``dOrM.ToTI dOrM``__kNd am afLaT k Nu MaI eJtI__**sI k La alTii lE tR bAnI sA tE sAlvEze**``dAr Te-aU lAsat Sa moRi``__aM cAzUt iN umbRa sUflEtulUI mEo_dE aTUncI tOt cAutAndU-te pE tINe**``ITi MaI sImt rAsuFlAreA``__sI inK pArfUmuL taU__``perSiStA iNk iN miNteA mEa``
``Miere? Nu,Zahar? Nici Indulcitor? Deloc. Imi pare rau, dar nu gasesc nimic mai dulce aici decat o dragoste adevarata``
`nu pot sa cRed kT tE iUbEsC``si cAt am pLanS eu pentru tiNe``cAt mi-am dOrit sJi`mi dOresC``sA fii o viatSa laNga miNe``dAr niCi o cLipa nu reGreT``ca te-am aleS toCmai pe tiNe``dE`aR fi diN nou k sA aleG``eO te-as aLege tOt pe tiNe
`Pe o banca cristalina,Un catel micut plangea.Si canta la mandolina:"Te iubesc!Nu ma uita!`
^_^~*[]InT3l!gEnTza mEA Mul7zy ar vr3A sa O iA,Eu Sun7 pi3Sa De ValoOAre,PriNr3 multe AmArO.oAr3[]*~^_^ [Eo SunT C3a Mai Thar3 faTa SunT ADEvaraATa
__ 8 litere 2 cuvinte 1 sg sens : Te Iubesc :X:X:X __CoplilUtSa
___^ dAcA pAsTrEzI aCeSt sMs , ___^ tE vEi gAnDi lA mInE, ___^ dAcA iL vEi iGnoRa ___^ mA iUbesti , ___^ dAcA iMi rAsPuNzI mA dOresti, ___^iAr dAA nu`Mi rAsPuNzI nu pOtZi tRaI fArA mInE!___^[]^___ bY : MycUtzZzA
___^Sh daca e asa tuh esti un inger pentru mno:-)^Vreau acum sa zbor , spre paradisul tau ^Si da e asa eu te ubex:X la nebunie ^toata viata ta e paradisul meu ^Aaa , aaa , aaa ,aaa ,aaa^aaa , aaa , aaa ,aaa ,aaa^mii de mesaje si cadouri tot asa ^nu stiu d ud sunt , dar eu sigru voi afla ^cineva ma qcerit , cineva ma fermecat ^nu stiu cine e dar azi noapte l`am visat^si u ai aparut si miai spus ca sunt dl u ^eu n team crezut [-x , dar t miai dovedit ^Vreau acum sa zbor , spre paradisul tau ^Si da e asa eu te ubex la nebunie ^toata viata ta e paradisul meu ^Aaa , aaa , aaa ,aaa ,aaa^aaa , aaa , aaa ,aaa ,aaa^nu vreau palate , iar mashini nici chiar atat^eu te vr p u s te port meeu in gand^tuh chiar mai qcerit , ^chiar mai fermecat ^nu stiu cine esti^dar mereu team cautat^si u ai aparut ^si miai spus ca chiar tzii la mine^eu nu team crezut[-x , ^dar u miai dovedit ^Sh daca e asa tuh esti un inger pentru mine^Vreau acum sa zbor , spre paradisul tau ^Si da e asa eu te ubex la nebunie :X^toata viata ta e paradisul meu ^aaa ,aaa,aaa,aaa^aaa,aaa,aaa,aaa,^si daca e asa ^si daca e asa^sigur sigur e asa^Sh daca e asa tuh esti un inger pentru mn^Vreau acum sa zbor , spre paradisul tau ^Si da e asa eu te ubex la nebunie :X^toata viata ta e paradisul meu ^aaa , aaa , aaa , aaa^aaa , aaa , aaa , aaa^___^___^bY : MycUtzZzA^___^^-->> o_O
___:X:X:X___ InIma`Mi tReSare ___:*:*:*____ Knd t` vad iMi baThe tare___:X:X:X____OchiI thAi mA chEaMa ___:*:*:*____vOi vEni nu`mi EsTe tHeama!
___[]~[:*]~ CeI cAre mA cRiTica si Ma inVidiAza ~[]~___Vor dOAr sa mA scHimBe___PenTru cA vAD in miNe cEEa cE Ei nu vOr Fii niCioData [!]~[:*]~[]___
___Spun`Ca`nu-mi`Pasa.___][Mie`mi.Pasa`sa`Sty.][__Spun`Ca`am`Sa`Plec.Azi__>>Dar`O`sa'mantorc.
__[:*]Nu stii cat de mult te iubesc...nu stii cat d mult imi lipsesti[
__Dc ToatA lUmea ma InVideaZa?___
__if toMorOw nevEr cOmEs__**aNd mY tIme oN thIs EaRth**__iS eNdIng.aNd hE WiLL__**nEvER kNoW hOw mUcH**[]__i LoVe hIm__[] **iF tOmOrow nEvER cOmeS**
- Ce esti tu fara mine, cand nu ma ai desi-s a ta? Te rog sa ierti durerea mea, iubirea mea iubeste-ma, sunt doar a ta! Eu nu te uit dar tu pari ca da si totusi te implor nu ma uita !
- De ce ploua azi? de ce plange cerul? eu cred ca plange pentru mine oare? sau pentru tine asa sa fie? dar ploua prea mult, cred ca plange pentru amandoi, pentru ca inca nu ne-am gasit, maine daca e soare , ce zici ne intalnim?
- Ma trezesc cu gandul la tine ma gandesc tota ziua la tine... adorm cu tine in gand te visezdar tot imi e dor de tine Oare de ce ?
Am sa-ti spun un cuvant care doare : IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu . . .
? Am sa-ti spun un cuvant care doare : IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu . . . ?
? As vrea sa fiu o stea? o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca? te iubesc, printesa mea? ?
? As vrea sa-nnec mahnirea, Ce sufletu-mi apasa des, Sa las sa vina doar iubirea, Ce bantuie prin lanuri verzi? ?
? Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand ?! ?
? Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte? ?
? Daca as fi avut cate o bucatica din tine, de fiecare data cand am adormit cu tine in gand, acum te-as fi avut langa mine? ?
? Daca as fi o planta as vrea sa fii apa mea, sa fii soarele meu, as vrea sa fii insasi viata pentru mine? te iubesc si te voi iubi mereu? ?
? Daca as mai avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc? chiar cu riscul de a muri? ?
? Daca vei sta pe ganduri si te vei intreba, de ce traiesti un tainic glas iti v-a raspunde: sa lupti, sa speri si sa iubesti? ?
? De ploaie te poti ascunde dar de dragoste n-ai unde, caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde? ?
? dE?nE?dE - mA cErT cU pIxU? ?
? Dintre toate prietenele care le-am cunoscut tu esti cea pe care nu vreau sa o uit, si daca mor inaintea ta, voi ajunge in rai si te voi astepta?
? Dragostea nu are nevoie de cuvinte? Se poate spunde Te Iubesc cu o singura privire? ?
? Esti prima dragoste nebuna ce sufletul mi l-ai luat? mi-ai luat si sufletul cu tine cand te iubeam cu adevarat! ?
? Esti totul pentru mine. Ai aparut in viata mea pe neasteptate, m-am indragostit de tine pe neasteptate. A meritat ! ?
? In lumea mea care e o mare intrebare tu esti raspunsu fara ezitare?te stiu din cartile de basme si povesti?cat de tandru esti?prin felu in care iubesti stii ca ma innebunesti? ?
? Inima mea este ca un templu. Intri,te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas? oare de ce? ?
? IUBIREA e ca o clepsidra, umple INIMA si goleste creierul? ?
? Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, mi-e dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate? TE IUBESC ! ?
Să arzi în focul iubiiri şi să te înneci în oceanul fericirii. Te cauţi şi nu te găseşti?! Iubirea mea, eşti aici, în inima mea! Am comis o crimă frumoasă, iubito: am îndrăznit să sfidez raţiunea şi să mă las pradă unei feerii numită IUBIRE. Te iubesc aşa cum o pasăre iubeşte zborul şi libertatea, [...]
Trăieşti fiindcă trăieşti! Iubeşti fiindcă trăieşti… Îmi cade o lacrimă din ochi şi nu ştiu ce e cu mine… dar un singur lucru însă ştiu, căci mi-e tare dor de tine… Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot să te opresc dar te rog să îţi fie milă de cuvântul TE IUBESC ! [...
]
Se lasă din nou tăcerea în lumea mea… această linişte parcă mă asurzeşte, iar tot ce mă mai ţine în viaţă e speranţa că într-o zi îmi vei şopti că mă iubeşti… aş putea trăi asa o veşnicie…
! Dacă vei sta pe gânduri şi te vei întreba, de ce trăieşti un tainic glas îţi [...]
Dragostea e ca un fulg de nea, coboară uşor şi te face să tremuri de plăcere, iar apoi se pierde şi se topeşte… Chiar nu văd cum ar fi o noapte fără zi, chiar nu-mi imaginez cum aş fi eu fără tine ! Nu arunca nici o vorbă în vânt, trăieşte intens fiecare cuvânt… Y [...]
Cel ce te iubeşte nu te face să plângi, cel ce nu te iubeşte nu îţi merită lacrimile Sunt un hoţ şi am sî îţi fur inima! Câte flori îs în gradină/De s-ar face fete mari/M-aş lăsa de meserie/Şi m-aş face grădinar Când m-am apucat de scris/Lacrimile m-au cuprins/În batistă le ştergeam/Şi la tine mă [...]
Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o săptămână, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar dacă mi-ar rămâne o singură secunda în plus… te-aş iubi! Mi-aş dori să fiu rază de soare să te pot privi mereu în ochi, să fiu o picătură de ploaie care să cadă pe buzele tale [...]
Dragostea e un munte ce il urci razand si il cobori plangand
Mi-aş dori să fiu rază de soare să te pot privi mereu în ochi, să fiu o picătură de ploaie care să cadă pe buzele tale să te pot săruta măcar pentru o clipă şi apoi să mă preling pe coarda sensibilă a inimii care se numeşte DRAGOSTE ! TE IUBESC!
Alfabetul începe cu A… numărătoarea cu UNU… supărarea cu o LACRIMĂ… dragostea cu tine ÎNGERAŞ :X:X:X
Pentru lume tu eşti cineva, pentru cineva tu eşti lumea ! Cu multă dragoste, Cineva….
Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!
Aş vrea să cred, să pot visa, să te aduc de partea mea. Aş vrea ca timpul să-l opresc să-ţi spun de fapt cât te iubesc…
Pentru a trăi am nevoie de bătăi de inimă. Pentru asta, am nevoie de o inimă. Pentru o inimă am nevoie de fericire. Pentru fericire, am nevoie de tine…
Oriunde mă uit văd privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj să închid ochii, pentru că ştiu că ai aparea în faţa mea şi nu i-aş mai deschide…
Odată mi s-a întâmplat ceva minunat. A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua în care te-am întâlnit pe tine…
Ai apărut ca un abur şi de atunci îmi însoţeşti paşii precum aerul, nu am uitat primul sărut căruia încă îi mai simt amprenta
Să iubeşti nu e nimic , să fii iubit e ceva , să iubeşti şi să fii iubit e TOTUL !
Iubire înseamnă să sculptezi în inima ta chipul celui iubit şi ochii tăi să fie oglinda în care să se reflecteze chipul celui iubit!
Dacă vrei soare, aşteaptă răsăritul; dacă vrei curcubeul, aşteaptă ploaia; dacă vrei zăpadă, aşteaptă iarna. Dar dacă mă vrei lângă tine, nu aştepta, spune-mi!
Pentru iubire nu se mulţumeşte, în consecinţă, n-o să îţi mulţumesc nici eu. Doar te iubesc sublim şi nebuneşte, atât de pur, total nepământesc…
Dragostea adevarată e un "elixir" pe care odată găsit nu trebuie să faci prostia şi să îl consumi pe tot deodată, ci trebuie savurat în decursul unei vieţi…
Dacă m-ai întreba cine sunt ţi-aş răspunde IUBIREA, dacă m-ai întreba ce fac, ţi-aş spune IUBESC, dacă m-ai întreba pe cine, aş spune PE TINE!
O simplă aventură trece în două luni… O dragoste la prima vedere trece în 2 ani…. O iubire îţi schimbă total viaţa…
Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să trăiesc o mie de ani…
Eşti atât de dulce atunci când zâmbeşti, când râzi, când plângi, când mă cerţi, când mă alinţi, când mă iubeşti!
Sunt stele ce dispar în noapte, dar niciodată nu se sting, sunt depărtări ce par aproape şi inimi tari care înving…
Tu vei fi mereu lângă mine, timpul ce trece va sta. Şi răsăritul cu apusul. .poate se v-or săruta…
Dragostea e speranţă şi fără speranţă lumea nu ar exista…
Să ai curaj să rişti pentru adevărul din inima ta, dar să nu te minţi când îl asculţi…
Caută în sufletul meu pacea, caută iubirea, pasiunea, tandreţea, caută împlinirea… Caută şi te vei regăsi acolo, foarte aproape de inima mea…
Eşti o bucată de rază ruptă din soare şi căzută pe pământ pentru a-mi lumina inima şi sufletul pierdut în splendoarea frumuseţii tale…
Să aştepţi mereu dragostea ca pe un fel de jertfă pe care nu ai cum s-o oferi, pentru că de fapt aşteptai o jertfă pe care să o poţi oferi ca pe o dragoste…
Bărbaţii ăţi v-or spune multe, că te iubesc şi cum şi cât, v-or spune mai frumos ca mine, dar nu te v-or iubi atât…
Îmi reamintesc clipa dulce, când ai apărut în calea mea, ca o fantomă ce seduce, cu părul tău roşu ca focul şi ochii tăi albaştri ca cerul senin de vară, îmi reamintesc primul sărut care ne-a unit şi zâbetul tău dulce… Te iubesc!
Din apa mărilor aş vrea să împletesc Cuvântul dulce "TE IUBESC" Şi ţie să ţi-l dăruiesc, că eşti tot ce îmi doresc!
Tu eşti alintul meu de noapte bună, sărutul delicat al fulgilor de nea, mângâierea tandră a vântului de vară eşti tot ce am şi voi păstra iubirea ta adânc ascunsă în inima mea. Te iubesc!
Iubeşte căci numai iubind poţi vedea frumuseţile vieţii astfel vei fi mai fericit şi orice obstacol îl vei trece mai uşor…
Un zâmbet nu înseamnă fericire aşa cum o lacrimă nu înseamnă durere. Poţi plânge când eşti fericită, poţi să râzi când inima îţi plânge!
Cât de mult te iubesc nu vei ştii niciodată! Îţi pot spune doar că 59 de secunde din fiecare minut de-al meu mă gândesc la tine. E mult sau e puţin? Când vei şti răspunsul se va risipi şi misterul!
Să iubeşti înseamnă să doreşti în fiecare clipă să-i auzi glasul… râsul, să iubeşti înseamnă să tremuri de nelinişte şi să tresari de bucurie, să iubeşti înseamnă să te oferi din toată fiinţa ta celui care-ţi ţine loc de soare…
Dragostea nu are nevoie de cuvinte… Se poate spune Te Iubesc cu o singură privire…
Un trandafir aş vrea să fiu, să te sărut printre petale, somnul să ţi-l veghez până târziu, ca să te simţi şi tu o floare…
Îţi mulţumesc pentru că exişti în viaţa mea şi pentru că mă ajuţi să înţeleg ce înseamnă să iubeşti şi să fii iubit…
IUBIREA e frumoasă, IUBIREA e tristă… chiar dacă e frumoasă sau tristă… IUBIREA există…
Te voi iubi şi atunci când mările vor seca… Te voi iubi şi atunci când stâncile se vor topi… Te voi iubi şi atunci când scurs nisipul vieţii va fi!
Eşti iubitul minţii, inimii şi trupului meu, eşti prinţul fermecat al viselor mele romantice, încântarea şi minunea sufletului meu!
IUBIREA e ca o clepsidră, umple INIMA şi goleşte creierul…
Eu ţi-am alergat prin vene, ţi-am suflat cu dor prin gene, eu ţi-am upgradat sărutul, ţi-am iubit necunoscutul, am fost zmeul tău mereu, să mă ţii în vânt nu-i greu, n-ai ştiut să tragi de sfori, am căzut de mii de ori…
Aş vrea să-înnec mâhnirea, Ce sufletu-mi apasă des, Să las să vină doar iubirea, Ce bântuie prin lanuri verzi…
De ce te simt atât de departe şi nu-ţi aud de dor cuvintele, când un sărut ne mai desparte, şi când splendoarea încă ţi se mai simte…
Aş vrea să colorez pădurea, Să pot s-o fac în mii de feluri, Să pot să întâlnesc iubirea, Ce se coboară dinspre ceruri…
Dacă vrei să afli cât de mult ne iubim ieşi afară în ploaie şi întinde mainile, cate picaturi prinzi, atat ma iubesti, cate picaturi scapi, atat TE IUBESC ! "
Am nevoie de 5 minute din viaţa ta: în primul să te sarut, în al 2-lea să-ţi spun că mi-e dor de tine, în al 3-lea cât te iubesc iar ultimele două să rămâi cu mine…
Dacă până acum mă gândeam dacă e bine sau nu ceea ce se întâmplă, acum nu mă mai interesează. Ştiu că te iubesc şi asta e tot ce contează…
Cât de MULT te iubesc … nu vei şti NICIODATĂ… ai pătruns în inima mea fără să-mi dau seama …aştept să vină ziua aceea când totul va fi aşa cum ne doream…
Nu distrug visele… injectez speranţă !
Deabia aştept să mă trezesc… să pot visa cu adevărat!
Visez doar la tine…. visez că vei fi mereu lângă mine. Oare visul meu se va împlini?
Să aminteşti e frumos, da să fii amintit e mai frumos, eu nu îţi cer să mă aminteşti da doar să îţi aminteşti că o să îmi aduc aminte de tine întotdeauna…
Dacă vrei să-ţi fie bine, atunci gândeşte-te la mine! De vrei să fii şi fericită, gândeşte-te clipă de clipă. Linişte de vrei să ai, lângă mine mereu să stai… TE IUBESC!
Tu eşti viaţa mea, ziua nu are rost fără dragostea ta, când te-am văzut am ştiut că dragostea încă o victimă a mai făcut!
Iubirea e un cântec ce toţi îl cântă des, dar nu la toţi el are acelaşi înţeles…
Noaptea e atât de rece şi întunecată fără tine, nici o stea nu străluceşte când nu eşti cu mine şi mi-aş dori atât de mult să fii lângă mine… Te iubesc !
M-ai acceptat aşa cum sunt şi acum eşti o parte din sufletul meu. Te iubesc !
Nu pot să-ţi spun acum ce vreau. Nu pot acum eu nu mai stau. Un singur lucru ţi-l rostesc. E acel simplu TE IUBESC !
Vreau să ştii că zi de zi mă gândesc la tine, aş vrea să te sărut clipă de clipă şi să te am lângă mine secundă de secundă…
Peste ani voi păşi alături de tine în adâncul pădurilor verzi; pe tărâmuri cu nisip; şi când sorocul vieţii noastre pe pământ se va sfârşi şi în ceruri îţi voi da mâna mea…
Te iubesc la nesfârşit şi tot ce îmi doresc este să te am lângă mine mereu! Te iubesc dragostea mea!
O briză, un val, o adiere, un nor ….un sărut magnific, o atingere, o mângâiere; toate se numesc iubire! Emoţia este prezentă, tu eşti departe, iar eu te visez!
Iubirea e tot ce dorim, iar în final e tot ce-am avut. Dacă exista un sens al vieţii… atunci EA este sensul, dacă nu… EA ar trebui să fie…
D-zeu ne-a dat 2 picioare să mergem, 2 mâini să ţinem, 2 ochi să vedem, 2 urechi să auzim, dar de ce ne-a dat o singură inimă? Penttu că pe cealaltă i-a dat-o altcuiva ca tu să o gaseşti…
Surâsul tau o rază de lumină în viaţa mea, parfumul tău, aerul pe care îl respir, de n-ai fi tu ce rol ar mai avea viaţa, un vis ar fi amestecat cu ceaţa… TE IUBESC !
Toate zilele sunt nopţi până te văd, iar nopţile strălucesc ca zilele când te visez…
Nu pot să dorm şi îngeraşul mi-a spus să mă gândesc la ceea ce-i mai frumos în viaţa mea. M-am gândit la tine pentru că viaţa mea eşti TU…
Cine eşti tu? Cum de ai aparut în viaţa mea? Atât de brusc, atât de profund, atât de plăcut…
Eşti totul pentru mine. Ai apărut în viaţa mea pe neaşteptate, m-am îndrăgostit de tine pe neaşteptate. A meritat !
Mi-e frică să merg cu maşina atunci când sunt cu tine. Pentru că atunci când sunt cu tine sunt beat de fericire şi ar putea să-mi ia permisul…
Tu eşti visul meu… unicul meu vis… aş vrea să te atrag în vâltoarea pasiunii, să te strâng aşa de tare încât TU şi EU să devenim un singur suflet…
Iubirea ta e singurul gând pentru care exist. Nu uita că pentru tine trăiesc. Şi ştii de ce? Doar ca să TE IUBESC !
Aş vrea să fiu o stea… o stea căzătoare, să cad în inima ta şi să nu mai pot pleca… te iubesc, prinţesa mea…
Uită-te pe cer… dacă ai număra toate stelele, ai afla de câte ori te iubesc…
Dacă aş fi o plantă aş vrea să fii apa mea, să fii soarele meu, aş vrea să fii însăşi viaţa pentru mine… te iubesc şi te voi iubi mereu…
Am să-ţi spun un cuvânt care doare : IUBIRE, pentru el există remediu prin : dragoste, încredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu eşti tu…
Dintre toate prietenele care le-am cunoscut tu eşti cea pe care nu vreau să o uit şi dacă mor înaintea ta, voi ajunge în rai şi te voi aştepta…
De ploaie te poţi ascunde dar de dragoste n-ai unde, căci oriunde te-ai ascunde ea la inimă pătrunde…
E atât de frumos să găseşti sentimentul pierdut. E atât de frumos să oftezi după primul sărut. E atât de frumos să iubeşti şi să fii iubit…
Ce să scriu?… nu încap decât 160 de caractere… oare de câte ori pot scrie TE IUBESC ?
When i`m with you i feel like i`m flying…u are all what i hope so many years…your love keep me alive…and if i don`t have it anymore then i will die !
Ai grijă de zâmbetul tău, de buzele tale, de sufletul meu… Ai grijă de inima mea… Ai grijă de noi şi de dragostea noastră…
Nu pot să respir când nu eşti lângă mine, pentru că tu eşti aerul meu!
S-ar putea să adorm numai din dorinţa de a-ţi vedea chipul chiar şi în vis…
Dacă aş mai avea dreptul la o singură gură de aer mi-aş ţine respiraţia până ajung la tine să îţi spun că te iubesc… chiar cu riscul de a muri…
Mă trezesc cu gândul la tine… mă gândesc totă ziua la tine… adorm cu tine în gând… te visez… dar tot îmi e dor de tine… Oare de ce?
Sunt nopţi când vreau să te-aud
Sunt zile în care-mi doresc
Să-ţi spun cât te iubesc!
Te iubesc la nebunie cubuleţul meu de zahăr!
Eşti prima dragoste nebună ce sufletul mi l-ai luat… mi-ai luat şi sufletul cu tine când te iubeam cu adevărat!
Aş vrea acum să mă trezesc cu un sărut, cu tine, ca să-ţi spun că te iubesc, să mă atingi pe mine, să nu conteze vreun prieten ci numai tu şi eu. TE IUBESC!
Dacă aş fi avut câte o bucăţica din tine, de fiecare dată când am adormit cu tine în gând, acum te-aş fi avut lângă mine…
Ochii mei de un ocean mare vor să te privească, buzele mele tânjesc după sărutarea ta şi inima mea cu un suflet mare vrea iubirea ta, ce zici îmi poţi oferi astea?
Mă gândesc la tine aşa cum se gândeşte un copil la viaţă, te doresc aşa cum doreşte un însetat un strop de apă, mi-e dor de tine aşa cum îi este dor omului de libertate… TE IUBESC !
Ar trebui să te denunţ pentru trafic de droguri! Dar nu o fac pentru că sunt dependentă… şi aş muri fără o doză zilnică din sărutările tale!
Fii mereu un răsărit de soare cu chip de înger. Vreau ca focul din inima mea să aprindă şi focul din inima ta fiind mereu două flăcări pe acceaşi lumânare…
Mi-a fost dat să iubesc de două ori în viaţă: Prima oară te-am iubit pe tine, dar a fost o greşeală… şi a doua oară este că încă îmi iubesc greşeala!
Prin umbra nopţii eu încerc să te privesc în lună, de dormi eu te-am trezit iubito să îţi zic noapte bună… NOAPTE BUNĂ!
Inima mea este ca un templu. Intri, te rogi şi dacă meriţi rămâi. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat şi totuşi ai rămas… oare de ce?
M-ai făcut să cred în tine, în iubirea ta… m-ai făcut să mă gândesc zi şi noapte la tine… acelaşi lucru-l fac şi acum chiar dacă tu ai plecat… Te aştept… Vino… !
Ai închis marea în ochi şi soarele-n suflet, că mă topesc de câte ori mă atingi, şi mî-nfior de câte ori mă priveşti, te iubesc şi n-o să renunţ niciodată la tine…
Spune-mi unde eşti, să ştiu unde să caut! Spune-mi ce visezi, să ştiu ce să îţi dau! Spune-mi pe cine doreşti, să ştiu cine trebuie să fiu! Spune-mi că mă iubeşti!
Când mă gândesc la înfăţişarea ta de îngeraş buzele mi se umezesc gândindu-mă că ţi-aş putea vorbi în şoaptă, spunându-ţi vorbe dulci…
Dacă pe cer ar fi o stea pentru fiecare minut în care mă gândesc la tine, ar fi lumină mereu !
Prima dată când te-am văzut mi-a fost frică să te ating, prima dată când te-am atins mi-a fost frică să te sărut, prima dată când te-am sărutat mi-a fost frică să te iubesc, acum că te iubesc mi-e frică să nu te pierd…
Te iubesc şi te voi iubi mereu, eşti sufletul din mine, eşti viaţa mea şi sper ca mereu să fie aşa……
Te iubesc ca pe propria-mi viaţă! Ştii de ce?! Pentru că tu eşti viaţa mea
1. Nu e totul perfect, dar o sa fie….
2. Esti baiatul pe care vreau sa.l iubesc.
3. As vrea sa.ti apartin dar nu stii sa ma ai.
4. Daca nu stii sa-mi apreciezi prezenta atunci imi vei simti lipsa
5. Lacrimile curg cand ma gandesc cat suflet am pus
6. Si parca nu mai support numai eu stiu de iubirea pe care inca ti.o port
7. Mai bine te preface ca nu.ti pasa, si daca nu.ti pasa nimic nu te afecteaza
8. Ma gandesc la tine si doar ma doare
9. Nu te mai gandi la ce nu ai, gandeste.te la ce ai putea sa ai
10. El e aproape, dar nu poti sa.i spui te iubesc decat in spate
11. Poate o sa te stranga de mana si o sa iti spuna " orice s-ar intampla, ramanem impreuna "