| AiisSse a întrebat:

Vreau si eu statusuri nooi 2012 de feete cele mai bune primesc funda...va roog fara link-urilove struck

Răspuns Câştigător
| AleexD a răspuns:

Am lumea la picioare cu un lucru in gand...Tu pariezi ca-i faima sau bani ma faci sa rad.big grin

When goodbye it's too hard to say...Stay! happy

Cedeaza! E prea tarziu, nu mai conteaza...

Si ai vrea sa poti s-ntorci timpul inapoi. Timpul trece repede la fel pentru amandoi. :]

Prin fata acum iti trec, imagini fara rost. Nu inteleg de ce te simti uitat si atat de prost.

Vreau sa intalnesc un drogat...el sa ma invete sa zbor. Si un strop din entuziasmul meu sa-l impart tuturor. \m/

Si nimeni nu va putea vreodata sa-i scoata pe-ai mei din lumea mea, Suntem sute de mii de "tra-la-la". love struck

Pe cine păcăleşti frate? Ochii umezi cam au dreptate!

Ochi umezi, căprui, albaştrii, negrii sau verzi. Printre lacrimi, spune-mi că mă vezi.

Plini de lacrimi, ochii mă privesc grei şi umezi. Tu îi ştergi, eu zâmbesc!

Se-ntâmplă iar, a câta mia oară? A câta mia seară?

Pe unde ai umblat? Tu sictirit, în sec " Pe-afară! ". Da' ştii că n-o prosteşti, îţi spune că greşeşti.

O minţi pe ea. Eziţi, îi întâlneşti însă privirea. Oare mai are ea puterea să ierte şi de data asta?

Şi d-asta ţi-e cam frică! Gându' că ar putea pleca te înspăimântă!

Tu zici: " Vreau doar să dorm! Hai lasă-mă să dorm! Mi-e greaţă! Vorbim de dimineaţă. ".

Auzi un " Tu ce vrei de la viaţă? ". Da' nu te-ntorci că n-ai tupeu să il priveşti în faţă. happy

Se-ntampla iar a cata mia oara, a cata mia seara cuvintele sunt grele si-au inceput sa doara.

Pana acum a fost bine, depinde ce va urma, tine ochii deschisi si oricate vor mai fi, nu ceda!
Sometimes hurts too much.

Iti pui intrebarea foarte des " De ce? ". De ce?! Pentru ca indiferenta doare mai mult ca orice.happy

Inchei aici...ce comic suna. oh go on

Am puterea sa zambesc chiar si cand multi cred ca nu!; x

Aceleasi promisiuni. Aceleasi minciuni. rolling eyes

Te tii cu dintii de chestiile in care crezi.Nu toate merita sacrificii, ai sa vezi.winking

Judeca la rece, judeca de fapt, E o alta scena, jucata fara tact.

Eu vreau sa am exact cat sa ma simt implinita : Si sa nu ma mint in fata oglinzii ca-s fericïta!

Stii tu, am ajuns sa te cunosc, cum ma cunosc pe mine. Degeaba ma minti, eu stiu cand iti e rau sau bine. :]

Am iubit, iubesc si voi iubi... Pe el, pe tine, pe altul!;;]

Ea plange, el tace. Ea tipa, el tace Ea pleaca, el tace.

Acum incep sa simt ploaia rece, Si-aud aceeasi voce care spune: "Lasa totul trece!".

Am intentii bune, pe bune...n-ai tu idei cate cuvinte frumoase pot spune! Am nevoie de-un minut ca sa-ti stric dimineata, si de doua legate sa te fac sa-ti iei viata... laughing))

Si nu e ecstasy, dar te duce exact unde vrei sa fii. Te duce la dracu sau in rai, depinde de ce vrei.;;]

Acum esti departe stiu, tu nu esti unde vrei, eu nu sunt unde vreau sa fiu. Am ramas aici solo cu sufletul cenusiu`...

Si stiu ca e greu sa spui adevaru...dar incearca...si ai sa vezi ca nimic nu o sa ne mai desparta.oh go on

Spui ca m-ai uitat, vrei sa te cred. iti spun sa pleci, imi spui sa tac ca ma iubesti.

Dar sunt obosita deja sa mai sper, sa visez

Da am gresit ambii, imi pare rau. Acuma plange chitara in locul meu, dar si al tau.

Inca`l mai iubesti dupa tot ce ti-a facut chiar daca te-a ranit si prea tare te-a durut!

Tu stii prea bine ca ne mai iubim si clipele frumoase inca le mai traim.

Am cazut, m-am lovit. Te-am iubit si-am ranit.

N`am sa pot opri sentimentele doar printr`un singur cuvant...straight face

Am avut puterea sa trecem peste distanta!; x

Cu toate că poate ştii că trebuie' să le uiţi pe toate!

Ne iubim chiar daca numai suntem impreuna. Asta e, trebuie sa lasam totul in urma.

Bazeaza-te pe tine! N-ai incredere in nimeni, ca asa-i bine. Fiecare palma luata p-alte cai e data.winking

1 răspuns:
Întrebări similare