| Smile4us a întrebat:

Vreau si eu statusuri multeee sh frumoasee. Mai scurtee sh realistee cele mai multe sh dragute primesc fundita love struck

Răspuns Câştigător
| xQueenOfDisaster a răspuns:

Ia de'aici! laughing :
• Unii nu ma suporta ●.Ii tratez cu indiferenta ●.Orice s' ar intampla ●.Voi zambi intotdeauna ●.Si nu ma vσi schimba ●
Lumea are prostul obicei de a reaminti exact ceea ce ai vrea sa uiti.
# Nu mai sunt fetita pe care o stiai tu mai demult... Poate nici n`ai observat de la un timp am mai crescut
• Am invatat sa suport • viata e grea • Dar nu suport un tradator • Asta-i boala mea •
• Peste toate trecem cu capul Suslove struck • Ne avem una pe alta si asta`i mai Presus •
E special ce se intampla cu noi. Avem si soare, dar avem si ploi.
Educata de destin.Simt mult si arat putin!
Noi doi nu mai suntem demult in acelasi film.
Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri.Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri. Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri.
Aiurea mint ca nu`mi pasa, aiurea spun ca nu mai conteaza, aiurea ma prefac ca sunt bine...Ce greu e sa invingi cand lupt cu tine!
De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate. Ca visele devin realitate.
Poate că asta nu e treaba mea,dar la bine şi rău rămân prietena ta!
Fara minciunile si falsa ta identitate. Tot ce imi doresc acum Este sa las trecutul in spate!winking
O minteai.Ii spunea-i vorbe dulci.Ea te ierta.Dar paharul se umplea.
Regrete, lacrimi sau pareri, azi ai ucis ziua de ieri, si ai ingropat ziua de maine!
Aş vrea să ţină capul sus toate prietenele mele love struck, Să ştie că la greu o să fiu şi eu cu ele`! happy
Trecutul nu ma apasa, dar viitorul ma ingrijoreaza.
♥ Traiesc intr-o Lume Perfecta. Fiecare Produs are`o Eticheta.•
Niciodată să nu înlocuieşti un suflet bun cu un chip frumos.
Timpu' vindeca rani. Dar ucide sperante! Nu pot sa ma feresc de amintiri, Exact ca de gloante.
Vocea ta nu ma mai atinge de mult! E aceeasi placa veche pe care m-am saturat sa o ascult!
Esti vesta mea de salvare cand ma inec in cosmar. Esti picatura de placere care`mi cade in pahar!
Multi ma judeca dar nu stiu cum e viata mea. Daca zambesc nu inseamna ca nu e grea!
Dacă mai vrei, spune. (:.