| DeEa_4814 a întrebat:

Vreau si eu status. uri de genu"teapa fraiere credeai ca o sa plang dupa tine dar te'ai inselat". va rog[-o< :X:X

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Cum suna din partea unei fete cuvinte precum: Fraiere, tampitule, boule, nemernicule etc? Suna urat, este? Parerea mea este ca, nu ai nevoie de niciun status. Punand un status anume pentru el, nu faci decat sa-i demonstrezi ca inca te gandesti la el, ca, inca-ti pasa.
In final, nu cred ca, conteaza ce crede el despre tine, ci ceea ce gandesti tu despre tine. Ce rost ar avea un status de fatada? Adica, il pui pentru a crede el ca, nu suferi, dar de fapt tu suferi.
Nu asa se procedeaza, fa-ti oridine in ganduri, ceea ce ai de spus, spune-ti doar tie. Iar cand vine vorba de el fii apatica. Cred ca e o solutie mai buna decat cea vruta de tine.

4 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

E si mai bine fara tine!

| clauss a răspuns:

Te am iubit, dar nu atat incat sa sufar dupa tine
ce crezi ca nu esti de inlocuit?, pot gasi pe altul mai bun ca tine si care sa ma merite
ca tine sunt o mie, ca mine doar una
poate nu sunt dure asa cum vrei, dar sunt mai acide (asa cred), acum ramane la aprecierea ta daca ti au placut sau nu

| myha a răspuns:

' Daca pentru putin timp ai crezut ca o vei distruge, uita-te la ea, zambeste si e chiar dulce.'

| cccp_4613 a răspuns:

Ce faci tu acum da semn de ca inca il mai iubesti dar nu e frumos din partea ta fiind si fata...