Inima este ca marea, pastreaza in adancul ei tot ce a primit.
Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat
iubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy. iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas.iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta
Sunt o mika vrajitoare.cine ma saruta moare.un baiat m-a sarutat.7 zile a oftat
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja
Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi ShopTi. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta !
Frumusetea este in orice.dar nu oricine este in stare sa o vada
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii.tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotu
Deseori dragostea nu e un joc,unde zarul chiar nu are nici un rost
" Fiecare cuvant e o speranta in plus... cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape... iar eu inca visez
Inima este ca marea, pastreaza in adancul ei tot ce a primit.
Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat
iubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy.iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta
Sunt o mika vrajitoare.cine ma saruta moare.un baiat m-a sarutat.7 zile a oftat.:X:X:X
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja
Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi ShopTi. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta !
Frumusetea este in orice dar nu oricine este in stare sa o vada
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotu
Deseori dragostea nu e un joc,unde zarul chiar nu are nici un rost
" Fiecare cuvant e o speranta in plus cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape iar eu inca visez
Saruta`ma cum ai facut`o prima data!
❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti❤❤Te iubesc❤
"Viata e un joc, din care nimeni nu se poate retrage nicicand, ducand cu sine castigul"
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare ...
Stau si privesc afara,vantul bate frunzele se duc ca amintiriile cu tine,cand ma gandesc ca nu mai esti cu mine ma doare sufletul,tu esti acum undeva departe
°º•★Madutza★•º° ❤Asta e felul meu.daca nu intelegi tu azi.atunci intelege maine altu`❤●๋❤
"E în zadar sa vorbesti celui care nu vrea sa te asculte."
A part of you has grown in me. And so you see, it's you and me together forever and never apart, maybe in distance, but never in heart
Tocuri inalte, parul lasat pe spate...Delicata,rujata si atent parfumata.Mersul ei de felina pe baieti ii alina.Daca nu esti atent ramaï fara un cent...love struck""
II ignoram pe cei ce ne adora...ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.
Ejti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste[on the phone...EjtI luNa cAre IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa cAre PT.mINe StraluceSthe[:X][on the phoneSHOBY
Poate ca stii ce-nseamna durerea poate-ai pierdut pe cineva drag Chiar dac-ai plans zile-ntregi nu poti sa arati ce simti cu-adevarat Te doare, suferi, nimic nu mai e la fel
o.totusi ma intreb Daca ma mai tii minte, macar Sau, cum ma tii minte.Ca si, copilu` ala Care eram cand te-ai dus?Sau, ma vezi din Ceruri Asa cum sunt acum?Nu stiu.asta-i intrebarea mea!
[♥]Spui ca sunt fitoasa...Te ascult atent! Chiar crezi ca imi pasa?
O femeie-n viata ta E ca focul, nu uita!
Am un zambet urias pe fata.E numai vina luihappy;x"
Nu o lasa sa plece, stii ca e singura care te intelege! Iubeste`o, fa`o sa uite ca ai fost rece
Ca oricat ai incerca n`o sa reusesti . stii bine , sa uiti zilele senine
Mi`e dor sa tsipi la mine cand te suparam . mi`e dor sa te alint cum numai eu o faceam
Spune-mi, in loc de suflet ce sa pun acum ?
Ai avut ocazia sa alegi , ai ales ,dar ai pierdut`o pe EA
M`am resemnat cand trebuia sa sper…am ascultat cand trebuia sat tzip.am kutat ce se stia pierdut am deschis ce trebuia sa inchid
Uneori ti-ai dori sa fie doar cum a fost...candva
"Sunt genul de fata ipocrita , genul care stie sa minta ca e fericita
Nu trebuie sa mai cauti, iti spun eu unde sunt . în cartier, cu fetele. acolo unde m`ai cunoscut
Uneori as vrea sa fi ramas acelasi copil putin retras...Acelasi copil cand asteptam Craciunul cu nasul lipit de geam
Aşa micuţă cum spui tu că e,păstreaz-o lângă tine că ea te iubeste
Si au fost clipe cand tipam de fericire . si clarrr ! o sa mai fie
Mi-a zis odata mami o vorba desteapta: "printeso,nu alerga dupa caleasca care nu te-asteapta
Sunt perfect imperfecta de cand` ma stiu.Doar ca` am curaj sa fiu cine sunt pana nu`i prea tarziu
Ea niciodata n`o sa fie in stare sa te raneasca ... sa te insele
Si zambeste ... Cineva Acolo Sus te iubeste
Mi`e dor de persoana care imi spunea ca sunt "copila
Stii,toate noptile tarzii. S-au stins cand tu mi-ai spus. Ca stai cu mine orice ar fi..."
Spuneai ca vrei sa schimbi lumea. Intreaba-te mai intai daca se merita !"
O sa am mereu acel Ceva pe care ti`l doresti tu...si nu`l mai are ALTCINEVA]
Imi place cum ma privesti, imi place cum imi zambesti, imi place la nebunie cand bati apropouri ca ma iubesti
Ia`mi amintirea pe care mi-a lasat`o si distruge`o ! Smulge`mi din piept dorinta de a mai fi cu el . Sterge cu sarutarile tale tot ce a sarutat el
"Nu vezi ca tot ce fac cu drag ,fac pentru tine
Ciudat spuneam mereu ca nu vreau ca n-am timp... Iar acum constat c-am inceput sa ma schimb.
"Un zambet nou si o inima de gheatsa."
"E mereu cu capu sus, nu se streseaza! Nu o prea intereseaza ce urmeaza
Daca vrei sa castigi,trebuie sa fi dispus sa pui totul la bataie."
E doar o fata cat se poate de obisnuita .care nu are absolut nimic special . Are zile in care parul ii sta ca naiba . si zile in care arata extraordinar
"Ochii caprui,conturati perfect...dar oricat ai vrea, nu poti sa fi direct
Mi-a fost alaturi zile bune si nopti grele... Cand plangeam din despartiri sau barfe rele
"Asta-i pentru ai mei Nu o sa le zic numele ca se stiu ei. E pentru noi. Pentru noptile pierdute Pentru sticlele golite in cateva minute
Nu exista blonde proaste bune de senzatii, doar femei cu cap care stiu ce dracu` vor barbatii
Ea e langa mine atunci cand problemele sunt multe. Si tot ea e singura care are rabdare sa ma asculte
"Nu ne pasa noua ce spune lumea ! Lumea`i proasta si va fi intotdeauna
Sunt corectata atunci cand mai fac cate`o prostie.Asa am invatat sa pun pret pe prietenie
Da-mi 3 motive sa zambesc!"
Frumoasa in felul meu , si ma place asa . el
Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa . daca sunt fericita nu conteaza ."
Ramai copilul vesel indiferent de adversari, caci lumea e prea mica pentru atatia oameni mar
Stiu ca n`auzi asta pentru prima oara. Da`n general cu ce masori ti se masoara
Dar acum el are o fată...si pentru el,fetiţa lui e cea mai importantă
Pentru ca doar tu . cu un simplu cuvant reuseai sa o faci sa zambeasca
Ai stii si tu daca te-ai privi prin ochii mei."
Un toast pentru noi, pentru cei care ne'au avut,pentru bulangii care ne'au pierdut si pentru norocosii ce urmeaza sa ne aiba
Lasă timpul să treacă, ca să faci treaba să meargă… nu te grăbi… vei reuşi
Câteodată îmi place să cred că marea e doar a mea. Si de multe ori îmi doresc si eu să fiu ' m a r e a ' cuiva
Am invatat ca daca vreau trebuie sa dau si daca nu mi se raspunde,inapoi trebuie sa iau
Ai tras adanc in piept aeru` de afara, si m-ai luat in brate pentru ultima oara
Viata merge inainte indiferent de ce-ai facut ♥ Zambeste si fii dulce la fel ca la inceput
De azi am un singur scop! Sa pun fericirea mea pe primul loc
Acum cand e prea tarziu tu spui : Uite baa ea chiar tinea la mine!"
"Iti mai spun o singura data ! O sa iti para rau ca nu ai stiut sa ma pretuiesti ca fata
"Dar te`ai intrebat vre0data Cate`ai putea sa pierzi daca ma dai la o parte si nu ai s` ma vezi?
Cu indiferenţa ta, m-ai făcut mai mare. Acum nu-ţi convine, dar încet, încet calc pe urmele tale şi poate vei afla şi tu ca indiferenţa doare."
funda?
Zambetul ei de copil nu se razbuna, te face sa te simti cel mai puternic cand o tii de mana
Eu?
Merit mai mult, stiu! Poate ca nu a stralucit pe cer si steaua mea, sau poate nu`i momentu` potrivit.
te nasti original, nu mori o copie.
fii fericit cat traiesc...ca mort o sa fii mult timp
ai putea spune zeci de mii de cuvinte sa o faca sa se simta mult mai bine, dar degeaba, stii ca nu-i de ajuns si nimic n`o s`o mai faca sa fie ca la inceput
Vorbim la telefon, iti spun ca sunt bine. Te mint.Bine imi e doar langa tine.
Fiecare raspuns e o forma a mortii. Orice intrebare e o forma a vietii.