Uitandu-ma in urma vad multe nopti si diminetii triste. Dar intr-o zit u ai intrat in viata mea.In ziua aceea nu-mi inchipuiam ca in inima mea va incepe sa straluceasca o raza de iubire pentru tine.Ma fascineaza amestecul de copilarie si maturitate, amestecul de sensibilitate si putere.Cum sa ma prefac ca nu existi? Cand esti parte din mine. Te iubesc multtt!
Ma apropi de tine dar brusc dispari atunci stiu cka n-ai fost decat o amagire, doar o amintire un singur moment intr-un infinit de anii o adiere de vant un inger cazut
ma apropi de tine si brusc dispariatunki stiu cka n-ai fost deckat o amagire Doar o amintire, un singur moment intr-un infinit de anii o adiere de vant "Un inger"cazut
Dumnezeu a reusit sa imbine prea frumos soapta frunzelor, curbele valurilor, tentatia florilor, enigma privirii, duritatea diamantului, si blindetea porumbitei ca sa creeze Fata
nu te uita in ochii daca nu esti in stare sa realizezi de ce o faci nu scrie un comment fara sa stii de ce il scrii lasa-ma in lumea mea de vise...macar am un refugiu, nu incerca sa ma trezestipe mine atunci cand tu esti cel care doarme...
Sunt departe de Tine... dar in inima Ta... e un lock pentru mine, doar al Meu NU UITA Si cand te striga cineva sa stii ca`s Eu iubirea Ta Iar cand i-ti auzi Numele Raspunde Tu cu DRAGOSTE.
Si mai am dar cred ca sunt suficiente
ralucutsa_9367 întreabă: