Ti-e dor de ea acum, parca si mai mult [Poza Lu Sarah]; x. |Mary own pe buze ]
Aş vrea să ştiu că acolo unde eşti, cu cine eşti, eşti chiar fericit :* Iluzie Optica own.
[S-au dus la dracu' sperantele! ] |poza lu Mary | Fara own:-l
[Mi-ai spus ca ma iubesti, azi mi-ai aratat cat de putin] [Shy own; x.]
[Întoarce-mi spatele, zi-mi că nu mă mai iubeşti;]Zi-mi ca va fi bine pentru amandoi.]
[Realizezi cat de mult iti lipseste, acel cineva care zi de zi iti zambea, in sufletul lui te iubea dar nu-ti spunea?] [Miss K own:].]
Scuzati fata[De tine de mult nu mai imi pasa!]
[Dacă m-ai învăţat să iubesc, învaţă-mă să uit] |poza lu Nick|
[Ai grijă de tine şi ia-ţi pe cineva, care să te iubească. cum am facut-o eu cândva] [Sarah own:]. ] |Poza Lu Miss K |
Încep să mă obişnuiesc cu ideea că l'am pierdut;-? |nick own pe buze=p~|
[Nu contează că te îndepărtezi de mine azi, mâine iţi voi lipsi...] [Poza Lu Mustar ] Fara own:]
[Dacă ar vedea ce văd eu şi-ar dori să fie oarbă!] |Mary own|
xD. |Asa a fost odata.| [Arde, uite cum arde; x].
| Poza pusa la cerere | [Ca o idioata promit din nou ca nu mai cred in promisiuni! ]
Sunt satula de tipa care apare in oglinda si zambeste dar, zambeste ca sa nu planga!
| Pitzi )))))))) | Cum ar fi daca la randul tau ai putea sa uiti de toti?
Ai vrut libertate, acum o ai. :]
xD. Altfel de fericire. |Pitipoanca=]]]]]].|
Taci si viseaza. E gratis|Gen: Return to` inocence
|La cererea lu` Corina| Ea? Ea era fata care candva adora sa stranga raze de soare intr-un borcan si in zilele ploioase sa le arunce prin jurul ei. Da, ii placea sa creada ca poate face asta.
[No promises.;-j.]Nu-ncerca sa-i minti acum ca ea e doar o oarecare Cand ei stiu ca amintirea ei inca te doare. D--> own.:] Poza Ei.
[Mi-e dor sa-ti fie dor de mine.; o3.]Needitata. Poza Ei; x.
[Tot ce trăieşti e o minciună ] own pitik' mea
Eu am uitat.Ar fi cazul sa uiti si tu.
| Era vorba că într-o zi o să mă schimb şi o să încep să mă maturizez... | Poza lu` KiDa. :]. Own Iusty.
Iti vine atat de greu sa crezi ca il` iubeai odata;-j` | KiDa own.
[ Hi5 Suge;-L`]. |Sa invete ca fericirea lui e departe de mine;-j`| Poza Lu` David
Little pieces of my soul; x
=]] Naşpetă. | Aveam doar nevoie de cineva. Am impresia ca toate sunt aiurea de cand sunt aici. | Poza Ei.
Sunt satula. daca asta e iubire, iar asta inseamna sa iubesti, luati voi toata iubirea ce zace in sufletul meu. EU NU O VREAU!
Tu de fapt. in tot acest timp ai cautat-o pe ea in mine?
Am invatat sa ne uram si am uitat sa ne iubim'. Poza ei. Fara own.
Oare îţi mai aminteşti de noi, chiar dacă ştiu că între timp trăieşti alte poveşti? . Cristina own.Hannah Weee xD. own >; d< Shy own.
Nimeni niciodata nu-si va mai aminti de mine cea din trecut, ci doar de ceea care sunt astazi. . Miss K own:]Iusty own [ca face ca trenu=]]]]] ]. Shy own:].
Mi-e dor sa-ti fie dor de mine.
La dracu. ca ei nu stiu cat doare! Ei vad doar ce vor sa vada! Zambete, poze si fericire.[La cererea Lu' David;">] Sнy™ own. Codruţa own. Cristina own:] Kidw` own.
| Mă crede cineva când spun că nu mai pot?|
[Plastic smile] |Astazi... o sa fiu bine! Trebuie. | Sнy™ own. Codruţa own pe ochelarii` "aia de baba:-l" aDDa own xD.
|Cred ca... da, m-am schimbat aiurea. |
Ai regretat vreodată că ai renunţat? Şi ai lăsat-o să plece chiar de n-a meritat? poza lu' Sнy™. fara own.:]]
Printre aburi de alcool nu gasim eroi.
aruncă pozele cu mine, să nu-ţi fie dor bă!
EL nu stie cum ma cheama, dar ma cheama inapoi...
| De tine de mult nu mai imi pasa! | M-am maturizat mental treptat dar fara rost.
Şi... cand ziceai că pleci?
Zic du-te somn uşor, fă bine in viaţa mea să nu te mai strecori! :]
Like the sun. My personal sun.
OLD. Si ar fi timpul sa iti ofer putin timp din timpul meu, sa iti explic putin tipul meu de om.
OLD. da, încă-mi amintesc fiecare cuvânt şoptit.
OLD.Toti avem probleme, conteaza cum le facem fata.
OLD.Real beauty is lost forever, When is measured in perfection. |Facuta de Dana|
OLD. Fa-ti timp sa vezi ca in tot raul sta ascuns un bine. [Facuta de Cristina.]
OLD. Adu`ti aminte de tot ce a fost candva, atunci de mult, Adu`mi si mie-n minte vocea ta, promit c-o sa te ascult. [Facuta de Dragos;">]
OLD. | Până la urmă cine dracu` sunt?!|
Vroia ceva sa-i faca creierii praf, sa nu mai stie de el...
Nu a fost niciodata a nimanui. le-a bantuit tuturor visele, le-a dat sperante, voia sa-i vada pe ei asa cum era ea.
Si iar incepem cu aceeasi replica la nesfarsit: 'De maine ma schimb!'
M-am întors în lumea celor vii. Râd, seduc și ucid. Ce viață...
In mine locuieste un om nebun. In fiecare dimineata imi cere cola si un fum. [ metaforic vorbind ]
La cerere. |e atata zapaceala si dezordine in capul meu. si o furtuna interioara greu de descris, dar mai greu de trait. |
M-am schimbat eu, sau esti tu altcineva?
Amintiri din viitor.
Si e frumoasa cand rade si cand ofteaza sau plange, Un suflet ca al ei nu mai gasesti la multe romance. Poza cu` Codruta.
[Te-ai întrebat vreodată câtă durere se ascunde în spatele unui zâmbet de al meu? Câte dezamăgiri îl îneacă uneori?] [Shy own] |poza lu Nick|
| Dar pana sa inchizi ochii te mai gandesti putin la el;-j` | aDDa own :].
|Plastic smile | [Ai uitat să mă inveţi, cum să fiu tare dacă pleci;-j. Si-a venit acea zi in care ti-a zis "du-te dracu".;-j ] |Poza ei | fara own.
De ce s-au răcit şi sentimentele tale?]Poza Lu' ADNANA.
Amintiri din viitor.
Ne leaga de prea mult timp prea multe; x
EA! E singura care ma alinta, ma rasfata, si ma iubeste atunci cand sunt tristuta.; x Te iubesc foarteeee forteeeeeeee mult.
| De cand am ajuns iar asa obsedata de tine?;"> | Miss you;-<
Te iubesc. |Voiam să nu-mi pese de ce-mi spuneau chiar cei mai buni prieteni... |
C'am invatat ca fara oamenii care tin la tine, intr-un final nu esti decat un nimeni! ^^ te iubesc.
she makes me crazy. I can't stop thinking about her. Te iubesc;-*
| OLD |Fluturii mei zboara prin vene, nu prin stomac. teiubesc.
| Miss you;-< | Faptului ca-i vad doar in fotografii Ii respect pentru c-au fost acolo intr-o zi.
| How can you say goodbye to someone you can't imagine living without? |
Cunosc atat de multi oameni si totusi atat de putini care nu se schimba peste ani, nu devin straini, au acelasi zambet cald. Te iubesc cel mai mult
Si am prieteni, printre semeni, care neconditionat s-au abonat la viata mea si care-mpart orice **** in care m-am bagat! |teiubescfoartemult.|
Si uite asa vointa se stinge degeaba speri la mai bine. Ca ce-ti doresti se reflecta in ce faci in ce ai langa tine.
Chiar de plec, o să las un pic din mine lângă tine, şi la rău poate îţi va fi mai bine.
O sa ramana decat cacaturile astea de poze.
Am avut nevoie de cineva şi nu am ştiut unde să caut. M-am simţit atât de singură... şi nu am înţeles de ce.
Dar ce-ar fi dacă eu nu aş mai avea timp să te aştept? Nici putere. Nici iubire. Nici chef de jocuri imature. Nici nevoie de tine. Ce-ar fi?
Am luat o mie și una de hotărâri definitive, pe care le-am schimbat în prima clipă în care am vorbit cu el.
Am luat o sută de pahare de vodkă și nu am putut să șterg durerea din mine.
Mi-e dor de zilele alea lipsite de stres.
Şi nu trebuie să fie vară că să fiu un pierdevara.
Nu mai pot. Nu mai vreau... să fiu mereu aici pentru tine!
Si nici nu conteaza. A trecut. s-a uitat!
They say that if you love someone you should let them go, but they never say what to do when they don't come back...
Și câtă dreptate aveai... Nu conta pentru mine, nimic mai mult decât persoana mea crudă și egoistă!
Astazi, de asemenea, e prima zi singura printre straini.
Tie nu iti e niciodata teama cand ceva e prea frumos?
Nu poti sa distrugi lumea pentru fericirea ta. Fiecare are rolul sau. Nu forta destinul.
Spune-mi... ce mai stii de noi? Dar Ea? Ea... ce face? -> Nu dau own.
`ℓa νєηgaηza`:»` ησ мє тяaє ѕaтιѕƒa¢¢ιóη`, ρєяσ ιη∂ιƒєяєη¢ιa `:»`тє ℓσ ∂є∂ι¢σ ¢ση aмσя!:ρ `тє ιυвєѕ¢ υвιяєєє!
`a¢σℓσ υη∂є`` ∂яagσѕтє ηυ є,``ƒa¢єм! :p
νєzι υн ∂яaga``0 ƒι ѕтaт ѕι ¢υ тιηє`:»`... ѕѕтуυ ¢'a aяѕ0 ѕι ¢υ aℓтєℓє `` ∂aя νєzι υн.`:ρ`. єℓ aяє 0 ƒaтa``... ѕι ρєηтяυ єℓ ƒєтιтѕa ℓυι`:»` є ¢єa мaι ιмρ0ятaηтa :χ!
`ιмρяєѕιι ∂є ∂aмa`` ¢aη∂ ℓυмєa σ a¢ℓaмa ``єa νяєa υη ƒιℓм ∂є `:»`gя0aza ``∂a 0 ѕa ιaѕa`:»` ∂яaмa`:ρ`
zaмвєтυℓ `:]`¢єℓυι ¢aяє `ѕυƒєяa єѕтє мaι ∂υяєяσѕ ∂є¢aт ℓa¢яιмιℓє`:-ѕ` ¢єℓυι ¢aяє ρℓaηgє``.
тє ιυвєѕ¢ :χ`ρєηтяυ ¢a `:»`тє ιυвєѕ¢`:χ!
• oricât ati încerca. voi nu sunteti ca mine! eu sunt mai bunã ca voi, si asta o stitsi bine
ce ziceti voi? stiti bine cã nu-mi pasã. voi sunteti multe, eu sunt doar una, dar la toate vã dau clasã! :X
nu vă mai consumatsi. la nivelul meu, tot nu vă ridicatsi!
• diferenta dintre mine si tine? eu n-am sange de tarfa-n vine!
vorbiti-ma cat vreti, barfele voastre imi dau importantsa!
Sunt fitoasa :X! nu-ti convine? Ză. i la Mata nu. mi zii mie!:p
***Lasa’ma cu textele…ca iti pasa sau conteaza.lasa’ma cu lumea care nu ma agreaza…aproape tot ce mi’am dorit am obtinut, si daca nu a fost asa. a fost pentru.ca n’am vrut!
Poate am aere'n cap asta e doar problema mea! …Nu poti sa ma suportiAsta e doar problema ta! …Nu ma cunosti…Nu mai comenta! Ai grija de viata ta nu de-a mea!
din fum apar tu n`o sa ma vezi niciodata clar"
SenZatsSia`e uniCaa`, do0za de risSc e miCca`. ViCiul meu impliCaa`doar placeRe si DependEntsSa psihiCaa`
•Are o aura ce te-atrage • Stie ca o placi • De-aia nu te lasa-n pace • E atat de tacuta • Misterul iti provoaca o privire pierduta •
• mi-ai dat Doamne tot ce`i mai frumos nu se putea • mi-ai dat speranta s`o traiesc si`o traiesc prin ea
[?]. oricat vor unii. Nu Ne Despartim. Oricat spun altii. noi Ne iubim. AzI Ne Certam ca asa E Dragostea. Maine. Soarta Ne Va Impaca. [?]
→ Chiar`:* daca`º Iti Gresesc` :> ●•`ღ` Chiar` daca Sunt :> ` m0mente` =; cand` :* Iti lipsesc`º :x ♥`Sa nu uiti` :x`º■º Ca` :* te Iubesc` :x` ღ`! º•
Decat ` o Drag0stee ` :x Ce ` nu mai :> ` Are r0st ♡ ` Mai bine ` :> Sa uitam :* ` ● ` Ce intre ` noi :x a Fost ` :* ღ
→` Nu stiu`;|` ce Sa` mai ZicC` :]`●` Se vede`;;]` Clar ca-mi Lipsesti` :-x`ღ` Si`mi vine` :]` sa mor` :-x` •º`ca `Tuu` 8->` nu Mai esti` 8->`
` Nu merita`;]!`ღ` Tu` suferi` =;` Si` :> Vrei sa Fie` bine` :x` ●º•`.→` In timp c Lui` :x` Nici Nu`i =;` pasa` d Tne`
→`♥ ~ `Fii priи†re ¢ei mai bùиi si vezi-†i de †reaba †a, iиvidia si geℓozia mereù vor exis†a! îи†odeaùиa ¢ù ùи pas îи fa†a †ù†ùror! иù †e gâиdii...de¢â† ℓa vii†or`♥←
Imi Placee ` :> ● Sa Fac ` :x tot ` ღ Ce`mi trece ` =; ` Prin Cap :> ` → ` fara Regrete ` :* Fara Sentimente ღ ` :x ` Bine :* ` Sau Rau ` :> O fac In ` :* Felu ` Meu :> ●"
ღ ` Imi pare Rau ` :] ● ` Ca te-am Crezut :* ` Ca te-am Iubit ` :x Cum am Stiut ` :* ♥ ` Credeam ` =; in Tne ` si In noi :x ` → ` Visam ` o Viata :] ` Doar in Doi ` :x ` ♥ `!"
●• ` E mult` :> ` Prea :] `º tarziu` :> Pt regrete =; º`! ♡` Nu` :> te-a Uitat :* ` ♥`Da` nici Nu` [-x ` Vrea` :> Sa te Ierte ` :*
"º• ` Ca amintire ` :> ღIti las ` :> Un autograf ` :]● =; Semneaza ` :> " domnisoara ` :* Care te-a :> ` Dat :* Peste cap ` :> ♡ `! ""
ρяιєтєηιa єѕтє υη σкєaη ρє ¢aяє`н мυℓтι νσя ѕa-ℓ тяєa¢a,∂aя ρaηa ℓa мaℓυℓ ¢єℓaℓaℓт мaנσяιтaтєa ѕє ιηєaкa.
Dau Rime corecte`:x Te ard l sentimente`. Ti se pare un miraj.-eu iti spun ca n-ai curaj;;) intra`n anturaj, dar oricum`:x fac ce fac si te scot din peisaj`;)
"●Ea` e` Barbie `:X altele `vor `sa `o `imite=; `La c`at `de `scumpa:-O3 `este Barbie!:) `Nu `prea `isi `pot` permite :)! ●"
Ee eXcact :x ca 0o Sstea!; x, Oo veSzi doar =; cand vrea :-j, D`aia esti :* nebUun duPpa eaa! =;`.["
ιтι ρaяє ¢a-тι zaмвєѕнтє, ιтι ρaяє ¢a тє ρяινєѕнтє, aι gяιנa тє ρяσѕтєѕнтє
тσтι ιмι ѕρυη: -ηυ яєηυηтa- -ηυ мaι ρℓaηgє- -тσтυℓ νa ƒι вιηє- ∂aя єυ ℓaѕ ¢aρυℓ ιη נσѕ ѕι ℓє ѕρυη: - ηυ-ι ρaѕa ∂є мιηє
ьăăăăăă →Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi sopti. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta!
Barfa E Reclama Fara Plata. Deci Barfeste Fata. Oricum eu voi fii mai castigate
In lumea voastra falsa, noi zambim neconditionat.Mereu impreuna prietene ca o poveste cu un final neterminat
Asta-s eu, n-am ce sa fac.Am vazut ce fete-ti plac.Nu`mi voi da ochii peste cap.Nu pot fi cum ai visat!
Cu indiferenta ta m-ai facut si mai tare.Acum nu-ti convine... Dar incet, incet calc pe urmele tale.Si abia astept sa vezi si tu ca indiferenta doare
Unde sunt eu e si el, s` stie! LoOmea s` stie, il iubesc la nebunie Hai zdreanto iesi in fata, dai tuu` pofta d` viata Arunca gesturi d` tarfa din tine, suge`0 cum stii` tuu` mai bine Te ia cu el, tuu` ai vrut, dar el se pisha` pe tine, si m` alege pe minee3`!
http://www.dreptonline.ro/institutii/judecatorii.php
` te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` =;` Erai Diferit` :]` ♡` Pt ca` :*` tu` Erai` =;` Ceea` c mi-am dorit` 8->` ♡`. →` [ Te` iubesc` :-x` ]
FunditSa?:d `:-xx
LoredanaMaria11 întreabă: