Buna!
sunthem` píesele` perfecthe` dintr`un` joc` de` sah` pervers`. unde` nu` existha` reguli` si` toti` merg` pe` intheres`
• Unii nu ma suporta ●.Ii tratez cu indiferenta ●. Orice s' ar intampla ●.Voi zambi intotdeauna ●.Si nu ma vσi schimba ●
Traiesc Din Fantezii, Visez La Nebunii E O Poveste` Pe Care O Stiï
Desi am trecut prin multe, suntem inca impreuna `. Caci nu poti sa cazi, cand tii pe cineva de mana > cred ca sunt destule Funda?
The love is in the air...
You hate my heart
Mi-ai distrus inima NNNNN
dragostea la distanta nu tine mult pana firul se rupe
funda
1nu te mai pot iubi pentru ca mai tradat acum tu ma iubesti iar eu team inselat
2as vrea sa te omor dar nas putea
as vreA SA te distrug dar nu m-ar lasa inima
as vrea sa te pot iubi dar dragostea mea e o nimica toata in fata ta
3o scoica se afla in inima sa perla iubiri se afla in ea scoica se sparge de stancile reci iubirea lui va disparea pe veci
4rosu iubire
galben despartire
albastru nu uita ca am fost iubitul tau
5 greu este amorul
grea este iubirea
dar cea mai grea este despartirea
6 team iubit acum mai pot?
team dorit acum este tarziu?
neam daspartit inimi zdrobite.
funda?
Http://sweety-things.weebly.com/ ai aici stts`uri d toate genurile... fundita?:D:X
Sper sa-ti placa:
N`au ramas decat amintiri, tu te`ai schimbat. M`ai facut sa plang prea des, am renuntat!
Cand l-ai vazut...te-ai indragostit... apoi ai suferit.
E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.
Cu indiferenta ta m-ai facut si mai tare.Acum nu-ti convine...Dar incet, incet calc pe urmele tale.Si abia astept sa vezi si tu ca indiferenta doare...
"Nu merita sa plangi pentru nimeni! Iar cel care merita, nu te va face sa plangi"
Tu nu iubesti,tu doar vorbesti, si cand e nevoie de tine, lipsesti!
Zambesc cand se vad, plang cand se cearta
Si indifferent de fapta, ei se impaca si se iarta
Sper sa-ti placa... Funda?