Uite scumpa!:*
800:←♥→Lucrurile vor merge mult mai bine daca` m` tii` de mana
801: ←♥→Auzi ca`am inima d` piatra Nu estiprima care pleak Da` estiprima sinCer care`as vrea`ntr`0 zi sa se int0ark
802: Trec Prin Orice Pasa, Oricat De Proasta! Lasa' Spun, Nu'mi Pasa De Lumea Voastra
803:● prOstii, iluzii si cuvinte falSe gen "te iubesq" cOmpOrtament cOpilareSq asta a fost un simplu' test! ●
804: Se schimba peisajul.niciodata personajul!
805:Opreste filmul aici, N'ai c sa'mi explici
806e ce oare te-as astepta un veac? La naiba! Dragostea e doar un fleaq
807:Nu plange, piesa nu s-a terminat...scena de final nu s-a jucat.Nu conteaza daca sala s-a inchis.Crede in drumul ce ti s-a deschis
808rea devreme sa ramai fara cuvinte, sa ai clipe fericite doar cand ti le-aduci aminte!
809:Acum dupa atata timp inca mi-e dor si dor unele momente, incep sa cred ca niciodata nu mor!
810:Nu am incredere in zdrentse imi aleg prietenii cu atentsie
811:Si am invatat atatea si am vazut cu greu ca un pr bun inseamna un al 2 eu
812:Ea nu e sora mea pe bune, dar sunt norocoasa ca am gasit`o din atata lume`
812:Si tu si eu ne-am schimbat putin
Nu mai suntem asa prietene, abia mai vorbim
Sa nu crezi ca m`am schimbat atat de mult si ca am renuntat la tine
Un singur lucru tine minte:''Mereu vei fi o parte din mine''
813:Numai suntem impreuna! Mint ca nu ma doare 'si merg mai departe
814:Acelasi cartier si-aceleasi strazi pustii in orele tarzii
Aceiasi prieteni ce-am fost unul langa altul zi de zi
815:Chiar daca radeam, plangeam, sau orice altceva faceam
Eram impreuna, stiam sa ne descurcam cu ce aveam
816:Traim aceeasi poveste, de-atunci nimic nu s-a schimbat
Si am ramas la fel chiar daca ne-am mai maturizat
817: E neinteresant ca te crezi interesant
818:vreau sa traiesc pe o strada desenata de un copil
819:Nu, nu vreau si stii ce? Mereu ea e aici sa ma ridice
820:Nu ne pasa noua ce spune lumea! Lumea`i proasta si va fi intotdeauna!
821:Stop thinking and start dreaming! [:X] (nu te mai gandii si incepe sa visezi:X)
822:And is forever![] (si este pentru totdeauna)
823:it's hard to forget someone whom you've imagined spending your forever with (este greu de uitat pe cineva pe care ti l-ai imaginat pentru totdeauna cu tine)
824:everything about you is so *** beautiful (totul despre tine este asa frumos)
825:nobody wants to wait forever (nimeni nu vrea sa astepta pentru totdeauna)
826:i wish i could fly (as vrea sa pot zbura)
827:i do believe in magic (eu cred in magie)
828:life is a maze and love is a riddle (Viata este un labirint iar dragostea este o ghicitoare)
829aq' ce'am spus te'a jignit, a fost o gluma, stii eO nu vOiam sa spn, dar m'a sqpt gura
830:Am si eu lucruri ce ma fac fericita se numesq vise
831:Si-ar mai fi multe de zis dar nu-mi bat capul sa rezumam totul uitand unul de altul"
832:"nu sunt cuminte dar nici nu ma arunc cu capu' inainte"Ea spune peste tot ca sunteti doar amici Cand stie toata lumea unde s`ajunge de`aici
833:Fiecare avem langa noi pe cine meritam" :X
834:"draga nu m privi cu ura:Xel t iubeste. dar tot eu sunt mai buna''
835:O vezi zi de zi, este chiar ea, ai vrea sa o intrebi : - Iubesti pe cineva?
836:Avetzi calitatzi sh defecte permanenteSuntetzi niste tarfe dar va credeti decente!
837:Nuh te uita la altii`. Priveshte cum esti uh`. Apoi`sa zici de tine`daca esti bo0n sau nuh`. Daca te simti`l0vith`la t0th ce am de spus. Sa sjtii ca nuh uh judeci`ci Cel de Sus`; x"
838:Te sun cand ma gandesq ca sunt singura si trista...si ma gandesq de ce te sun tocmai pe tine, pentru ca tu esti singura care poate sa inteleaga ce'i cu mine! :X:X
839:Ash vrea sa ma intOrq in timp si sa mai pot schimba ceva! [:X]
840une Stop cand te streseaza, explica`i ca exagereaza, nu intelege? Abereaza? Spune`i Pa si se calmeaza!
841:"Fitzele sunt de decor, cel mai mult conteaza ce ai in interior ."
842:Am sa va arat un numar magic daca-mi pot permite Am nevoie de unul din voi, benzina si multe chibrite Apoi devine dramatic :X
843:Ji vrei sa te respeqt? Ai ambalaj misto :X dar contsinutu' e infeqt :-&
844:Si daca el nu o sa-ti mai zica "noapte buna". si daca nici pe strada nu o sa-ti mai zica "buna" O am pe ea care ma suna si`mi zice "fataa, esti de 1000 de ori mai buna!
845:Un zambet azi un zambet maine totul e dat uitarii te uiti la mine iti dai doua palme si incepi sa iti pui mi si mi de intrebari! :X
846:Nu am fost lase' cu sa fug am preferat sa merg incet :X
847:Am petrecut cu tine mii d clipe minunatee T`iubesc prin v0rbe, gesturi sh fapte`
848:Nu e un vis si nici-o fantezie E ceea ce se numeste copilarie[:X]
849:●° Nu`s ca voi si nu am fost niciodata` Nu`s ca voi, va repet inc`odata Nu am avut, nu am nevoie de mila nimanui Prietenii care ii am deocamdata`mi sunt destui
850:Sa-u IntamPlAt DeStUlE sJi nu ReGrEt nimic E O VorBa : Ce nu tE OmOaRa tE fAcE MaI PuTeRnIk!
Iti mai dau pe mess daca vrei ca aici m`am saturat sa sterg la puncte! Te-am pupat, pa-pa:*!
anonim_4396 întreabă: