfa...ma face mai importantahappy

Te bagi in viata mea cu fiecare secunda...pey normal ca a ta e praf!

| dienutzza a răspuns:

♥pentru mine barfa e doar o reclama fara plata...deci barfeste fata...hai te rog inca o data

♥te pot ucide din cuvinte te pot face sa iti ieshi din minte te pot ucide cu o singura privire si in acelasi timp sa rad fara oprire

♥ma barfeshty? stai linistita ...nu ma jikneshty.doar imi arati cat de copila esti

♥ai uitat.eu am tupeu. ramai in spate ca in fata sunt eu!

♥stii ceva dragutzaa? e mare diferenta intre tine si mine.eu nu am sange de tarfa in mine

♥ma faci sa rad cand vad atata prostie laughing ce ai tu in gand imi sta la picioare mie laughing

[love struck:Xlove struck] speR sa iTzi pLak ''kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am dar nu il dau7

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti o zdreanta.si-ntotdeauna vei fi
Esti doar o zdreanta, vreau sa dispari cat ai clipi
Te-am mirosit din prima clipa si nu e de mirare
Ca esti mai zdreanta de cat presu ma-tii de la intrare

sper sa te ajute

| AndaWest a răspuns:

Deci eu iti dau o parere sincera.o fata cu stil niciodata nu va scrie ''SnT cEah mai tareh dn PaRcARe'',am obosit si sa scriu, o fata cu stil e educata si eleganta deci daca chiar vrei sa o tai cu vorbele gaseste o fraza inteligenta, trateaz-o cu indiferenta si esti mult mai doamna ca at cand scrii ''sunt buricul pamantului si u gaura wc-ului''
te cobori la niveluri...joase