[ sentimentele nu` au preTz! au valoare, cuL0are` `. ceva atat` de simpLu nu` m0are! ` ].
Auu` fost momente`n care nu`mi mai d0ream nimic! Cazusem sh simtseam ca nu` mai pot s` ma ridic, da pot s` trec peste toate!
TU sa Taci Cand Vorbesc eu! Nu` mi Place Sa Mintzi Cand Mint Si eu! Nu`mi Spune PA... E Replica Mea.
•`Nu Arunca NiciO Vorba In Vant. Traieste Intens Fiecare Cuvant`!•
E o poveste fără nume şi fără autor. Scris cu parfum de aripi albe care se zbat in zbor =x.
~~~Suficient de matura sa inteleg ce vrei.si suficient de copila sa ma prefac ca nu imi dau seama~~~
.eu sunt eu. fata aia care stie ce vrea. Nu am pe nimeni si mi`e bine asa. Imi place viata nu ma poti judeca. #
`Asta e doar 0 zi, doar 0 zi din sute, e doar o alta zi in care viata te ****!
# Stii? Vad viata ca pe un joc. Sunt pasionata mereu de primul loc!
• Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza •
• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa-mi cenzurez in fata ta limbaju •
• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •
Vreau sa nu te bag in seama, sa te ignor, dar nu pot.E ca si cum i-as zice inimi: Nu mai bate. Stop! ♥
As vrea peste 2` 3 ani sa-mi apari in cale:-X. Sii sa-mi spui: "Aveai dreptate cu vorbele alea ale tale!
Cand iubesc cu adevarat pe cineva, imi place sa aud lumea barfindu-l! :-x
Iubeşte`O, nu`mi pasă, păstreaz`O de tot. Iar pe mine, priveşte`mă şi linge'te pe bOt!
"Nu Ma Crezi In Stare? Nicio Problema, Nu Ma Cred Nici Eu... Dar Fereste`te De Ziua`n Care o Sa Prind Tupeu!"
[. stii? Orice S`ar Intampla EA mereu Va Lupta]
rezi ca totu`i roz.da` de fapt totu` e intunekt.nu mereu viata are culoarea in care esti imbracat."
║`☺`Da¢ă ai ηevσie de мiηe`. ηu`s ai¢i`! Cheaм`σ pe zdяeaη†za †a` `♥Că pσ†e ea` aяe ηeviσe de peяsσaηa †a `→` se îиtø®c autøмat!`
[[ tiai cam luat-o -n cap]] pakat ca acum esti doar d ***. tiasi fi spus ca te iubesc) dao *** n-ar i rimat\."}}
"●Ea` e` Barbie `:X altele `vor `sa `o `imite `La c`at `de `scumpa 3 `este Barbie! `Nu `prea `isi `pot` permite! ●"
"º• ` Ca amintire ` ღIti las ` Un autograf ` :]● Semneaza ` " domnisoara ` :* Care te-a ` Dat :* Peste cap ` ♡ `! ""
ღ ` Imi pare Rau ` :] ● ` Ca te-am Crezut :* ` Ca te-am Iubit ` Cum am Stiut ` :* ♥ ` Credeam ` in Tne ` si In noi ` → ` Visam ` o Viata :] ` Doar in Doi ` ` ♥ `!"
Imi Placee ` ● Sa Fac ` tot ` ღ Ce`mi trece ` ` Prin Cap ` → ` fara Regrete ` :* Fara Sentimente ღ ` ` Bine :* ` Sau Rau ` O fac In ` :* Felu ` Meu ●"
` Nu merita`;]!`ღ` Tu` suferi` ` Si` Vrei sa Fie` bine` ` ●º•`.→` In timp c Lui` ` Nici Nu`i ` pasa` d Tne`
→` Nu stiu`;|` ce Sa` mai ZicC` :]`●` Se vede`;;]` Clar ca-mi Lipsesti` :-x`ღ` Si`mi vine` :]` sa mor` :-x` •º`ca `Tuu` ` nu Mai esti` `
Decat ` o Dragoste ` Ce ` nu mai ` Are rost ♡ ` Mai bine ` Sa uitam ` ● ` Ce intre ` noi a Fost `. ღ
→ Chiar`:* daca`º Iti Gresesc` ●•`ღ` Chiar` daca Sunt ` momente` cand` :* Iti lipsesc`º ♥`Sa nu uiti` `º■º Ca` :* te Iubesc` ` ღ`! º•
` te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` ` Erai Diferit` :]` ♡` Pt ca` :*` tu` Erai` ` Ceea` c mi-am dorit` ` ♡`. →` [ Te` iubesc` :-x` ]
Unde sunt eu e si el, s` stie! Lumea s` stie, il iubesc la nebunie Hai zdreanto iesi in fata, dai tuu` pofta d` viata Arunca gesturi d` tarfa din tine, suge`0 cum stii` tuu` mai bine Te ia cu el, tuu` ai vrut, dar el se pisa` pe tine, si m` alege pe minee3`!
Ee exact ca 0o stea!; x, Oo vezi doar cand vrea, D`aia esti :* nebun dupa eaa! `.["